Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Victo
aralia, eu as pune frunza crudade patrunjel, ca e plina de lucruri bune..si toate celelalte fierte isi cam pierd din proprietati.
Stiiiiu! O gramada de vit C si altele! Eu as pune-o totusi oparita/fiarta, macar pentru sterilizare...nu stii ce cutzu a facut pipi pe patrunjelul ala...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
fetelor voi ce cereale folositi amestecate cu fructele de dimineatza?
adica cereale din fructe sau...cerele din cereale
Orez,porumb si tapioca de la Milupa.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Jasmin012 spune:
Roxana, iti scriu si eu acum, ca am vazut ca se intampla ceva si am mers in urma si am citit. Am intrebat mult de tine, si eu si alte fete, si mi-a fost dor de tine ca tare mult ne mai distram cand eram gravide si eu personal ma regaseam mult in tine, in felul cum gandeai... la un moment dat a scris Cami ca esti bine, ca ai niste probleme de rezolvat si ca te vei intoarce la noi cand le vei fi
rezolvat si atunci am asteptat cu rabdare sa vii tu cand esti pregatita, gandindu-ma ca uneori nu e bine sa insisti... na, dar n-as fi banuit niciodata ca acele mici probleme erau atat de grave. Cred ca ti-a fost tare greu si ca te-ai simtit tare singura... O sa zici poate, ca nu stiu cat de greu, dar si eu am suferit din dragoste, si stiu cat doare, si cunosc si starea aia, cand ti-ai dori sa mori... e adevarat ca nu sotul m-a facut sa sufar asa, e o experienta mai veche, dar la fel de dureroasa, caci sperantele, iluziile si dragostea nu se masoara doar in casnicie... stiu cat doare dezamagirea si descoperirea ca omul care e totul pt tine, pt care ti-a da si viata te inseala... mai ales in starea ta de insarcinata si apoi de proaspata mamica... tocmai omul de la care astepti totul, de care depinzi atat de mult... mi-aduc aminte cat de fericita erai... cum povesteai ca primesti cadouri de la sot si cat de mult munceste pt ca voi, tu si bebe, sa aveti totul... cu ce iluzie asteptai in octombrie aniversarea casatoriei voastre... nu vreau sa te intristez si mai mult, pt ca in ciuda tuturor lucrurilor exista ceva pozitiv in toata povestea asta, un sprijin enorm, o sfanta alinare: micutzul George... imi imaginez ca el trebuie sa fi fost salvarea ta...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
RGE spune:
JASMIN..multumesc din suflet..asa este copilul meu a fost totul pt mine si Dumnezeu care mi-au dat putere, altfel...cine stie cat de adang eram ingropata acum...multumesc
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ADINA..si eu sunt la fel...
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..fi miu se uita la stiri si rade cu prezentatorii..nu stiu ce-o fi atat de comic mai ales ca e un reportaj "foamea bantuie lumea"..s-o gandi probabil ca el are dulapul plin de nan2 si nu-si face probleme
..eu una ma duc sa bag o tigare ca mai nou m-am apucat si de fumat..reapucat mai exact......o sa mai intru mai tarziu sa va stresez.
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..lasand gluma la o parte ..nu v-am spus ca fi'miu a dat-o in garduri cum se spune..cu dintii aia ai lui de jos zilele trecute a tipat un tata lung dupa ce a facut bungy jumping din canapea si a nimerit cu fata in covor..mie mi-a stat inima imi era frica sa-l ridic ca ma asteptam ca are fata turtita si dupa ce-l ridic..na belea ce zice fi'miu..asta e recunostinta pe care o primesc mamele..imi venea sa caut cutitul al mai gros din bucatarie sa-mi fac un sepucu
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Jasmin012 spune:
Rox, pupic, n-ai de ce sa-mi multumesti... nu uita ca dragostea e o mare putere si o arma invincibila daca lupti pt ceea ce consideri ca merita sa lupti...
Adra, ai emotii pt maine? Ati putea merge intr-un parc in ora aia, sa faceti poze, poate aveti noroc si nu ploua... Va doresc sa aveti un botez minunat.
Victo, intrebai ieri de ciclu... nici mie nu mi-a aparut, dar crede-ma ca nici nu mi-e dor. Nu cred ca ai de ce sa te temi...
Aralia, am retinut: fara mar... desi poate unul intreg....
fetelor, tati al nostru a facut-o de oaie: tocmai s-a intors din delegatie, dupa o saptamana de lipsa si ne zisese sa mergem la cumparaturi, cand a descoperit ca nu mai are portofelul... avea 400 euro in el, ca tocmai a luat o parte din salariu... of, si noi avem botezul duminica... bine, avem bani, ca tocmai am facut un imprumut la banca, dar 400 euro pierduti... in fine... acum e pe afara, cauta portofelul, pe unde a fost... ah, si avea si acte si cardul in el... blegutzul...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Aralia, am retinut: fara mar... desi poate unul intreg....
fetelor, tati al nostru a facut-o de oaie: tocmai s-a intors din delegatie, dupa o saptamana de lipsa si ne zisese sa mergem la cumparaturi, cand a descoperit ca nu mai are portofelul... avea 400 euro in el, ca tocmai a luat o parte din salariu... of, si noi avem botezul duminica... bine, avem bani, ca tocmai am facut un imprumut la banca, dar 400 euro pierduti... in fine... acum e pe afara, cauta portofelul, pe unde a fost... ah, si avea si acte si cardul in el... blegutzul...
Cred ca intreg nu e o problema, nu poate sa apuce asa mult, dar feliuta imediat o musca!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!