Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
anes spune:
Buna fetelor! Am reusit sa intru si eu pe la odiseea noastra. Am fost plecata de acasa si nu am avut cum sa gasesc un calculator.
Am vazul unele dispute care m-au intristat, vesti destul de proaste, dar si vesti bune.
Mav,
la finalul paginilor citite am vazut ca dr. ti-a recomandat Proctoglyvenol unguent, pe care tocmai vroiam sa ti-l recomand eu, pt. ca sunt in aceeasi situatie cu tine
, din pacate. Este FOARTE bun. Eu l-am mai folosit si inainte de sarcina si hemoroidul s-a retras de parca nici nu a fost. Acum m-am bucurat ca este permis in sarcina. Ai sa vezi ca si la tine va fi la fel, vei scapa de dureri si se va retrage
.
Toriceli,
ce ma bucur pt vestile bune! L-ai simtit devreme pe BB, inseamna ca este puternic. Si eu am placenta jos inserata (in apropierea colului), dar nu ingrijorator, insa este latero-anterior dreapta. probabil il voi simti mai tarziu pe BB.
sadicutza
ce veste cu hepatita asta B!
Oricum, sansele sunt mari ca BB sa nu fie afectat!
Maria k
nu trebuie sa iti faci griji! Sunt femei care nici nu au asteptat primul CM si au nascut in cele din urma un BB sanatos!
catalina2307
ce bine ca avem o graviduta cu gemeni la noi la odisee!! Pacat insa ca trebuie sa stai numai in pat! Imi place cum gandesti si cum iti expui punctul de vedere!
ginye55
asa este! De candida se scapa destul de greu si recidiveaza usor
!
Amalia,
Marib
stiu ce este in sufletul vostru1 Eu astept luni rezultatul de la dublu test si nici nu vreau sa ma gandesc la unul prost! Daca da DD si iese bun, nu mai fac si TT. Totusi eu ma intreb!!??!!?? Daca pliul nucal a iesit bun, cum rezultatul la DT a iesit rau? Pe mine de exemplu nu m-a intrebat pt. DT, decat daca am avut sarcini pierdute si varsta, atat. Pliul nucal la 13,4 saptamani era de 1,8 mm.
Va tin pumnii si cred ca amniocenteza va iesi bine, easte cea mai sigura metoda.
13+
loren@ spune:
Neata..eu mai am maine un examen si scap..
Deci am fost la eco ieri si o sa avem inca O FETITA!
O sa o cheme Iris Rebecca...e sanatoasa tun, dar eu am IR mari si de luni, dupa TT ma apuc de injectii cu pregnyl!Asta e..a..si de Magneziu 4/zi..
Cam atit despre noi..va pupic si weekend placut!
Bia
Iris Rebecca
14+
anes spune:
diana,
mama mea ne-a dus si pe mine si pe sora mea cu cerclaj si asta acum mai bine de 30 de ani. A ajuns pana la termen si chiar dupa (la sora mea). Eu zic ca daca trebuie, sa il faci pt. ca iti usureaza mentinerea sarcinii. Stiu ca ai indoieli si o multime de stari contradictorii si iti tin pumnii sa fie bine!
Otiliav
bineinteles ca tu nu ai sa treci prin experienta dramatica a mamei tale! Tu ai un copil sanatos si va veni al doilea la fel. Esti o fire destul de optimista din cate vad, nu dezarma!
13+
mamiseli_11 spune:
E randul meu la vesti bune. Suntem in 12 saptamani aproape de 13, CRL 44.7 mm, FL=6 mm, DBP=16.2 mm si se vizualizeaza miscarile cordului embrionar. E viabil si e al meu, puiutul lui mami. Nu se vede sexul, mai asteptam o luna si vedem atunci. Va pup
Mihaela
12+
Gargarita lui mami
mamiseli_11 spune:
Mai avem o fetita, mai avem o fetita 

. Felicitari Loren@!!
Mihaela
12+
Gargarita lui mami
anes spune:
loren@,
Felicitari!!! 

Mai avem o fetita!!
Haideti fetelor, sa se echilibreze balanta!
14+
cata_myky spune:
lorene@ felicitari pentru
incet incet apar si fetele la noi la odisee.
poop pe toata lumea ,plec la sopping.
14+
pui mik
toriceli spune:
Anes multumesc pentru felicitari ! Am inteles ca placenta se comporta ca un organism viu iar pina la 28 saptamini pot avea loc schimbari "spectaculoase" . Astept si poate in timp va avea totusi o pozitie normala. Iti doresc si tie acelesi lucru !
Cu "simtitul lui bebe" am inteles ca la prima sarcina femeia simte miscarile in jurul a 16 sapt. chiar a 18 a .
Loren ma bucur pentru vestile bune ! Deci avem inca un carucior roz .
Toriceli
16+
brie spune:
Buna fetele,
catalina, nu imi fac analizele si in Grecia pt ca nu vad rostul atata timp cat nu nasc acolo.Nu vad cu ce m-ar putea face sa ma simt mai bine medicii greci decat cei romani.Iar aparaturi performante sunt si aici in Bucuresti.Am fost la o clinica particulara din Atena cu cumnata mea (si ea e insarcinata in 26 sapt) unde va naste.Nasterea normala acolo pe ea o va costa 4.500 euro + 1.500 euro prelevarea de celule stem. Pe mine m-ar costa cezariana 9.000 euro + 1.500 euro celulele stem.Aici in Bucuresti la Medlife, care are aceleasi conditii ca si in clinica aceea, cezariana ma costa aproximativ 3.500 euro cu totul.
In alta ordine de idei, sotul nu poate pleca atata timp de aici din cauza serviciului.Asta ar insemna sa raman eu singura acolo, iar el aici.Bine, sunt socrii mei acolo, as avea un ajutor, dar e destul de greu pt ca pt ei vin doi nepotei la cateva luni diferenta, mai e fetita mea si cei doi baieti ai cumnatei mele.Toti copiii sunt la diferenta de un an intre ei, iar acum ultimii doi se vor naste unul in iulie, celalalt in octombrie-noiembrie.
mav, hai cu H aia....sa-i terminam!!!!!
Bine macar ca azi te-ai simtit ceva mai bine ca ieri.Felicitari prietenei tale pt fetita si sa dea DD sa fie bine sanatoasa!
diana, pana la urma daca e sa fie, trebuie sa stai in pat nu ai ce face.
Suntem aici cu tine zi de zi si sa vezi tu ce repede va trece timpul.
amalia, ma bucura mult optimismul tau!!
otilia, asa spun si grecii, ELADA.
Astazi cred ca plecam la munte, asa ne-a promis sotul.Sa luam o gura de aer proaspat si ne intoarcem maine seara.
In urmatorul mesaj va povestesc ce am vorbit ieri cu un medic ginec.