Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Mamiseli ma bucur ca si tu ai venit cu vesti bune si iti doresc pina in coada sa fie tot la fel de bune. Important este ca bebe e in parametrii , placenta , colul lichidul aminiotic sunt ok iar tu la fel. Nu fi suparata ca nu a putut identifica sexul . Pina la urma cu cit este mai tirziu cu atit este mai sigur.

PS. Ai reusit sa iei modelul de instiintare din mailul comun ?

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

loren, inca o fetittttaaaaa!!!! Flicitari.
schimba repede si la semnatura cu un

14+

Mergi la inceput

Ah brie te invidiez....Pina la ora 17 sunt tintuita in casa - treburi casnice - iar afara e asa placut. E o zi insorita nici foarte cald , nici frig , senin si cinta pe la ferestre toti pasareii . Dar dupa ora 17 imi scot pirleala - mergem in parc. So , sa te simti bine in miniexcursie !

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna burtici
ha ha loren@ felicitari pentru sa fie sanatoasa si numele este foarte frumos.a si o floare pt o floare
Sunt foarte entuziasmata astept sa nasca sora mea de azi de dimineata este la spital ...au bagato in sala de nasteri...daca as putea sa zbor pana la bucuresti sa vad ce face asa astept doar vesti de la cumnat
Multumesc pentru atitudinea pozitiva fata de mine si povestea mea. Referitor la intrebarea ta otiliav eu am depistat la un an dupa Pavel de cmv evident aveam igg pozitiv.
Maria k eu ma bucur pt voi doi ai sa vezi ca D-zeu o sa iaba grija de voi si poate se va prinde ceva si va fi totul bine
Va sarut si va doresc o zi foarte placuta

Mergi la inceput

mamiseli, ma bucur ca si la tine e totul ok.Sa dea DD sa fie pana la sfarist asa.

Avem un prieten de familie care este ginec.Il cunoastem de foarte mult timp si din aceste motive mie mi-a fost jena oarecum sa ma "expun" asa....in ochii lui.Nu stiu daca ma intelegeti, dar nu m-as fi simtit eu in largul meu cu nimic.Ma rog...nu asta era important, ci ca dupa discutiile de ieri de pe forum in legatura cu pretul dublu ar echografiilor, ne-am intalnit toti aseara la un restaurant.
L-am intrebat care daca si el percepe astfel de taxe cu privire la sarcina gemelara si care e motivul.Mi-a raspuns asa : "Si la mine la cabinet preturile sunt tot asa, aproape dublu, NU dublu.De exemplu echo sarcina unica este 110 ron, iar sarcina gemelara este 190 ron.Nu e chiar <platesti 2 la pret de unul>, dar e pe acolo"
El e mai pontos asa si la fiecare fraza el mai pune cate o gluma.
Dupa care : "Vorbind serios acum, pretul pt tuseu, control este la fel la fiecare sarcina, dar pt eco este normal sa fie mai mare si motivul este TIMPUL.Acorzi mai mult timp unei femei cu gemeni decat unei femei cu sarcina unica."
Eu "Pai bine-bine, si la nastere??? Ce faci tai de doua ori?"
El, razand, "TIMPUL"

Nu stiu daca v-a lamurit cumva discutia pe care eu am avut-o cu el aseara.Dar ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Utrogestan se da gratuit? Cu reteta de la cine? De la medicul de familie?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum

Mergi la inceput

Mona nu stiu care este procedura - medicul ginecolog sau cele de familie - dar este gratuit pentru gravide. Ei il cumpar de aceea nu stiu care este procedura. Gratuitatea parca a fost chiar zilele aste confirmata de fete. Sper sa nu ma insel.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

toriceli, merci froarte frumos.Spor la treaba si plimbare placuta si tie diseara.

Fetelor, va pup, eu ma retrag pt ca ma duc sa fac bagajul.Impropriu spus "bagaj", dar macar acolo un pulover pt fiecare si cosmeticalele.
Vorbim maine seara sau luni dimineata.Pana atunci numai vesti bune sa auzim.

14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brie

toriceli, merci froarte frumos.Spor la treaba si plimbare placuta si tie diseara.

Fetelor, va pup, eu ma retrag pt ca ma duc sa fac bagajul.Impropriu spus "bagaj", dar macar acolo un pulover pt fiecare si cosmeticalele.
Vorbim maine seara sau luni dimineata.Pana atunci numai vesti bune sa auzim.

14+

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pt fetele care au nevoie de Utrogestan si Pregnyl, acestea se dau gratuit, cu reteta de la medicul de familie (sunt pe lista pt gravide, va zic sigur; dar s-ar putea ca medicul de familie sa va ceara scrisoarea medicala/recomandarea de la OBG).

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput