Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
alra spune:
fusei la eco, totul ok, 10 sapt, masurat pliu nucal si nu's ce markar la "galbenus", cica sunt bine.
mai am o eco la 13 sapt si apoi la 15 imi iau sange pt TT, da nu stiu cum naiba o sa fac caci exact cand am 15 sapt sunt in italia 
TTu asta musai se face la 15 sapt fix sau e posibil si cu 4 zile inainte? cica DT nu imi face ca e mai putin exact.
ma duc sa googalesc.
am googalit - cica se face intre 15-20 sapt, unii zic ca si la 14, deci probabil ca il pot face la 16 cand ma intorc bronzata ![]()
la noi e varaaaaa!!!!!!
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
loren felicitari pentru fetita!

Mamiseli Alra ma bucur alaturi de voi pentru vestile bune!

Elilov multa bafta sorei tale!
Sa fie sanatoasa si ea si bebicul!
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Amalia spune:
Alra ma bucur mult ca a iesit totul bine la eco!
Loren@ sa fies anatoasa bebelina!
Ma bucur ca a mai aparut inca o fetita la odiseea noastra. Abia astept sa vad cand o sa aflu si eu ce am...daca s-o vedea, ca la David n-au reusit sa vada deloc, ca era un gentelman...statea picior peste picios, intr-o parte sau cu cordonul printre picioare, de n-au putut vedea nimic 
Eu am fost harnicuta azi, am pus si la spalat, am si intins rufe si am reusit sa gatesc cate putin.
Se vede ca e weekend si n-am nici un stres, David e copil cuminte si m-a lasat sa dorm cat am vrut, greturi nu mai am deja de multa vreme, asa ca am fost in verva.
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
15+
elilov3 spune:
buna burtici
am vesti bune sunt matusica surioara mea a nascut o fetita perfecta si sanatoasa tun 3.200 kg...zice ca e o frumoasa
A nascut normal fara epidurala a impins de 4 ori si gata 
Eu va pupik si vb deseara
13+
ginye55 spune:
Elilov felicitari!

ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
mamiseli_11 spune:
Multumesc fetele pt incurajari.
Alra
Elilov felicitari pt nepotzica perfecta!
Toriceli, da am vazut modelele sunt foarte bune, mie mi se potriveste cel de-al doilea. Parca suna mai bine. Multumesc de ajutor.
Eu am fost o harnicutza. Am facut 3 feluri de mancare
si am intins si rufe
. Sunt cea mai tare![]()
Mihaela
12+
Gargarita lui mami
elilov3 spune:
multumesc ginye
cred ca doar noi suntem active burticile sunt la plimbare sau dorm
la noi numai ce a stat ploaia ne-a prins pri oras mi-am cumparat niste bluzici super de graviduta sunt frumoas foc
am plecat dupa o bluzica, dar nu m-am putut abtine si am mai luat una.
o sa fac poze deseara sa vedeti burtica si bluzicile, dar nu stiu cum sa le atasez la mesaj sa le vedeti poate ma ajutati si pe mine si ma invatati.![]()
13+
Amalia spune:
Elilov3 felicitari pentru nepotica ta!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Multa sanatate si surorii tale si refacere rapida!
Ce frumos trebuie sa fie sa fii matusica.
!
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
15+
elilov3 spune:
gata fetele m-am prins cum sa bag si pozele acuma trag tare la upload si trebuie sa il mitui si pe sotul meu cu un pupic sa imi faca pozele (superstitios
)
va pupik
13+