Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
anaco spune:
Multumesc Ina C pentru lamuriri legate de Sv. Asa mai aflu si eu cate ceva. Chiar ca nu e prea buna treaba cu lipsa medicilor de garda
. Mie oricum mi-ar fi bine la Iasi ca sunt acasa, parca m-as simti straina pe acolo si n-as sti ce sa fac. Aici de bine de rau stiu ca revin acasa cat mai repede si ma pot bucura de bb cat de curand in cuibusorul nostru.
Of, dar eu mi-am zis sa nu mai vorbesc de nastere ca ma ia groaza. Ce-o fi o fi, si gata!
26+
Mara Alexandrina
barzutza...
bubuleana spune:
sunny scump: ce crezi ca tu ai scapat, si eu vazui pozele tale si esti o dragalasa, burtikutz-ul tau e mortal iar blanosul te face sa-l iubesti si sa-l iei in brate doar ce-l privesti putin. foarte frumoase pozicile!
Ce aiuriti aia cu montajul ... auzi dar cearceaf cu elastic pt patut de bebei de unde ai luat? e din bumbac?
Gini: he-he, vacanta si eu vreau ca nu mi-a ajuns
Si noi am fost tot in Costa Adeje si desi inchiriasem masina n-am avut parte de ea pt ca, uitai sa spun, dar eu si sotul suntem doi ametiti de felul nostru si ne-am uitat amandoi carnetele de conducere acasa
asa ca am imbogatit companiile de taxi din tenerife. Important e ca ne-am simtit bine si a fost ff frumos.
Am vazut ca ati fost si in mallorca acolo am fost si noi exact inainte de conceptia bebeului...se pare ca ne-a priit 
Tecky: multumesc
si eu am vazut pozicile tale si ai avut o rochie de mireasa superba si simpla si sunteti doi frumusei!!
Adriana: hi-hi-hi asa e, sunt o ranjita si inca am pus pozele in care nu mi-e gura de jur imprejurul capului
Iar tu esti o frumoasa si foarte diafana, ca o zana 
Ingry: daca ai picioarele umflate incearca sa stai cat mai putin in fund sau in picioare si sa le tii cat mai mult posibil ridicate pe un scaun sau pe perete. E folositoare si o crema racoritoare de picioare. Plus incaltari comode si multa apa.
Flory: uf si la mine bebloiul sta oblic cu picioarele in jos dar dr mi-a spus ca sunt bebei care se intorc si in ultima zi. Ai incredere!
Nici nu ma gandesc sa fac cezariana asa ca sunt foarte increzatoare in bebelul meu ca va face ceea ce trebuie.
oana: multam'
iti statea foarte bine in barcuta iar rochia de mireasa superrrr!!
boti: am vazut noul tau look si vreau sa-ti spun ca e excelent, imi place muuult, culoarea e misto si iti sta asa bine pt ca nu e un blond din acela fff deschis. Super, bravo!!! 
bubuleana
30+ 
Dianami spune:
Cristina, in legatura cu manerele de carucior
...eu stiu ca diferenta intre cele cu coarne si cele cu maner intreg este ca acelea "incornorate" se pot plia ca o umbrela, adica se strang si pe latime. In general cele tip sport sunt asa. Eu am un Chicco mostenit de la Iulia si e tare bun, si pt. vara si pt. iarna.
Caprioara, sanatate multa! 
Estrella, mie nu imi mai sangereaza gingiile de cand iau vit. C. E vorba de o fragilitate vasculara normala in sarcina. Dar daca problema e stomatologica...trebuie sa astepti pana ce nasti. ![]()
Catilin, Ingry, bine ati venit! 
Didi, ti-au spus bine fetele, sosetele groase sunt pt. friguri
.
Mada, noi am scapat de olita in 3 zile. Am lasat-o doar in chilotei si o puneam la fiecare jumatate de ora pe olita. A treia zi cerea singura...asta a fost tot. Dupa o saptamana a inceput sa se trezeasca si noaptea sa ceara, asa ca am renuntat si la scutece de noapte rapid.
