Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
toriceli spune:
Prostia lor ! In nici un caz nu am sugerat altceva aspect ce rezulta din continutul mesajului dar si din continutul mesajelor mele anterioare , asta daca te-ai obosit sa le citesti. Si sincer nici nu mi-as permis sa sugerez altceva . Nu era cazul.
quote:
Originally posted by catalina2307
Prostia cui Toriceli? Si cine a spus ca vorbim de cheltuieli justificate? Ne place sau nu asta este. Am sunat si prin alte parti si pretul este ac. ok, nu 320ron este 300ron. Daca nu-mi convine pot sa il pun pe sotul meu sa ma ecografieze acasa cu palnia.9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
Toriceli
16+
toriceli spune:
Oltiliav , Corina
multumesc pentru felicitari !
Maria k impartasesc opinia lui Ginye55 : daca organismul tau va fi pregatit pentru sarcina vei ramine gravida . Asa ca nu ne ramine decit sa asteptam.
Toriceli
16+
catalina2307 spune:
Amalia ,este adevarat, bucuria este mare si ma rog in fiecare zi sa ma ajute Dumnezeu si sa aduc pe lume amandoi bebeii sanatosi la minte si la trup.Faptul ca stau in pat este putin enervant dar cred ca a devenit mult mai enervant pt cei din jurul meu
.
Otilia si grecii tot Elada spun nu Grecia.
Ginye cand ai inceput sa tratezi candida si cu ce?Ca si pe mine ma scoate din minti dar din cate am inteles este prea devreme pt ovule.
9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
mariana28 spune:
Buna fetelor!
Eu inca nu am fost la a doua ecografie, o sa ma duc saptamana viitoare, intru in zece saptamani. Eu , in general, ma simt bine la burtica, ma cam doare dimineata inainte sa merg la baie. Cand luati voi no-spa? Eu am dureri suportabile si nu am luat, trebuia sa iau, voi ce stiti este doar calmant sau ...?
Am tot cicit problemele voastre...care sunt semnele ca ti se deschide colul, ai dureri? sangerezi? Eu sunt cam ingrijorata ca vomit in fiecare dimineata si mai tusesc din cand in cand, poate sa se deschida colul din aceasta cauza?
Voi cum mai stati cu greturile? Eu nu stiu ce sa mai fac , ma trezesc dimineata din somn sa vomit, uneori inainte cu vreo ora sa sune ceasul adica pe la 5 dimineata. Nu mai stiu ce sa mananc, daca ar fi dupa MINE NU AS MANCA NIMIC , DAR MI-E FOAME TOT TIMPUL SI MI SE FACE RAU. VOI CE MAI MANCATI, mai aveti greturi?
ginye55 spune:
Catalina Eu am inceput tratamentul pe la 13 sapt jumate, pentru ca nu e bine sa faci tratamentul asta in primul trimestru de sarcina. Urmez tratament cu clotrimazol: 3 ovule timp de trei zile ( doar seara se pune ovulul) fac acum o pauza de 7 zile si apoi mai urmez o serie de 3 ovule. Sper numai sa scap de ea, ca am inteles ca e foarte paguboasa si nu scapi prea usor de ea.
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
catalina2307 spune:
Aha...deci stiam bine. Mai trebuie sa stau asa ceva vreme. Eu am avut si o infectie urinara, am luat antibiotic,s-au accentuat simptomele de candida,acum astept sa vad daca a trecut infectia . 
Mie mi-a dat dr. unguent clotrimazol dar numai pt exterior.
9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
ginye55 spune:
Maryb chiar nu vrei sa termini aceasta odisee cu noi? 
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
mariana28 spune:
Am uitat sa va spun..cand am fost la consult la 7 sapt mi-a sangerat colul din cauza aceasta cand a introduc chestia aia metalica acolo, dr mi-a zis ca e puternic vascularizat, nu mi s-a mai intamplat nici inainte, nici dupa, mi-e si frica sa ma duc iar la consult...Mi-a dat nishte ovule BETADINE PE CARE LE-AM PUS 14 ZILE. A mai patit cineva asa ceva, ati mai folosit astfel de ovule?
ginye55 spune:
Fetelor eu plec sa-mi conosc nepotelul!
Mai vorbim mai tarziu!
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Otiliav spune:
Neata! sa aveti un we frumos!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2