Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumim de intrebare, oi avea si emotii dar nu le simt ca sunt dublate de nervi. Ideea e ca noi avem cununia civila la 14 si botezul la ora 15. Stabilit acum 2 luni cu nasii, tiparit invitatii acum o luna, imprastiat pe la lume. Ca sa aflu ieri ca tatal nasei, care a facut "rezervarea" la biserica, de altfel singura treaba de care nu ne-am ocupat noi, a vorbit cu popa pentru ora 16. Nu se mai poate muta, este o cununie religioasa inainte, deci avem o ora moarta in care nu stiu ce sa fac cu invitatii.
In plus plouuuua!
Jasmin are duminica botez parca...

quote:
Originally posted by cristi07

mama lu' Evaaaaa....ai emotii?

mai era cineva care are botezul maine?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

adra, daca aveti noroc si nu ploua intre cununie si btez, poti lua invitatii la o sedinta foto intr-un parc sau o locatie frumoasa

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adra, cumpara bomboane la greu, multe aparate foto si fa combinatii !

RGE, am trecut si eu prin asta.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Multumim de intrebare, oi avea si emotii dar nu le simt ca sunt dublate de nervi. Ideea e ca noi avem cununia civila la 14 si botezul la ora 15. Stabilit acum 2 luni cu nasii, tiparit invitatii acum o luna, imprastiat pe la lume. Ca sa aflu ieri ca tatal nasei, care a facut "rezervarea" la biserica, de altfel singura treaba de care nu ne-am ocupat noi, a vorbit cu popa pentru ora 16. Nu se mai poate muta, este o cununie religioasa inainte, deci avem o ora moarta in care nu stiu ce sa fac cu invitatii.
In plus plouuuua!
Jasmin are duminica botez parca...
quote:
Originally posted by cristi07

mama lu' Evaaaaa....ai emotii?

mai era cineva care are botezul maine?

Poze Radu

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

va tinem pumnii sa iasa bine botezul si nunta (felicitari) si asteptam foto muuulte...

si celorlati care se vor boteza zilele astea sa iasa totul bine si sa nu planga prea mult !

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

sarbatoritilor zilei de astazi!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Andra_bell, sa aveti parte de o nunta si un botez ca-n povesti si o vreme frumoasa.

Cu genetica si noi am patit-o: Paul are parul un roscat aramiu, iar noi bruneti amandoi. Cate replici de genul :"da' cu cine seamana?" am auzit ... am fost chiar intrebata daca e adoptat.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pup dulce!!!!

fetelor voi ce cereale folositi amestecate cu fructele de dimineatza?
adica cereale din fructe sau...cerele din cereale

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Noi folosim "burtica sanatoasa" de la nestle.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by mihuta

O saptamana stam dar din care la Viena vreo 3 zile. In rest vrem sa mergem la Innsbruck sau ceva similar. Cu alaptatul cum te-ai descurcat ?

mami de Sophia

Sa inteleg ca mergeti cu masina?
Cu alaptatul, i-am dat tzitzi si in parc, si pe banca pe un trotuar circulat, si la muzeu... pe unde l-a apucat foamea. Nu se uita nimeni lung la tine si daca ai nevoie te si ajuta - nu la alaptat, desigur, dar la deschis o usa, de ex.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iulia-ana da de ce sa aruncam mama cu rosii? pai nici al meu nu mai mananca noaptea hat..de mult..tot asa, de pe la 3 luni jumate-4..
cam asa..daca e prea bun barbatelul..vezi..nu poate fi langa tine..nu stii cum sa dai sa fie bine..al meu nu face mai nimica prin casa..dar macar are timp sa stea acasa..cd am nevoie de el este langa mine.

aralia, eu as pune frunza crudade patrunjel, ca e plina de lucruri bune..si toate celelalte fierte isi cam pierd din proprietati.

dany, eu fol ca si miha cereale de la milupa, orez porumb si tapioca, ca-s bio

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lixa, multumesc de info. Mergem cu avionul pana la Viena, dar ma gandeam ori sa inchiriem masina ori sa mergem cu trenul mai departe. In Viena am mai fost de vreo 4 ori pana acum.

Am luat deja biletele de avion si acum surfam netul pentru cazare.

mami de Sophia

Mergi la inceput