Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

hihihi ...multumim pentru Rila Iepurila ... pussilic tu ai fost???

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

nu citesc in spate sa mai recuperez ceva... chiar mi-a fost super dor de voi. Si mergi si dormi....ca si BB din burtic are nevoie de somn.

Petronela mersi ca ai intrebat de noi!
eni nu te mai stresa cu papa... eu mi-a notata cat au mancat si ce anume si am juns la concluzia ce le place mai mult, desi nu stiu cand recuperam greutatea.
victo si noi luam calciu pt. fontanela mare! De fier am scapat, dar le dau si spanac!
creem si mie mi-a zis sa le fac masaj la piciorute!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Oooofff ... azi am pierdut um mesaj lung din cauza comp. asta al meu de kk (sau a conexiunii, nu stiu exact care-i buba). In fine ...

pussi - ce dragalase tre' sa fie tustele cand se joaca impreuna sau se cauta cum zici ... da' te si inteleg ca iti este greu ...

Mai aveam multe de zis, da' nu-mi mai aduc aminte ... si sunt si obosita ... MA retrag la nani ... pe manie (ca e o zi mare ) si somnic pufos tuturor!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, si Sophia mea e super incantata cand ajunge acasa, mai ales dupa o plimbare mai lunga, nu stiu cu cine o semana, ca noi doi suntem destul de plimbareti.

SI in legatura cu semanatul copilului, eu ce sa zic, ca seamana leit cu taica-su, ceea ce nu e rau, ca doar de frumos l-am ales (bine, nu numai de asta...)

Sanduta, este o mare diferenta intre cine esti si ce faci. Nu lasa o greseala sa te defineasca. Bizar, dar greselile dau adancime unui caracter, atata timp cat invata ceva din ele. Regretul e un sentiment care te tintuieste in trecut (cum te imobilizeaza si ingrijorarea pentru viitor) si concret nu foloseste nimanui, ba chiar te impiedica uneori sa iei prezentul in piept.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

merci pentru "iepulas"
lixa eu alerg spre gradina botanica si ma ascund prin tufe sa ma mulg.eu cred ca-s dusa rau cu capul de ma tin de laptele meu cu dintii.dar can ma gandesc ca o sa incep diversificarea ma apuca o nostalgie si ma uit cu mare emotie la puiul meu cum papa laptele meu.
ma duc la somn ca-s rupta si maine o sa mergem la dr sa vedem ce ne spune de diversificare.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatzaaaaaa! Poftiti la o , la un !
Fii-mea stie bine ca e week-end, intotdeauna ma trezeste la 7..., ea care doarme de obicei si pana la 10... M-am obisnuit deja...Acu' am pus-o in tarc si se ridica pe coate si genunchi si se clatina fata-spate...n-am aparat sa o pozez, ca e tot la socru-meu! Mor de ciuda!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Neata si de la noi.
Ai mei m-au trezit tot la 6, intai Pati ca vrea laptic, apoi Paul ca nu ii mai e somn.

Acum sunt satui amandoi, al meu sot e la scarbici, eu incerc sa imi fac curaj sa ma apuc de ceva prin casa ... dar zau ca nu il gasesc (pe curaj) ... e asa bine pe net ...

Pati imi canta la jucarele langa mine, Paul vrea desene, eu lenevesc ... of ce mama denaturata sunt...........

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by karina1976

Neata si de la noi.
Ai mei m-au trezit tot la 6, intai Pati ca vrea laptic, apoi Paul ca nu ii mai e somn.

Acum sunt satui amandoi, al meu sot e la scarbici, eu incerc sa imi fac curaj sa ma apuc de ceva prin casa ... dar zau ca nu il gasesc (pe curaj) ... e asa bine pe net ...

Pati imi canta la jucarele langa mine, Paul vrea desene, eu lenevesc ... of ce mama denaturata sunt...........

Eee, na!
Ai si tu nevoie de o pauza! ,mm n bbbbbbbbbbmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ,mmmmmmmmmm., jnhyuuuu as jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Cred ca te-ai prins ce e mai sus...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Si eu am luat-o la mine in brate, ca de' e fata lui mami.
O smechera, nu sta fara cineva langa ea nici un minut.

Iar frate-sau e un pic racit si nu prea il las, asa ca ... ne alintam la greu.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata tuturor!
Ce fac fetele?
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AZI IMPLINESC O LUNITA IN PLUS!!!!
ROXXY 80,fata frumoasa,eu nu am zis ca esti rea sau mai stiu eu cum,am pus cazul meu,as vrea sa stau mai mult pe aici,dar nu ma lasa fii-mea...Poate si celelalte fete sunt singure cu odrasla si automat dorinta lor de a intra pe DC se estompeaza in favoarea cupchiilor...
Si bea si tu o cafea mare,tare si buna inainte de a veni sotzu',nu rata romantismul,mey...(usor de spus asta...)
KIVA,cum i-ai dat sucul de mar???Eu am inceput cu o lingurita de suc de morcovi,apoi 2 ,apoi 3,,apoi 30 de ml,apoi am pus in 30 de ml de suc de morcov 1 lingurita suc de mar si am sporit zilnic cantitatea...Mie in schimb nu-mi tolereaza mandarina,si o feliutza daca simte in suc,nu-l bea...
ANCUTZAD,cum fuse in vacantata de 1 mai la balta???Si noi vrem sa plecam la mama sapt viit si ma gandesc cu groaza la tantari si la caldurile de acolo(cica s-au anuntat temperaturi f ridicate).
Si s-a gandit mami bine,lasa fata vreo 2 zile la mamaie la TL si fuge la CT,poate se vede cu CREEM...
Hai ca iar am scris un roman si tre' sa prepar sucul-minune!
Pupici la toata lumea si mai ales iepurasilor-soricei care au fost inzestrati cu dintisori in ultimele zile!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

mnetaza si de la mine

Aralia, imi mai dai si mie o data te rog site-ul celor care livreaza lapte si borcanase din Germania ? Tee roooog !

mami de Sophia

Mergi la inceput