Insa Iulia era mai marisoara, avea 2 ani si vreo 3 luni...prima tentativa, dupa 1 an jumate, a esuat.
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
M&M spune:
Diana, multumesc ...Deci carucioarele cu manere se pot plia si celelalte nu.
Boti, iti sta super!!!!
Sa iti fie de bine!!!!
Bubu, vazut pozele!!! MI-ai facut pofta de plecat la mare!!! Imi place burtica!!!!
Tecky, sper ca analizele au iesit ok...Poate weekend-ul viitor reusim sa ne intalnim mai multe gravidute...
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Dianami spune:
Tecky...am permisiune de la dr. sa ies 2 ore in week-end
. A cedat fiindca i-am zis ca e vorba de alte gravide
. Asa ca as veni si eu, dar pot doar sambata...ca locatie imi convine Herastrau, Cismigiu...daca nu, we viitor
.
Nati, felicitari pt. un bebelus asa mare! Cred ca japonezii il vor considera gigant la nastere. ![]()
Ingry, succes cu mutatul, sa nu faci mult efort! ![]()
Mada, ai o papusa de fetita. Felicitari pt. noile achizitii lingvistice
. Si a mea are bucle. 
Flo, bebe are timp sa se intoarca inca. La prima sarcina, Iulia mea statea aproape transversal la 37 saptamani, dr. a ajutat-o putin si s-a intors cum trebuie pana la urma. Acum bebe sta ori transversal, ori pelvian, cica din cauza placentei anterioare. Eu nici nu ma gandesc sa nu se intoarca. 
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Cristina, si celelalte se pliaza, dar numai in lungime, nu si pe latime ca nu permite manerul intreg. Daca vrei fac poze, ca am si unul cu maner intreg. ![]()
Diana
30+
si Iulia
(15.07.2005)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu is in mare verva azi e zi de smotru, sa nu imi ziceti iar ca e ceva sarbatoare ca ma impusc
, am resuit sa scot si hainele mai groase ale fetei din dulap le-am pus toate deoparte si vreau neaparat weekendul asta sa triez si hainele noastre sa scap de unele care le tinem efectiv de decor da nu le folosim, mai greu cu al meu ca el strange ca harciogul acolo da nu le mai poarta da nici nu le da si tot mai cumparam.
Si vreau weekendul asta ca oricum Flo munceste maine sa scot hainele de bebe ale lui Ari si sa triez si de acolo sa le pun pe varsta si apoi sa le spal si sa fac inventarul ce avem si ce ne-ar mai trebui. Ca vreau macar alea sa fie triate si pregatite.
E mai greu ca nu avem destule dulapuri inca, noi avem hainele in debaraua aia de la noi din camera da is cam inghesuite iar hainele fetei stau in dulapul din camera 2 momentan iar la ea in dulap in camera is saci cu hainele vechi si pijamale asternuturi si paturele de ale ei plus un mutunel care trebuia sa il cos din ala mare mare roz, e un hipopotam parca si nu am mai apucat. Uff a trecut aproape un an de cand ne-am mutat si la noi toate is inca in cutii disper.
Adriana ms.
Cand a fost cu aragzul a venit si i-am arata ce am facut si a zis ca ii place si etc atunci nu era gata sufrageria inca da oricum a vazut ca am facut treaba buna, mai greu e ca mai avem bucatele de terminat si na trebuie si timp si bani sa le facem pe toate, ca de ex pt holul de sus avem laminat ramas de la sufragerie da nu avem praguri pt toate camerele si distantiere apoi la bai inca nu avem cumparat pt podea nimic si am zis ca vrem sa deschidem si podul sa vedem cum arata ca daca e cat d ecat ok am pute sa punem si acolo sa depozitam din haine mai vechi trase in pungi din alea in vid jucarii mai vechi si ce mai avem prin cutii prin hol care nu le folosim momentan. Is inca multe de facut...
