Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Aralia spune:
Branzica cu iaurt: se fierbe un litru de lapte, cand e clocotit se adauga un iaurt mic in el si se amesteca. Branzica se alege imediat.
Incearca sa-i dai Anei alt tip de lapte, oricum e mai usor asa decat sa-i gatesti ei separat...Vezi ca are Humana lapte cu banane, incearca-l pe asta ca o fi gustos!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
pussi spune:
aralia dar calciu cand il pun in brazica? si in tifon cat o las? Tifonul de unde il cumpar? scuze, dar sunt paralela Se gaseste si la noi lapte cu banane?
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Adra felicitari pentru botez! Sper ca a fost asa cum ti-ai dorit!
Pussi, imi pare rau ca aveti probleme cu papica. Eu nu te pot ajuta, aici nu se da branza calcica (nici nu prea stiu ce-i aia). Poate incerci alt laptic? As incerca sa nu renunt la el, ca e important totusi in primul an de viata, dar asta stii si tu, de fapt . Si cred ca mai bine laptele cu banane de care zice Aralia decat Danonino...
gill spune:
helloo!!!!!
Pussi...
branzica calcica eu o prepar asa:
Fierb 250 g lapte pasteurizat cu 3,5% grasime (asa mi-a recom dr.)iar cand este aproape fiert adaug 2 pastilute de calciu lactic si mai las putin la foc mic pana se separa branzica de zer.....apoi...strecor laptele printr-o compresa sterila (le prefer pe cele de la Cara ca sunt mai bune).....si gata branzica.......!!!!....
Eu i-o dau la masa de la ora 10 ...de 3 ori pe saptamana -2 lingurite branzica amestecate cu o banana jum pasata....E un deliciu!!!!!.....cel putin asa lasa de inteles Sara....
cat despre cezariana......cred ca de mine vroiai sa spui nu de ENI!!!
pupici!!!!!!!!!
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/
gill spune:
am revenit
Pussi....ce fel de lapte folosesti tu?.....Din ce gama?
GILL
sanduta spune:
DE ce se schimba suzete si biberoanele la 6 luni?? Trebuie neaparat?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
pussi spune:
adina o sa insist pe lapte! mai ales ac noi suntem inca sub greutatea normala.
gill scuze de incurcatura si mersi de lamuriri! merg sa cumpar calciu si comprese sterile de la Cara. Folosesc Humana 2! O sa iau Nan si Milupa azi si maine va raportez
sanduta eu foloses tetine de la Avent si le-am schimbat confom instructionilor de pe ele. Le-am introdus deja pe cele de 6 luni... avand in vedere situatia cu Ana. E necesara schimbarea lor ca debitul de lapte/supt sa fie mai mare... asta referitor la gauri. la fel e necesara inlocuirea lor din 2 in 2 luni, asta pt. deteriorare, dentitie etc.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
gill spune:
quote:
Originally posted by sanduta
DE ce se schimba suzete si biberoanele la 6 luni?? Trebuie neaparat?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Eu stiu ca suzetele se schimba pt ca forma celor de 0-3 luni nu mai corespunde cu guritza lui bebe....adica trebuie si suzeta adaptata varstei....
iar la biberoane.....se schimba doar tetinele (din acelasi motiv ca la suzete), daca folosesti un biberon cu un gramaj mai mare...adica pana la 210ml.......
......Daca folosesti tetine universale....(e precizat in prospect)....se recumanda schimbarea lor in caz de degradare (de obicei la 3 luni de folosire)....
...eu asa stiu....
GILL
gill spune:
Pussi....eu zic sa nu te grabesti sa schimbi laptele...oricum schimbarea trebui facuta treptat...adica 1 masura din noul lapte...restul sin laptele vachi in prima zi.....2 masuri a doau zi....smd......
mai bine incearca cu acesta.....Humana Lapte de Noapte cu prebiotice
Dupa luna a 6-a
Siguranta calitatii BIO
Fara gluten
Gustos si satios
Ingrediente valoroase din lapte si cereale
Caracteristici ale produsului
Humana Schlummermilch (Lapte de Noapte):are o compozitie adaptata la necesarul crescut de nutrimente si energie al sugarului mai mare si se poate administra - în alimentatia complementara - dupa varsta de 6 luni: dupa alaptare sau dupa orice alta formula de lapte pentru sugari si dupa primul an de viata pana la prima copilarie.
........care poate fi folosit si pt masa de la ora 17..........si daca nici acesta nu-i place.....iei in considerare schimbarea gamei.....
.......si eu am fost patita......
GILL
gill spune:
fetelor......buburuza mea s-a iritat putin pe fata de la vant, praf....i-a aparut aceasta iritatie mica in dreptul nasucului si langa un ochisor....
cand am fost la dr pt vaccin.....s-a uitat la ea si mi-a confirmat ca e de la vant si praf....dar a uitat sa-mi prescrie o crema.....
voi ati mai patit asa ceva cu bb-ii vostri??.....ce crema ati folosit.....??????
GILL