Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
ginye55 spune:
Maine ma duc si eu sa ma intolesc.![]()
Ma bag la somnic pt ca m-a luat o durere cumplita de cap.
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
loren@ spune:
Elilov3 felicitari pentru nepotica mica
..
Maine sper sa ajung si eu la nasa Biei sa o vad pe ea si pe printesica mica!
Multumesc pentru felicitarile adresate fetelor..apropo, eu am un feeling ca Iris va semana bine de tot cu Bia, pentru ca din eco eu am vazut aceleasi falcute si nasuc ca la mindra mea, so voi mai avea o Bie in miniatura..sunt curioasa daca asa va fi
!
Bia
Iris Rebecca
14+
dandusa spune:
n-am timp de nici o culoare,nu ma lasa la calculator...,ma calareste,imi sterge mesajele...,eu ma enervez si ies...
,dar de citit citesc...
vedeti si voi in curand cum este...,pana atunci dati bataie la scris...![]()
Brie,
voi zice pas de data asta intalnirii,pt ca nu avem timp,venim direct la dr si plecam a doua zi la pranz...,socrii mei ne asteapta ca pe painea calda...
aaa,sa nu uit...,cafeaua cu lapte ingreuneaza digestia,cea simpla ajuta...![]()
cum te mai simti?
Mav,
problema cu H am experimentat-o si eu,din pacate...,abia in luna a 9-a au aparut si s-au accenutat la nastere...,era cat o pruna dar era doar unul
,ma rog la d-zeu sa nu mai trec prin asta...
Maryb,
stiu ca treci printr-o perioada groaznica...,stiu ca-i foarte greu sa aflu ce este in sufletelul tau...,stiu ca mai mult de cuvinte nu pot sa te ajut...
te rog doar un lucru...,fii putin mai detasata de ceea ce se intampla in aceasta viata virtuala...
fiecare are firea ei,problemele ei,timpul ei...,nu toate pot raspunde asteptarilor tale...,nu toate pot gandi ca tine,simtii ca tine...,asta-i doar inceputul unei prientenii frumoase...,vei vedea cat de importanta este aceasta viata virtuala,cate lucruri bune vei invata de aici,DAR este o viata virtuala...
la odiseea trecuta de care sant f atasata,am participat si mai apoi asistat
la multe certuri,unele f urate...,am suferit ca si cum cunoasteam personajele...,am simtit ca-mi creste puslul citind unele mesaje rautacioase...,mai apoi mi-am zis ca ceva nu-i in regula...,ok,ne implicam,ne atasam,este normal sa punem suflet DAR cu masura...
nu fi dezamagita daca nu multe fete raspund in felul in care te astepti...,te rog...,nu astepta asta...,iti va fi mai bine...
stiu ca citesti,nu ai cum sa ne dai uitarii asa de usor...,lasa-ne sa te incurajam pe mai departe,sa-ti facem galerie,sa ne rugam pentru tine si minunea ta...
mai aveam de zis...,dar am uitat...,sper sa-mi adic aminte![]()
Mamica stralucitoare
14+
+ Crinuta 1 Nov 2006
toriceli spune:
Alra ma bucur pt. tine ! Tot inainte si la fel de bine iti doresc! M-ai distrat tare mult cu expresia "gogalesc" . Asta e de pus la dictionaru" de net. Cit depre TT geneticianul din Craiova mi-a spus ca testele se pot face pina la 22 saptamani. Numai ca la 22 de sapt. se discuta despre alte probleme. Sper sa nu fie cazul tau.
Elilov ai spus cumva la care Spital a nascut in Buc. sora ta ? Sper ca am fost atenta si despre sora si nu despre nasa ta era vorba . Snatate si ei si bebelului !
Mamiseli cu multa placere !
Toriceli
16+
catalina2307 spune:
loren - sa te bucuri de fetita ta.Asa sper si eu sa am si o fetita...Ce-o vrea Dumnezeu :)
anes -multumesc frumos
toriceli- stai linistita nu sunt asa sensibiloasa .Nu am insinuat nimic si nici nu am luat-o personal. 
mamiseli - este o bucurie pt toata lumea cand una dintre noi vine cu vesti bune. Sa dea Dumnezeu sa fie asa pana la sfarsit.
elilov-sa iti traiasca bobocul de nepotica
brie- eu am decis sa fac TT in Grecia ca si eco morfo. Daca tb si amniocenteza. In Romania nu prea stiu sa faca TT pt gemeni, iar amniocenteza nici atat.Analizele importante le voi face acolo.
