Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
popbianca spune:
victo,eu i-am pus deja si patrunjel si marar....acum mananca de la hipp,spaghete bolognese cu oregano si busuioc
v-am salutat
diseara mergem la un chef(fara pitulica)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Lixa, am o intrebare, vom merge si noi la Viena peste 2 saptamani, fireste si cu zambilica dupa noi. Voi cum v-ati descurcat cu baita ?
mami de Sophia
Super! Cat stati la Viena?
Am luat cadita www.innovadbaby.ro/?page=products&CategoryId=Articole pentru baie_26&ProductId=Cadita gonflabila_104&pag=3" target="_blank">asta gonflabila. Nu e nici prea mare sa ocupe loc mult in bagaj si nici prea mica sa stea inghesuit bebe in ea. A fost foarte utila, am luat-o cu noi si cand am fost de 1 mai la bunica-mea la Constanta. Ca pompa de umflat cadia am luat una mica pe care o foloseam vara la mare pentru saltele.
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
lixa spune:
quote:
Originally posted by Victo
da ce, mie mi-a raspuns cineva in leg cu patrunjelul verde??????
Eu stiu ca se poate pune orice condiment in afara de sare, piper si cele iuti. Singura conditie e sa fie natural, adica fara E-uri (vezi Knorr Magic si altele si gama asta)
Poze Viena
Aralia spune:
quote:
Originally posted by lixa
O poza exemplificativa cu muulte degetele. Dar pozitia preferata este la somnic, unde chit ca il adorm in brate sau nu, de obicei tot cu degetelul asta e mufat. Si nu gasesc nici o poza cu bebe pe burta si cu degetelul in gurita. Dar mai caut
Poze Viena
Si noi tot asa zicem, ca se "mufeaza" fata!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
saluti
deci s-a infiintat clubul bebelusilor care nu vor sa renunte la masa de noapte... pai in clubul ala noi suntem campioni... ca Lucas mananca de la 12 noaptea pana la 6 dimineata de 3-4 ori... si mult, ca la un moment dat am impresia ca imi suge creierul deja... e o senzatie tare ciudata... ma simt atat de obosita...
Adina, nu ma mira ca nu ma incape Floris in landou... pe Lucas nu l-am mai putut tine acolo de la doua luni, ca deja nu-i mai incapeau manutele, nu le mai putea tine pe langa el, ci deasupra corpului, pe burtica, iar de pe la 4 luni jumate nu mai incapea nici in scoica, ii ieseau picioarele afara si urla si cand ii puneam centura ca-l strangea la umeri, asa ca acum suntem deja de vreo 3 saptamani cu scaunelul sport si se simte f bine in el. Citisem undeva ca daca copilul isi tine bine capul si se tine bine in fundulet cand il sprijini nu e nici o problema sa-l pui in scaunul sport inca de pe la 4 luni... deci depinde de copil.. iar cu morcovul foarte bine, cred ca merg si mere decojite si feliate...
Nu nu, mere nu! Am incercat eu si era sa moara fata! Se rup bucatele si incearca sa inghita si se poate ineca!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
gill spune:
...Bianca....apropo de ochi....
Eu am ochii caprui....tati la fel.....Sara.....ochii albastrii intens......mergem pe strada....ne opreste lumea....."ce ochi superbi are!!!"....dupa care ...se uita la mine....se uita la tacsu.....si intreaba "Da..cu cine seamana?".....iti dai seama ce penibil ne simtim amandoi!!!!!!!!!!!
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/
iuli-ana spune:
Salutare tuturor si LA MULTI ANI bebelusilor care prind azi o lunita in plus in coroana vietii!!!
Nu stiu cat de multe veti arunca in mine cu rosii,insa Daria mea nu mai papa noaptea de cand nu avea 3 luni implinite...Pur si simplu se culca si nu se mai trezea sa pape,doar nu era sa scol copilul ca sa-l hranesc...Nu am facut nicio smecherie,pur si simplu asa si-a ales ea programul...Iar mie nu mi-a parut rau...
ROXANA(RGE),imi pare tare rau ca treci prin asa ceva,sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin toate,rabdare ca sa poti realiza ce iti doresti atat de mult si...de ce nu,poate niste UITARE...E usor sa spui cuiva TE IERT,dar cu siguranta nu poti uita cata suferinta ti-a adus...Cel mai bine este sa faci asa cum consideri tu ca e mai bine pt tine si familia ta!
ROXXY80...tu esti tare dragutza ca strigi catalogul...nu ca m-as simti prea bagata-n seama(a se lua ca o gluma,eu nu am vreme sa stau pe aici cat mi-as dori!!!),dar unele dintre noi poate chiar nu au timp,poate ca citesc capitolele aferente acestui topic ca pe o recreere,eu zic sa te multumesti cu faptul ca totusi intra,chiar daca asta se intampla rar...
Dupa confesiunea Roxanei am vazut ca unele dintre voi au prins curaj si au mai impartasit di experientele lor...asta inseamna o piatra in plus luata de pe inima...Bravo fetelor!!!
Din pacate,asa cum se spune,nu le poti avea pe toate...Eu am un sot minunat,ma ajuta ffff mult...nu am cuvinte sa descriu casnicia noastra,suntem impreuna de 15 ani(casatoriti doar de 3),suntem extrem de fericiti si ne iubim f mult...Uneori cred ca este exceptia de la regula...Stiu ca sunt putini barbati pe lume care sa deretice prin casa cu simt de raspundere(mi-e rusine sa va spun,dar din luna a 7-a si pana a plecat eu nu am stiut ce e ala aspirator,praf...),care sa gateasca toate minunile si chiar sa-i placa asta,care sa-mi faca tot felul de surprize atunci cand ma astept mai putin,care sa sufere langa mine cand ma doare capul sau sunt la menstruatie,care sa fie un tata model(cel putin pana acum)...Nu stiu cum sa va spun,insa e cel mai bun prieten al meu,este sotul meu si cel mai minunat iubit...Dar,din pacate,e prea putin langa mine...nu le putem avea pe toate,asa cum am zis...
Intru rar,dar va zapacesc din prima...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
lixa spune:
quote:
Originally posted by gill
...Bianca....apropo de ochi....
Eu am ochii caprui....tati la fel.....Sara.....ochii albastrii intens......mergem pe strada....ne opreste lumea....."ce ochi superbi are!!!"....dupa care ...se uita la mine....se uita la tacsu.....si intreaba "Da..cu cine seamana?".....iti dai seama ce penibil ne simtim amandoi!!!!!!!!!!!
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/
Si noi la fel - eu si sotu avem ochi caprui, Catalin un albastru aprins. Iar la intrebarea "cu cine seamana?" de obicei raspund "cu postasul" sau "cu vecinul"
Poze Viena
mihuta spune:
O saptamana stam dar din care la Viena vreo 3 zile. In rest vrem sa mergem la Innsbruck sau ceva similar. Cu alaptatul cum te-ai descurcat ?
mami de Sophia
cristi07 spune:
ca to vorbeati de degetzele in gurita...al meu mai face si gesturi obscene!
http://good-times.webshots.com/photo/2632373800103303905fVcANK
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu