Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
RGE nu stiu daca te ajuta cu ceva dar vreau sa iti povestesc povestea mea si a sotului meu ...unde initial eu am fost cea rea.... adica de cealalta a baricadei tale .
Dar pentru ca e un forum public cum zicea si mihuta am sa iti trimit PM ... e mai bine nu stii niciodata cine citeste
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
oana8188 spune:
Kiva eu am patit asa ca tine. A durut-o rau burtica si eu sunt sigura ca e de la mar; nu i-am mai dat; mai stau 2-3 saptamani, timp in care incerc sa ii fac treptat o masa intreaga de legume si vom reincepe cu mar copt.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
Roxxy80 spune:
Asa mi s-a luat de serviciul asta a lui barbate-meu. Ne vedem super putin. Mie imi pica ochii in gura acum. El trebuie sa ajunga din moment in moment. Pai mai pot eu sa fiu romantica la ora asta? . Pai cu programul asta a lui, al doile bb o sa-l facem prin posta (nu c am-as grabi sa-l fac ).
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Ank83 spune:
Roxxy e de ajuns o data si apare piticul.... stiu din propria experienta ... ca al meu lucreaza doar de noapte si dormim in ture inverse si e cam greu cu .... dunga dunga... ... dar uite ce productie scoatem ..
Azi am fost la medic ... urocultura a iest bine de aceasta data ...data trecuta a fost o eroare... stiu si de ce dar nu mai conteaza.....
Si i-am vazut inimioara noului sufletel care si-a luat gazda la mine in "bloc" ... e sarcina de 8 spatamani .... deci cu 2 saptamani in urma fata de data de la UM
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
bine ... hai ca ies ca imi e cam somn... ... dar daca apareti... nu mai plec
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
pussi spune:
daca ma mai primiti dupa o lunga ... pauza.
Suntem bine, nu avem decat 5.900 gr., dar ne vom ingrasa noi.
Papam bine, zic eu :
6-7: 170-200 ml lapte
10: 1 danonino+ 1/2 borcanas fructe+cereale
14: 1 borcanas legume care aleterneaza cu unul cu carnita de pui
18: 1 portie cereale
21:30 : 100 ml+danonino sau lapte sau mai mult
Ana mi-a refuzat laptele vreo 3 zile, acum doar seara mai face figuri de aceea ii dau danonino ca-l papa cu placere.
Tustele sunt fascinate una de cealalta, isi rad in hohote si se cauta cu privirea de dimineata de la trezire.
Dorm noaptea fara sa se trezeasca singure in camera.
Am fost plecati la sat de Pasti, dar n-am stat decat o zi, Elenei nu i-a placut deloc, a marait tot timpul, n-a mancat, n-a dormit... cum a ajuns acasa, in camera lor a inceput sa tiuie de bucurie.
In rest suntem singurele, simt ca nu mai fac fata si daca nu rezolv situatia sapt. viitoare o sa-mi iau bona.
RGE asa cum imi spuneai tu candva... trebuie sa fi tare ca puiutul tau are nevoie in primul rand de tine, asa ca fa cum crezi ca-i mai bine ca voua sa va fie bine.
mihuta distractie placuta si asteptam poze!
ank ma bucur ca sunteti bine toti 4 Astept sa vad daca vom avea cumnatica
dany la noi s-a rezolvat problema cu kk cred ca definitiv cu legumele...facem si de 3-4 ori/zi! Toata ziua schimb scutece
victo eu le-am dat patrunjel, dar radacina nu verdeata!
va pupic pe toate si spersa pot intra mai des...imi era asa de dor de voi!
somnic usor si pufos!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
...bine... bine.... hai ca plec ...puteti sa apareti..
Slimatei uite un pupic pentru tine... tot uit sa il postez ... te tot citesc si pana raspund ... te sar....Ma trag singura de urechi stai linistita ...
Vasari m-am amuzat copios la pozele cu pranzul 'delicios' al Mariei
ggaby tu pe unde mai umbli...???
bb scuze nu am fost pe mess azi ... decat acum tarziu
Adina si eu cred ca s-a strambat la morcov din cauza ca la bagat prea adanc... dar ideea cu scarpinatul gingiilor cu morcovelul e buna ... maine iepurasul meu primeste o noua 'jucarie'
EEEEE sa ne treceti un iepuras si noua in lista... ca avem 2 dintisori ... de abea se vad... dar sunt...
si acum plec la nani ... gata ca va capiez
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
pussi ... las ca e bine cu silueta ca lui fiu-meu ii plac fetele finute ... felicitari pentru noaptea dormita... e superrr ca sunt amandoua pe aceeasi unda...
Si daca au marait fetele la sat.... ce are???? Sunt fete de oras... cum spuneam finute...
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
Ank83 spune:
hihihi ...multumim pentru Rila Iepurila ... pussilic tu ai fost???
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
creem spune:
Eu am fost!
Am trecut-o si pe Eladea in listuta si un iepu si la Totuli.
Pupici si noapte buna!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia