Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

revin mai pe seara......acum plecam intr-o vizita.......
pupici

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna ziua si de la noi dupa o lunguta perioada de timp,am mai citit dar de scris nu prea ca si multe alte fete,din motive pe care nu are rost sa le mai insir aici ca sa nu para ca o fac pe victima.
RGE mare mare de la noi si suntem alaturi de tine indiferent de decizia care o iei s-au ai luat-o deja.atat sper doar sa-ti fie bine si sa treci cat mai repede de probleme.pupici mamicii frumoase si ursuletului scump
PUSSI hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte,dar zic si eu sa nu-i schimbi inca laptele fetei,si eu patesc asa cu ROBERTO ,are perioade cand ma exaspereaza cu mancarea,ii este foame si lapte nu vrea nici cum,cand ii bag biberonul in gurita trage putin si apoi o da pe plans,dar sunt trecatoare si apoi revine la normal,mai ai putina rabdare,incearca sa il ingrosi mai mult cu cereale pana i-si revine.si noi astea x2 trebuie sa tinem cont de ceva,copiii noastri nu sunt ca ceilalti copii care s-au nascut singuri,ei sunt din gemeni si se dezvolta si altfel putin mai lent fata de ceilalti astea mi le-a axplicat pediatrul nostru ptr ca eu tot mergeam la el si ziceam ca nu a luat ca un copil normal in greutate nu a facut nu stiu ce ca altul si tot asa.sper ca nu te-ai suparat ca m-am bagat si eu.
revin dar s-au trezit teroristii mei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by pussi

buna dimineata,

andra felicitari pt. proaspata crestinata!
eni imi pare rau pt. faza cu cezariana
roxxy ce sa mai zic eu cu ... am senztia ca-l neglijej total pe tati
petro eu vreau tort de cioco...
mihuta si noi suntem plimbareti... daca o tinem tot asa fetele astea vor creste prin restaurante

am si eu nevoie de niste sfaturi:
- Ana iar nu vrea lapte, aseara n-a vrut, in final i-am dat 2 Danonino, de dimineata cu insistente a mancat 100 ml. Ce sa fac? Sa-l schimb? Sa-i dau cereale de seara "somn usor" la masa de la 21:30? Dar atunci ce sa-i dau la ora 18? Plus ca mi-e greu la una sa-i fac ceva de papa la alta altceva. Am sunat-o si de dr., asta sapt. trecuta cand a inceput cu fazele astea, a venit le-a vezut, si nu m-a lamurit: a zis ca pot sa schimb si laptele sau sa-i dau altceva, sa n-o las nemnacata.
- pt. cine are rabdare imi zice si mie cum sa fac branzica ca n-am bagat-o inca.

va pupic
o duminica frumoasa!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

nu stiu dc s-a raspuns, ca eu citesc din urma:

- o faza ca a Anei am depasit si eu cu Alessia, acum bea f bine laptele; am procedat asa- noi beam lactogen 1 si am inceput sa-i pun si lactogen 2 ca sa ii schimbe gustul; i-am pus cereale dim si seara - si la fetele tale e ok ca si ele sunt slabe(2 mas) - nutriben(cereale sin gluten - porumb + orez+vanilie), o plimbam in brate si ii cantam si ii dadeam sa pape in alte locuri/ pozitii decat era obisnuita; a durat cam 2 sapt si ceva, acum papa f bine.

- branzica - 300 ml lapte 1.5 -2 grasimi, se aduce la fierbere si se pun 2 tablete calciu lacti sfaramate; dupa ce da cate clocote se face branzica, se scurge intr-o compresa pusa intr-o sita, se scurge si se pastreaza la frigi 2 zile- mie imi ajunge 2 zile; poti pune in loc de Ca - 2 linguri de iaurt atunci cand clocoteste, dc fetele sunt constipate.

pupici

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

DE ce se schimba suzete si biberoanele la 6 luni?? Trebuie neaparat?

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

se schimba la 2 luni, din cauza deteriorarii si a unor microfisuri in care se aseaza microbii - eu asa am citit si asa le schimb, dar cam la 3 luni.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

adina o sa insist pe lapte! mai ales ac noi suntem inca sub greutatea normala.
gill scuze de incurcatura si mersi de lamuriri! merg sa cumpar calciu si comprese sterile de la Cara. Folosesc Humana 2! O sa iau Nan si Milupa azi si maine va raportez

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

incearca ceva tot de la Humana, nu e bine sa schimbi lapturile intre ele des si oricum ai face, sa inlocuiesti doar o masura; HUMANA HN E CU BANANE, E GUSTOS, E PT STOMACEL, DAR FOLOSIT INDELUNGAT CONSTIPA- MAI BINE INCEARCA-L PE ASTA O PERIOADA SCURTA PANA ISI REVINE.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

PUSSI, si eu sunt de acord cu Gill.

GILL - eu o dau cu mustela-piele atopica, sau crema de galbenele la iritatii - a mea are pielea uscata si sensibila.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

HAOLEEEEEEEEEEEU....HAI CA M-AM INTINS!

IRINA - PUPICI SI NU FI SUPARATA!

DISPAR SI EU CA SI ASA SUNT SINGURA PE AICI, SI NE VIN SI MUSAFIRI.
UITASEM - AZI AM FOST LA O PETRECERE DE COPII LA UN LOC DE JOACA SI IUBITA MEA RADEA CA FRAIERUTZA LA TOTI COPIII, CHIAR DACA NU O BAGAU IN SEAMA, SI DADEA TARE-TTARE DIN PICIOARE SA SE DUCA SI EA DUPA EI - IMI VENEA SA PLANG DE DRAG - ACUM DOARME DUSA.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

PUSSI, am uitat sa zic, in faza in care nu vrea lapte Alessia, am incercat si i-am schimbat tetinele, i-am dat din cana cu cioc, cu linguritza, dar cel mai tare ii placea asa http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaMAI2008/photo#5196484112897719010 , greu, dar asa vroia fata!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao!!!!!

In primul rand, la multi ani, mamicilor! Da, si aici e azi ziua mamei, adina. Da' tu ce ai de nu sarbatoresti ...ca doar esti si tu mamica a 2 piuiuti minunati? Macar asa, cu noi virtual sa sarbatoresti ...

pussi - cu drag, pt. tine

gill - mie pediatra mi-a recomandat crema www.saninforma.it/Sezione.jsp?idSezione=4186&idSezioneRif=1032" target="_blank">dermana pt iritatii de la saliva sau conditii meteo ... am folosit-o si sunt ff incantata ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Aralia, imi mai dai si mie o data te rog site-ul celor care livreaza lapte si borcanase din Germania ? Tee roooog !

Poate gasesti ce te intereseaza si www.newbabymilk.ro/" target="_blank">aici

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput