Gravidute si mamici de Cluj- 77
Raspunsuri - Pagina 12
geanina-nica spune:
buna dimineata-va doresc sa sveti o zi buna.
Noi suntem bine,tre sa ma duc sa-i programez vaccinul,cum am fost plecati in RO,am sarit peste data
Cristina-doamne ce frumosi copii ai,i-mi intra cheful sa mai fac unul,![]()
magdutza-Victoras,e un scumpic foc,sunt super pozele acelea din spital.cu plansul.poete au inceput colicii,incearcal sa-l pui pe bratul stang cu burtica-n jos si palma ta sa fie burtica.per sa-i treaca 
geanina-nica spune:
eladea-incearca sa nu-i dai suculet de portocale,zic si eu sa ci LORE,face acid la stomac,eventual mai tarziu si amestecat su suc de morcovi.sau oincearca sa nu-i mai dai deloc suculete.o zi 2 si dupa incerci iar.dar incet cu inerval de 2 zile intre suc de morcovi si suc de caise ex.sa vezi la ce face crizele.poate nu-i de la suc.
LORE-tin pumni la prietena ta stranssiiiiiiiiiiiiiiiiii tareeeeeeee.
CUM au fost gratarele?
adriana-nu-ti face probleme,ca nu o sa o mariti pe ALEXIA in patru labe,si ALVARO,a inceput sa umble tarziu.cand o sa inceapa o sa vezi ce curse ai sa faci,ASTAI si pentru IOANA 13.
CE face frumuselul meu.
elenut-a super party
ce faine is pozele,se vede ca vati distrat,si adurat si 2 zlile.......Sa-ti traiasca ficiorul si sa creasca mare si frumos,sanatos .....
ioana13-in curand facem un anisorrrrrrrrr,tre sa dai de baut 
geanina-nica spune:
alex-no vezi ca pana la urma sta TIADRIS in fundic singurica,cstrangi-o in brate tareeee tareeeeeeeee din partea mea.
ASEARA am facut si eu pozele din parc le-am aratat la sotul,asa i-au placut,![]()
Si zici padure,cred ca a fost super,cand zici ca mergi in concediu,ca eu cred ca prin August sunt iar prin RO.
soanso-ce mai zici,ocupata cu munca?Printesa ce mai face?ce cuvinte mai zice?Al meu nu vrea sa vorbeasca...
pupici la toti bbeiiiiiii
elenuta23 spune:
buna fetelor , multumim de urari intr-adevar ii mortal cum merge el parca ii beat
, azi sau maine o sa fac un filmulet cu el sa il pun sa vedeti ce interesant merge el, inca nu ii sigur si tre sa simta ca is in spatele lui
alex tortul l-am facut la cofetaria de pe mehedinti acolo este si brutarie, is super bune torturile si iti face tot felu de forme.
ns cine m-a intrebat de petrecere??? vineri am tinut petrecere cu piticii dar spre seara au mai venit cativa apropiati iar sambata am tinut cu familia, nasi bunici strabunici...da intr-adevar am fost super obosita dar acum incep sa imi revin.
a fost si mami de sara la party cu sara , sa o vedeti ce minunata ii cu merge ea
, frumoase amandoua, tarcul de la primi pasi e al nostru nu a lui sara , e frumos si solid
nasoala vreme si nu putem iesi k acuma ploua acuma nu

party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos
anamica spune:
Salutari si de la noi,
Ca de obicei noi in week-end absentam ca profitam de tati si iesim cat mai mult.
Diana
, esti o draguta cat despre Irina ce sa spun??? e o scumpa, o veselie de fetita, frumoasa foc!!!
Lore tin si eu pumnii stransi Danei, sa scape cu bine si sa-si vada puiutul sanatos!
Andreea si eu te sfatuiesc sa incepi incetucu diversificarea, cateva lingurite morcov/mar si lasa-i timp sa se obisnuiasca stomacelul cu noile alimente, adica nu-i introduce in fiecare zi ceva nou.
sa treaca repede crampisoarele!
Magdutza e posibil sa fie colici, ai schimbat ceva in alimentatia ta?
Elena v-ati petrecut nu gluma, sa va fie de bine! Am remarcat ce printisor elegant a fost el! Bravo pt pasii de unul singur!
Fetelor care ati alaptat mai mult timp, cand v-a revenit menstruatia? Ana maine implineste 8 luni si mie nu mi-a revenit, nu ma supar dar sper sa nu fie vreo problema...
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
mersi de raspuns fetele!!
sa fie oare de la suculete ? ii provoaca crampe??? nu m-am gandit...
oricum, azi am facut mar copt, am zis ca pt o vreme renuntam la suculet si incercam compot sau pireuri...
redai, i-am dat suc de caise de la Hipp, din sticluta...
voi in compot puneti si zahar? sau doar apa si fructul??
mersic! pupici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
redai spune:
Numai apa si fructul, Andreea.Zahar se da numai dupa 1 an.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
elenuta23 spune:
quote:
Originally posted by anamica
Elena v-ati petrecut nu gluma, sa va fie de bine! Am remarcat ce printisor elegant a fost el! Bravo pt pasii de unul singur!
Fetelor care ati alaptat mai mult timp, cand v-a revenit menstruatia? Ana maine implineste 8 luni si mie nu mi-a revenit, nu ma supar dar sper sa nu fie vreo problema...
Diana siAna (13.09.2007)
Povestea Nasterii
ms de urari
eu l-am alaptat 10luni jumate k dupa cum stiti la sf luni ne pregatim de urmatorul, iar menstruatia mi-a venit la 8 luni si o saptamana, asa k mai asteapat putin si iti va veni cu siguranta, iar apoi mi-a venit dupa 2 luni si numai dupa asta mi-a venit la o luna
party dupa 1 an de viatapoze de Paste
varsta lui Dragos
dpop spune:
eladea - se introduce cate un sg fruct o data, singur, nu in combinatie cu altele. dupa 2 zile se poate combina cu alte sucuri ce le-a luat in trecut.
intreb si eu, compotul - se da facut piure sau numai apa?
irina nu mananca mar nici cu slujbe, am incercat si mar copt dar nici vorba! poate daca ar avea un pic de unt ar fi mai dulce, dar untul nu stiu cand se baga, pe la 7-8 luni sau mai tarziu?
am cantarit-o ieri si a slabit 100 grame de saptamana trecuta
nu-i prieste nicicum diversificarea. azi i-am pus si cartof in supa-crema, ca ala mai ingrasa. alte sugestii mai aveti?
co, unde esti cu carinuta?
gabi, tot ocupata 100% cu sara?
mami de irina
eladea2005 spune:
redai mersi de sfat...
dpop, buna intrebare: fructul din compot il facem piure si-l dam impreuna cu apa in care a fiert, nu? (nu dati cu pietre...
)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png