Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Alexiss
Mickail
Bogdan Mihai

Briana Maria

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

. br / br / De la ce varsta putem sa dam produse cu gluten, ca mi-a luat sotul cereale cu 5 fructe de la nesle, care sunt penrtu 6 luni,. dar contin gluten. Sa ii dau, ce ziceti? br / br / b Ecaterina /b o mamica fericita de b MARIA SOFIA /b 7.11.2007 br / br / a href= http://picasaweb.google.ro/ecaterinatotolan target= _blank http://picasaweb.google.ro/ecaterinatotolan /a Poze Maria Sofia" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by creem br / br / b Cristina /b l-am primit cadou, dar am vazut intr-un magazin pentru copii Maredi la noi in oras . br / br / b BB... /b noi n-avem in nici o zi programul la fel..dar prima masa e intotdeauna de laptic, pentru ca dupa aceea ea mai trage un pui mic de somn bine da noi ne trezim pe la 7 7.30...nu ca voi la 9-10 . br / br / b Gill... /b si a mea e maraita si nici de papat nu prea vrea...asa s-a manifestat si la celelalte doua, asa ca ma inarmez cu rabdare, sper numai sa treaca mai repede. br / br / Am intrebat mai demult dar n-a raspuns nimeni daca ati folosit produsele b Hemel /b ...ei bine, am folosit eu si s-a iritat fi-mea la fundic...asa ca le folosim noi. br / br / De la ce varsta putem sa dam produse cu gluten, ca mi-a luat sotul cereale cu 5 fructe de la nesle, care sunt penrtu 6 luni,. dar contin gluten. Sa ii dau, ce ziceti? br / br / b Ecaterina /b o mamica fericita de b MARIA SOFIA /b 7.11.2007 br / br / a href= http://picasaweb.google.ro/ecaterinatotolan target= _blank http://picasaweb.google.ro/ecaterinatotolan /a Poze Maria Sofia

Eu am inceput de luni sa-i dau gris de grau instant de la Humana, asta:www.flaschenmilch.de/catalog/product_info.php?products_id=418&osCsid=1269b6285cc93585821d18802942e19f" target="_blank">http://www.flaschenmilch.de/catalog/product_info.php?products_id=418&osCsid=1269b6285cc93585821d18802942e19f si mananca bine. Acum depinde de familie, pentru ca intoleranta la gluten - celiachia, de obicei se mosteneste. Daca nu aveti antecedente in familie, eu zic ca poti sa incerci DUPA 6 luni.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

mama lu' Evaaaaa....ai emotii?

mai era cineva care are botezul maine?

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...

Spune-ne macar ce mai fac puisorii tai

De azi am inceput si noi diversificarea.Noi am ales cerealele,(orez,porumb si tapioca de la Milupa) pentru prima data.Am vrut sa se acomodeze cu o noua consistenta decat cea de lapte de la mami,sa invete sa inghita bine si am preferat un gust neutru.
I-am facut doar 2 lingurite de cereale,pe care le-am muiat cu putin lapte de-al meu,n-am putut scoate mai mult si restul apa plata.A papat destul de bine,n-a dat nimic pe langa ...Mai vedem si maine...
Robert e un mare nazdravan,mananca sa creasca, altfel nu-l primesc dom'le astia la gradinita si aseara mi-a declarat f serios ca "mami sa stii ca tu esti pietena mea"

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by gill

...Bianca....apropo de ochi....
Eu am ochii caprui....tati la fel.....Sara.....ochii albastrii intens......mergem pe strada....ne opreste lumea....."ce ochi superbi are!!!"....dupa care ...se uita la mine....se uita la tacsu.....si intreaba "Da..cu cine seamana?".....iti dai seama ce penibil ne simtim amandoi!!!!!!!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

eu si dan avem ochii caprui deschis, iar lucas negri... e adevarat ca la voi diferenta e si mai mare...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by cristi07

ca to vorbeati de degetzele in gurita...al meu mai face si gesturi obscene!
http://good-times.webshots.com/photo/2632373800103303905fVcANK

Poze Radu

asta nu-i nimic ...uitati-va aici

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

da ce, mie mi-a raspuns cineva in leg cu patrunjelul verde??????

Eu daca i-am pus radacina de patrunjel, i-am pus si o frunza dar pe care nu am pasat-o. Doar pentru aroma. Acum fa cum crezi tu

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

quote:
Originally posted by cristi07

ca to vorbeati de degetzele in gurita...al meu mai face si gesturi obscene!
http://good-times.webshots.com/photo/2632373800103303905fVcANK

Poze Radu

asta nu-i nimic ...uitati-va aici

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

vaaaaiiiii

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gill

...Bianca....apropo de ochi....
Eu am ochii caprui....tati la fel.....Sara.....ochii albastrii intens......mergem pe strada....ne opreste lumea....."ce ochi superbi are!!!"....dupa care ...se uita la mine....se uita la tacsu.....si intreaba "Da..cu cine seamana?".....iti dai seama ce penibil ne simtim amandoi!!!!!!!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Vezi daca nu a invatat poporu' genetica la scoala? Asta inseamna ca aveti amandoi gena recesiva pt ochi albastri dar care la voi nu s-a manifestat pt ca gena pt ochi caprui/negri e dominanta! Asa era si la noi, si am tot sperat sa iasa cu ochi albastri...dar..ne-a pacalit!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IULI-ANA..daca ai sti cat ma regasesc in casnicia ta ca sa zic asa...ai langa tine omul perfect..imi aducea cate un trandafir alb la fiecare menstruatie, statea mereu langa mine, imi tinea cald cu burta lui, eram o printesa pt el...eram fericirea si viata lui, apoi gravida m-a tinut ca pe un bibelou..mergea cu mine peste tot, tone de flori, mesaje de dragoste, cadouri, calca, spala, dadea cu aspiratorul...facea multe..sunt multe de spus dar care nu mai au rost apoi am primit un cutit in inima de la cine ma asteptam mai putin si pt cine bagam mana in foc..ma uitam in jur si vedeam atatia barbati care inseala si radeam cu sotul de ei, el insusi ii ura..apoi sa aflu ca si eu sunt la fel ca altele...in fine nu mai conteaza..durerea mea este inca foarte mare..sunt mult prea multe de spus..
MIHUTA ..ai dreptate in mare, insa cand esti pus in fata faptului implinit nu-ti doresti decat sa mori dar Dumnezeu nu m-a luat la El m-a facut sa sufar mai mult si sa-mi iubesc si mai mult sotul ..m-a facut sa lupt pt el si pt casnicia noastra...stiu ca nu aveti cum sa ma intelegeti nici eu nu intelegeam alte femei cand aflam chestii de genul asta..dar iubirea adevarata se daruie..iar eu acum daruiesc dcu speranta ca voi fi si eu iar implinita in iubire la un moment dat..am realizat ca orice am face noi, muritorii daca Dumnezeu vrea sa dam niste teste le dam oricum...stie El de ce si cum...

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput