Gravidute si mamici de Cluj- 77
Raspunsuri - Pagina 14
redai spune:
Tu Meli pentru dermatita Avene e mult mai bun.Avene trixera.Crema emolienta.de Dana nu mai stiu.Ea nu rasp la tel si cu sotul ei a vb sotul meu o data.dapoi e ca intre barbati.Atat am inteles ca au renuntat la cezariana ca e periculor pentru viata ei.Acum stau ca pe ace.Astept sa fina sotul meu acasa sa il sun pe al ei.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
dpop spune:
meli scumpa, finca am avut probleme cu intestinele multa vreme, si conform analizelor astealalte nu a iesit nimic in evidenta, asa ca aia e singura cale de investigatie ramasa.
mami de irina
mami_alexia spune:
Diana, ce fel de probleme cu intestinele ai avut? Ca si eu am...si ce fel de analize ai facut? Scrie-mi un PM cand ai timp, te rog. Eu ma balonam si aveam dureri mari de burta..bine, asta combinat cu infectia de e-coli. Acum sunt bine dar daca nu mananc ok, adica daca sar vre-o masa imediat ma apuca durerile si nu scap usor.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
dpop-ufff,ce nasol,si eu eram ca si mami_alexia,dar numai cand mancam lactate, mai ales lapte batut, sana, iaurt.am facut tot felul de tratamente, n-a trecut de la nimic, dupa care a trecut de la sine.cred ca nu e placut colonoscopia,dar daca asta ti-a mai ramas sa afli poate ce-i,mai bine o faci si scapi.
Lore-am luat deja de la avene, ca ma gandeam si eu ca si voi ati avut asa ceva si tot stii mai bine care-i bun. azi ne ungem, hihi, ne facem ciciase.
mersi, un
pt tine.vai saraca de Dana poate tot in faza aia ii.nu se gandesc ca esti om si nu mai rezisti?
redai spune:
Meli sa stii ca eu am incercat mai multe si singura cu care am scapat e cea de la Avene.E foarte buna si pentru ten![]()
Dana a nascut pana la urma, dar nu am reusit sa vb nici cu ea nici cu sotul.Probabil el a mers acasa sa dorma, ca era rupt, si azi a fost la serviciu.Tot ce stiu e ca sunt bine.Si nu stiu clar cum a nascut pana la urma.Sper sa reusesc maine sa vb cu ea.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
antoni spune:
Lore-eh, de ce nu zici asa? pai atunci pa pt piti crema, o folosesc eu sa fiu cicias,hihi.azi ne ungem.nu sunt speriata ca nu e tare urat, dar, na, a aparut si trebe sa scapam de ea cumva. mai este ceva ce poti face pt dermatita atopica? adica medicamente trebe? sau ceva regim? ma bucur ca a nascut in cele din urma, cred ca cel putin momentan nu mai vrea bebe2 saraca. daca afli cum a nascut pana la urma sa ne scrii si noua. si vezi ca astept poze cu tine cu freza noua.
noi ne pregatim incet de baita, azi am papat sana cu cereale si nu apucam sa-i dau asa repede cat de repede vroia ea, hihi. e tare bine cand papa as. dar din pacate e rar.
va pupic, spor la toate si daca nu mai intru va doresc o noapte usoara!
Meli+
Timea-Larisa
dpop spune:
vai doamne saraca dana prin ce a trecut. ca si meli, cred ca sigur nu mai vrea bebe2 acum.
ce bine ca papa timea bine!
azi si irina a papat tot.
la cererea publicului
am pus poze/filme noi, in albumul de aprilie. fac si pe mai in curand
mami de irina
Victo spune:
pai stiu si eu ca nu are vitamine compotul, dar la 5 luni..cd baza e laptele..compotul e pt diversitatea gustului..ma rog, eu asa am facut.
idem supa de legume..
parerea mea e ca la 5 luni nu baloteaza copii in ei mancare ca sa le tina de foame si alte alea, ci sa se invete cu alte texturi si alta modalitate de a manca.
co..multam de pontul cu cardul la metro..no, poate mergem si noi zilele astea..sotul meu de ani de zile nu mai umbla cu bani dupa el..si de-asta uraste metro..eu in schimb daca nu am acolo niste banuti in protofel, nu ma simt bine..:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
lore , ma bucur k au scapat cu bine , cum zicea si dpop cred k nu o sa il mai faca pe al 2 lea duap aceasta experienta
tu fetelor ioana , mami de sara e in spital cu printesa ei de sambata, am sunat-o azi parca aveam un presentiment ciudat si cineva imi zicea sa o sun, si cand sun imi zice k is in spital am ramas afis k am crezut k s-o racit cum o fost la ziua lui Dragos insa el nu are decat rosu in gat dar e destul de nasol si doar atat. sara a inceput sa verse si a chemat ambulanta si le-au internat , si asa o chinuit-o pe micuta cu perfuzii, recoltat sange .... nu i-au gasit venele si asa mai departe, azi pe cand sa vina acasa sara a avut diaree si le mai itne inca sub supraveghere, Doamne ce nasol cand ii vezi asa mici si nu poti sa ii ajuti
. cand o sa vina acasa o sa va povesteasca ea mai multe.
sanatate multa tuturor bb
noapte buna
party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos