Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
anaco spune:
Dana, si la noi in Iasi sunt spitalele cam jalnice. Si la fel, ducem lipsa clinicilor particulare. E super fain de fetele care au pe aproape astfel de clinici particulare, clar ca nu se compara si cred ca este de optat pentru acestea.
Eu inca stau in cumpana unde sa nasc, si trebuie sa incep sa ma interesez de o problema. Am auzit ca este in Suceava o clinica particulara - Spitalul Bethesda - care e foarte bun. Parca ma bate gandul sa merg acolo (eu am si socrii in Suceava). Poate ma mai ajuta cineva care a auzit de acest spital pana ma voi mobiliza si eu sa vad care sunt conditiile pentru a naste acolo.
O zi buna si cu soare va doresc!
26+ Mara Alexandrina
barzutza...
ina C spune:
Diana Mirela, @La multi ani!@, sa fii fericita si implinita!
anaco, din cite am auzit la Bethesda sunt niste conditii foarte bune, cu citi am vorbit au avut aceeasi remarca @ esti tratata ca o printesa@.Problema este ca nu au medici de garda , iar despre medicii de acolo nu se spun numai lucruri bune.
Eu nu as lasa Iasiul pentru Suceava...Bafta!
O zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 28+
ina C spune:
si am mai inteles ca trebuie sa te programezi din timp...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 28+
M&M spune:
Neata!!!!
Tiberica, din aceleasi motive aleg si eu sa merg la privat !!!!
NU mai stiu nimic de Mona, dar ramasese stabilit ca imi trimite mesaj in caz de ceva...Mie mi-e cam jena sa tot o stresez cu telefoanele mele... Am inteles de la Mona, ca Irda e tot in spital, dar e ceva mai bine...
Flo, stai linistita , nu il agita pe bebe si mai mult!!!
Revin....ma duc sa imi beau cafelutza...
Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele!
Scuze pt absenta grosolana de ieri dar am foarte multe treaba la birou, am continuat si acasa, dar totusi mi-am facut vreme si am rugat un coleg si mi-a facut poze, asa ca va puteti delecta cu noul meu look, si la semnatura si pe picasa
Diana Mirela, LA MULTI ANI! pentru sarbatoarea de ieri, un bebelon sanatos, frumos, mancacios si cuminte iti doresc si multi, multi ani fericiti alaturi de familia ta minunata!
Flo nu fii amarata, pina la 34 de sapt inca sunt sanse ca bebe sa se intoarca si sa-si descurce si cordonul, totusi mai sunt 8 sapt pina la marea intalnire, mai e timp... La fel a fost si la mine la eco si dupa 3 zile garga s-a intors, fix cand vomitam eu mai cu spor in culmea indigestiei, ea se zbatea ca un sarpe si si-a rasturnat anatomia de-am crezut io ca nasc atunci pe loc
Ingry se gaseste in US sistem 3 in 1 de la Graco f fain, mai fain ca Chicco, si mai ieftin, eu la un moment dat chiar cochetam cu ideea de a lua caruciorul din state, dar au avut colegii mei probleme cu UPSul si nu au putut face shipment separat si asa am ajuns la Chicco luat din tara.
Sun asa cred ca voi pati si eu cu munca, nu ma indur sa-i las balta, acum caut solutii sa vad cum fac poate-i mai ajut de-acasa Daca nu ziceai tu ca e vineri io cred ca veneam si maine, la mine e inca joi
Si pe masura ce se apropie termenul mie tot nu-mi vine sa ma opresc, io as fi in stare cred ca sa vin la munci pina la final, bag seama ca o fi vreun sistem psihic ascuns de ocolire a realitatii or something
Monica 30+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Buna gravidutelor!
Eu azi ma duc sa-mi iau rezultatele de la analizele care le-am facut marti si o sa fac si eco sa-mi vad comoara,sper sa fie totul bine.
Vad ca nu prea sunt multe amatoare de intalnire si mai bine o mai amanam ca cine stie cum va fii si vremea in weekend.
Va pup si am sa revin cu vesti de la doctor!
Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt
dara_d spune:
Buna dimineata
Ce bine ca este vineri astazi si urmeaza 2 zile de relaxare si odihna multa ,ca vad ca imi este din ce in ce mai greu sa vin la bioru,de fapt nici nu stiu daca este bine ca inca mia conduc dar nu am cum sa ajung altfel ca este mai greu cu metroul si autobuzul la ore de varf.
Voi mai conduceti in traficul din bucuresti?? Pe mine nu ma doare burta cand conduc dar uneori ma mai enervez pe cate un prost sau proasta.
Pupici
31+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
catilin2008 spune:
buna dimineata burtici,
cam cu intarziere..dar azi am trecut intai pe la dl. dr. posea la spital sa se mai uite la bebicu un pic..daca mi-a gasit tensiunea un pic marita era ingrijorat..dar totul e ok..are 900 de grame grasunicul..deci e cam cu o saptamana si mai dezvoltat..nu ca nu ar avea cu cine semana...
mi-a dat niste pastilute..sa le iau in caz ca mi se mai urca tensiunea...dar daca stau acasa linistita..nu cred ca are de ce..
oricum, va pup, fetelor, vorbim mai tarziu
25 + cu
andrey2008 spune:
Buna dimineata.
MADA multumim mult ca aparem si noi pe lista.
Noi suntem bine,bebe da din picioruse din ce in ce mai puternic.
Am vazut ca ati vb despre nastere,si eu as vrea sa nasc natural desi mie mi-e foarte frica de durere dar sper sa treaca repede si sa fie totul OK.
Ioana23+
Dianami spune:
Buna dimineata!
Va multumesc f.f. mult pt. urari, sunteti dragute! Toate urarile de bine si pt. voi si bebelusii vostri!
Ieri nu am putut intra, am fost la control la dr. si m-am intors tare obosita si cu dureri de spate, asa ca am stat in pat toata ziua. Mi-a zis ca s-a mai scurtat un pic colul, bebe e tot pelvian, dar mai are timp sa se intoarca...masuratorile si lungimea colului le voi afla marti la eco.
Revin, ramasese sa recuperez din urma.
Diana 30+ si Iulia (15.07.2005)