IAMI CER SCUZE, NU IMI AMINTESC CINE A INTREBAT DE UTROGESTAN. dA, ESTE GRATUIT PT GRAVIDE CU CDT CA MEDICUL DE FAM. SA BIFEZE RUBRICA GRAVIDE IN COLT DREAPTA SUS PE RETETA.
(Fara intentie majuscule dar nu mai rectific :) )
Si cireasa dupa tort : mi s-a spart o masea. In doua dar radacinile sunt inauntru.
La naiba...
9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
loren@ spune:
A luat cineva pregnyl compensat? Ca am inteles ca este si sper sa obtin de la doctorita de familie si asta si elevit si ceva fier compensate...ar fi o minune sa le si gasesc, ca data trecuta nu mai aveau plafon cind am vrut sa iau si eu ceva compensat!
Catalina vad ca ai 2 simburei..sper sa fie fetite, daca asta iti doresti!![]()
Bianca Andreea
Iris Rebecca
14+
ginye55 spune:
Loren eu am luat elevit si fier compensate.
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by loren@
A luat cineva pregnyl compensat? Ca am inteles ca este si sper sa obtin de la doctorita de familie si asta si elevit si ceva fier compensate...ar fi o minune sa le si gasesc, ca data trecuta nu mai aveau plafon cind am vrut sa iau si eu ceva compensat!
Catalina vad ca ai 2 simburei..sper sa fie fetite, daca asta iti doresti!
Bianca Andreea
Iris Rebecca14+
Eeee...nici un baietel nu imi displace.Asa ii zic si lui Doamne Doamne. Ii multumesc ca m-a binecuvantat cu doi da acu sa nu creada ca sunt obraznica daca vreau baietel si fetita. Daca nu...ce vrea EL ca stie mai bine. :)
9+ cu 2 louloudakiaVa iubeste mama
marguta spune:
Multumesc mamiseli si catalina 2307 pentru raspunsurile la intrebarea mea legata de reteta!
Imi pare rau ca nu pot scrie mai des, dar eu de obicei intru doar o data pe zi , chiar si azi am avut activitate( un simpozion international),spre deosebire de voi nu sunt atat de activa la treburile casnice, abia acum ma apuc sa fac mancare , iar rufele le-a intins sotul (plus spalat vase si comandat pizza ca nu aveam nimic pentru pranz si eu am ajuns abia pe la 14.30 acasa.
Felicitari "matusica" pentru fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Astazi i-am spus unei colege ca astept un BB, m-am simtit asa de bine ca am impartasit acest secret, eu pana acum nu am spus decat parintilor si soacrei,dar luni merg la doctor si sper sa aflu ca totul e in regula! Intr-un fel as vrea sa spun tuturor, abia astept sa mi se vada burtica mai bine( pe alta parte, ma gandesc sa astept cu vestile pana trec de primul trimestru), nu prea stiu ce sa fac, e un adevarat motiv de bucurie si as vrea sa o impartasesc si altora ( e drept ca nu toti se bucura, daca nu sunt direct implicati , dar am hotarat marti sa ii spun directoarei, asa ,sa o pun in tema). Am ceva emotii legate de vizita de luni la doctora ca ma cam doare burtica in partea stanga si vomit destul de des, dar nu cred ca asta este un motiv de ingrijorare, eu am incredere ca Dumnezeu imi va ajuta sa dau nastere unui copil sanatos si frumos, un copil normal( e tot ceea ce imi doresc, un copil normal, cu toate cele ).Cred si sper sa imi fie dat sa am doi copii ( as dori sa am o fetita, o surioara pentru EDY, dar nu ma supar nici daca este baietel, cel mai important este ca e al nostru , e sange din sangele meu si carne din carnea mea).
Maryb, sper ca esti bine si as vrea sa mai intri sa ne trimiti vesti despre tine si puiut, chiar daca nu ai mai scris, noi nu te-am uitat si ne gandim la tine!Lasa supararea, prietenii se cearta, se supara, dar se impaca si eu cred ca tu ne consideri prietenele tale din moment ce ne-ai impartasit problemele . Hai, treci peste ceea ce te-a suparat, oamenii iarta , a gresi e omeneste , a ierta e divin!
Fetelor, va doresc din suflet numai bine, multa sanatate voua si puiutilor din burtici!
diana21 spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep, ati scris asa mult...
Toriceli, am uitat sa te felicit pt. rezultatele bune de la eco! 
Lorena, felicitari pentru fetita!
Mamiseli, felictari si tie!
Otilia si Geaninagreti, multumesc pt. raspunsuri, ma ajuta foarte mult sa gandesc pozitiv cand aud si de reusite! O sa fie bine, nu se poate sa nu fie!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti