Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..lasand gluma la o parte ..nu v-am spus ca fi'miu a dat-o in garduri cum se spune..cu dintii aia ai lui de jos zilele trecute a tipat un tata lung dupa ce a facut bungy jumping din canapea si a nimerit cu fata in covor..mie mi-a stat inima imi era frica sa-l ridic ca ma asteptam ca are fata turtita si dupa ce-l ridic..na belea ce zice fi'miu..asta e recunostinta pe care o primesc mamele..imi venea sa caut cutitul al mai gros din bucatarie sa-mi fac un sepucu

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

cred ca incepe o lunga perioada de griji si temeri pt noi... al meu a fost invatat de ta'su sa se joace de-a cucu-bau, adica sa se ascunda sub paturica sau sa-si puna pe fata orice e textil... nu-i mare scofala ca-si pune pe fata partea de jos a salopetelor, cand il schimb, ca il supraveghez eu... dar mi-e teama pt cand il las dormind in patutul lui, ca de multe ori eu il cred dormind si il aud cum da din picioare si se agita... cand ma duc la el il gasesc mereu cu ceva pe fata, dand din maini si din picioare, ca el, blegul, stie sa-si puna alea pe fata dar nu prea stie sa si le dea jos...

intre timp s-a intors si Dan, fara rezultate... ma rog, asta sa ne fie paguba...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

Roxana, am ctit si eu aseara ce s-a intamplat cu tine, si mi-am imaginat ce simti sau ce ai simtit
desi apar rar pe forum cu mesaje citesc cat pot de des
nu mi-as fi permis sa intervin in povestea ta , daca parerea mea nu ar fi putin diferita de a fetelor de pe forum , cel putin , din cate am citit eu
eu cred , sunt convinsa , ca desi a avut o relatie fizica si poate nu numai fizica , in paralel cu tine ,nu inseamna ca nu te iubeste pe tine ( ca de copil este mai mult ca sigur ca il iubeste).
povestile astea vin peste oameni cand nu te astepti
si ma refer la el
eu il privesc in parte ca pe o victima
a patit-o !
a inceput in gluma , cu gandul ca se joaca putin cu focul si apoi a fost prins
fii sigura ca in acest rastimp ,a fost chinuit de remuscari si intrebari pe de o parte, si fericirea de a fi si cu noua lui atractie pe de alta parte
in situatia asta nu ai liniste in nici una dintre companii , esti cu gandul mereu la cealalata
suntem oameni
gresim
a clacat oarecum si ales intr-un moment delicat pt voi
daca acum regreta si te-a ales pe tine , daca nu este o poveste cu antecedente, eu cred din tot sufletul ca omul merita din plin sa il ierti si sa o luati amandoi ca pe o experienta din care , eventual , s ainvatati fiecare cateceva
asta e parerea mea
fie-mi iertata parerea ,de catre cei care nu sunt de acord cu ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

am si eu o intrebare apropo de diversificare
am inceput divers . la 6 luni cu clasica lingurita de suc de morcovi ....
apoi doua
apoi trei
cand am vazut ca-i place , am exagerat cu 20 ml suc de morcov si 20 de mar.......
si au aparut colici rau de tot
trezit noaptea plangand cu dureri de burtica
si cu refuzul total de a mai lua suc de orice fel ..
dr mi-a recomandat pauza 3 zile si apoi mar copt
si apoi sa incercam cu supa si sa renuntam pt un timp la suc
oare o fi si din cauza biberonului ? ea nu a supt nicioadat decat san
oare nu stie sa suga cu biberonul ?
voi ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

RGE, tare ma bucur ca ai revenit si ca ne povestesti de tine si de ursuletul cel nazdravan.

Iuliana, ma bucur ca ai reusit sa scrii. Eu am strigat catalogul pentru ca mi-e tare dor de multe fete si as vrea sa intre sa ne povesteasca de ele si de puiutii lor. Stiu si eu ce inseamna un copil, mai ales un copil la inceput de diversificare . Imi ocupa absolut tot timpul dar fac tot posibilul sa postez macar o data la cateva zile. Nu am vrut sa fiu rea si neintelegatoare. Va pup pe toata .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by gill

...Bianca....apropo de ochi....
Eu am ochii caprui....tati la fel.....Sara.....ochii albastrii intens......mergem pe strada....ne opreste lumea....."ce ochi superbi are!!!"....dupa care ...se uita la mine....se uita la tacsu.....si intreaba "Da..cu cine seamana?".....iti dai seama ce penibil ne simtim amandoi!!!!!!!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

la mine zic altceva.... "Vai ce ochi frumosi albastri are...ca ai tai...(dupa moment de liniste)... dar altceva nu mai are de la tine!!!!!"

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

ca to vorbeati de degetzele in gurita...al meu mai face si gesturi obscene!
http://good-times.webshots.com/photo/2632373800103303905fVcANK

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

si aseara mi-a declarat f serios ca "mami sa stii ca tu esti pietena mea"

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ce frumosssss

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

quote:
Originally posted by cristi07

ca to vorbeati de degetzele in gurita...al meu mai face si gesturi obscene!
http://good-times.webshots.com/photo/2632373800103303905fVcANK

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

asta nu-i nimic ...uitati-va aici

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

beton ..... promit copii

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

kiva..daca esti la inceput de diversificare, incearca si da-i fructele fierte un picut, poate de aceea a durut-o burtica.

sanduta, eu ti-am zis atunci sa nu combini para cu prunele, ci merele cu prunele, mere cu pere.aa..si para ai fiert-o? eu luna asta i-am tot facut compotel asa, din fructe, fara zahar, fara nimic, le-am oparit un pic, tocmai ca sa evit durerile de burtica,pt ca fructele sunt acide.imi pare rau pt neplaceri..sper ca nu ma injuri..:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

apar si la noi 2 dintisori jos ... e in stare sa ma muste si pe mine acum

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput