Gravidute si mamici de Cluj- 77

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dpop, Andreea, si eu ma gindesc ca ar trebui facut pireu (asa mai moale) compotul de fructe...ca altfel, cum?

Dpop, cum esti cu sanatatea, ai fost la clinica privata?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,a mea mandra descopera casuca, merge roata ca sa ajunga peste tot, tinandu-se cu o manuta.si mai nou, face vreo doi pasi SINGURA , ma lasa de mana, dar clar ca dupa 2 pasi pica,hihi.a facut asta azi de 2 ori.daca descopera ceva loc nou, e tare mandra, n-am treaba cu ea cateva zeci de minute hihi.si le povesteste lucrurilor noi o gramada.

imi puteti spune unde gasesc de la Mustela stelatopia?cica are o forma foarte usoara de dermatita atopica. pe toti si toate, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

quote:
Originally posted by antoni

fetelor,a mea mandra descopera casuca, merge roata ca sa ajunga peste tot, tinandu-se cu o manuta.si mai nou, face vreo doi pasi SINGURA , ma lasa de mana, dar clar ca dupa 2 pasi pica,hihi.a facut asta azi de 2 ori.daca descopera ceva loc nou, e tare mandra, n-am treaba cu ea cateva zeci de minute hihi.si le povesteste lucrurilor noi o gramada.

imi puteti spune unde gasesc de la Mustela stelatopia?cica are o forma foarte usoara de dermatita atopica. pe toti si toate, sa aveti o zi frumoasa

Bravo, Timea!!! A descoperit dulapurile? Pentru Alexia sunt o incantare!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Meli, gasesti la Sensiblu. Eu am cumparat Mustela Steaker (din piata marasti, dar banuiesc ca au la toate punctele de lucru) saptamina trecuta, dupa ce am umblat 3 saptamini peste tot si nu am gasit. era si Steatopia

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello, fetelor!

noi pe aici, va mai pandim, dfar eu m-am apucat de invatat si de facut proiecte, joi am un ex la master si nu am avut dispozitie de scris...

meli, timi e din ce in ce mai frumusica, un pupic!

diana, eu nu am vazut poze noi cu irina, le-ai ascuns pe undeva;)?
asa... azi a fost al noi prima zi cu carnita de pui, o declar carnivora pe carina...a mancat cel mai bine (in jur de 100 si ceva de piure cu morcov, pastarnac si pui) si ininte de 50 ml de supa cu un morcovior si o bucatica de pastarnac, evident la final 120 de lapte!
in piure am pus si putin unt, e voie deja diana, cel putin asa spuneau niste profi pe pediatrie in emisiunea de care vorbea ani, cred...

noi ne laudam cu sucul de mar...vorbesc la plural, pt ac evident ce lasa pisi papa mami...asa ca;))

maine o sa incerc mar copt asa sa vad cum i se pare si vreau s aincerc si spanac.
dovlecelul a avut succes, dar numai in combinatie cu morcov, rosie si albituri (telina, pastarnac)

elena, sigur de la suc il doare burtica si intr-adevar nu e ok sa incepi cu toate fructele deodata...

in alta ordine de iedei, pupam toti sarbatoritii ultimelor zile, mari si mici si de asemenea poe piticii care se aventureaza la mers, felicitari mamicilor;)

va pupam si succes cu papa, tuturor

edit: mustela este la helpnet, la preturi normale, nu astronomice ca la sensiblu sau la farmacia elixir, cea din statia de pe memorandumului

pt paula: la metro mai nou se plateste cu card;)) in sfarsit! si sunt ceva hippuri, am lua sii eu de pere, sdar inca nu l-am folosit, era oferta 1+1 gratis la sucuri de pere, mere si fructe rosii.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli felicitari pentru primii pasi.de ce nu incerci de la Avene trixera?Parerea mea e ca e super.Si nu are parabeni si nu mai stiu ce.DIn cate am citit pe net, mustela are.

Andreea,Diana eu nu i-am dat niciodata compot.E ca si cum i-ai da apa chioara.Toate vitaminele sunt distruse prin fierbere

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

anca.b - nu-s cine stie ce bine, noroc ca simptomele sunt ceva cu care pot trai - deocamdata. mi-e ff groaza si frica de chestia asta, colonoscopia. brrr. aman si io cat pot...

bex, am poze dar n-am avut timp sa le pun pe net, au ramas in aparat. pe maine poate le-oi organiza

stai ca nu mi-e clar cum e cu supa si pireul. ca io fac supa din morcov, dovlecel si un picut de albitura. dupa care scot afara albitura si bag mixerul-bat in ea si iese asa ca o crema. si asta e si supa si pireu la mine.
asa ca te rog sa ma lamuresti cum faci, ca nu mi-e clar, si poate de aia o slabit, ca o subalimentez desi dupa mancare ii dau sanul da' nu-i prea mai trebe.

eu mustela am luat de la cora, farmacia de dinauntru, cu cardul lor am 5% reducere. nu e mare lucru ca oricum is scumpe de numa, dar stelatopia e tub mare. eu am luat mai demult stelatria, mult mai mica si si mai scumpa.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Diana, scumpo, saptam,ana trecuta ii daeam un singur fel si anume supa crema, cum spui tu fierbe de toate si mixex (mai putin ceapa) inclusiv rosie o mixez.

acum, la sfatul Gabitezi, iau din supa lichid, mixez cu 1 morcov si ce mai e pe acolo, putin din toate si o fac mai lunguta, nu crema. apoi azi am facut asa, carnea fiarta separat, legumele separat, gen supa (dar fara sare nimic, evident) am facut respectiva supa cum spuneam mai sus, apoi am facut partea a doua carnita putin lichid din supa si un morcov si un pastarnac un fel de piure mai grosut, care a fost felul 2. supoa nu i-am dat multa (vreo 50 -60), ca sa pape piure, ma ganeam ca nu va papa fiind cu carne, dar a mancat in jur de vreo 120 de piure din asta. la pireul asta, in blender evident am pun un varf de lingurita de unt. e delicos. eu gust mancarea de fiecare adta sa aiba gust, daca nu e gustuoasa nu prea are succes. am observat ca ii place mai mult cu unt decat cu ulei. no, nu stiu daca am fost coerenta..

sunt f de acord cu Lore, intr-adevar nu prea vad rostul compotului gol. cam asa si a supei goale de legume, cu care am incercat si eu vreo 2 ziele, dar mi-am dat seama ca e cam 0...practic e ca si apa plata..

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

ca si Lore,nici eu nu-i dau compot, n-are vitamine, apa chioara.

Bex-vai ce mult papa piti a ta, incep sa-mi fac griji din nou cu Timea. ea pe departe nu manaca atunci cat ar trebui.bravo!!!!!

Lore-voi cum stati la capitolul papica?papa bine?zici ca e mai bine avene? eu ma gandeam sa iau ce-mi zice ca nu stiu de altceva.si unde gasesc avene?stii ceva de Dana?

mami_alexia-nu prea dulapurile, mai mult rafturile de la mobila cu tot felul pe ele.am incercat chiar s-o ademenesc cu dulapurile, mi se pare tare haios sa cotrobaie prin ele dar deocamdata nu vrea.

Mergi la inceput

dpop-te rog scuze, nu mai stiu, de ce trebuie sa faci colonoscopie?

Mergi la inceput