Gini, Tecky ms.

Ingry multumim de complimente.
Legat de case si renovat, aici depinde de propietar de ex unde am stat inainte era o tanti super zgarcita care nu vroia sa faca nimic si de cate ori vroiai sa schimbi pana si un bec trebuia sa ii zici si urmau negocieri si etc
asa ca am zis cand ne mutam sa ne gasim undeva unde sa ne lase sa ne facem cum vrem si casa unde stam acuma un 3 bed end of terrace am ales-o ca are trei dorm doua ok ca marime al treilea na e micutz da e ok, apoi avem graidn mare si faina, e end of terrace deci am numai intr-o parte vecini, am sufrageria separat de bucatarie nu merg mirosuri si etc si e f mare sufrageira e de vreo 6 m pe 3 si ceva si nu era nimic facut in casa de vreo 5 ani dar chiria e de 800 pe luna comparativ cu alte case la fel prin zona unele camere mult mai mici si varuite oleaca de propietar si cu niste mobila veche in ele si cer 1000 pe luna si 1000 nu ne permitem, asa ca am ales sa renovam noi cum ne place aaa si mai avem si garaj care era imp ca nu avem masina inca dar avem multe de depozitat si un garak e perfect pt cate avem noi, mai nasol e ca nu e atasat de casa ci in spate e un loc numai cu garaje da decat deloc.
Flori nu te panica asa inca
, mai este timp destul sa se intoarca bebe si nu vad de ce sa iti zica direct de pe acuma cezariana, uite citeste www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labourcomplications/turnbreechbabyexpert/" target="_blank">aici mai multe informatii si vezi ca pana la 37 are timp sa se intoarca iar daca nu ar trebui ei sa incerce sa il intoarca nu sa te bage in operatie direct.
Again medicii din ro...
Eu zic sa citesti atent acolo si sa mergi sa ii zici si la medic ce si cum, ca mi se pare aiurea sa te bage asa rapid la cezariana cand inca se mai poate face ceva sa nu ajungi la bisturiu. Eu una sincer as printa paginile si as merge si i le-as da de cap la medic, grrr deja ma enervez stilul asta din sist sanitar din ro ma scoate din sarite uneori.
Si ce ma enerveaza e ca ii auzi vai au fost la nu stiu ce training in sua in uk in nu stiu ce tara si se intorc in ro cu nu stiu cate hartii care sa ateste asta si tot in stilul clasic procedeaza, pt ce se mai fac unii medici eu nu pricep.
Nu te poti muta la alt medic in caz ca asta o tine pe cezariana si nu isi schimba ideile?
Oana restul si aia cu zburlici sunt ale lu fiiamea, cu mine nu am gasit decat alea doua inca mai caut cd-ul cu alea de cand eram blonda si slaba inainte sa plec in uk. Ca am vb si cu tata aseara da nu le mai are in calc si el le are pe ceva cd si cine stie unde e si ala asa ca am sa ma pun pe cautat sa vad unde l-am pus.
Alea cu renovatul mai pun odata link-ul daca vrei sa le vezi: aici.
Boti hai ca esti simpatica cu sistemul tau.
Da mai stii?![]()
Tecky tinem pumnii sa fie bine la medic.
Catilin ma bucur sa aud ca bebe este ok, ai grija cu tensiunea.
Andrey cu placere.
Legat de nastere si dureri s-a mai discutat pe aici eu am fost super fircoasa prima oara ma tot gandeam ca vai ca nu stiu ce da spre norocul meu astia nu fac aici cezariana asa rapid numai in caz de urgenta si am nasuct natural si da a fost greu si a durut da nu extrem de mult si uite ca sunt tot aici si mai fac inca un bebe.
Deci stai linistita ca va fi ok in final, daca chiar vrei sa nasti natural, exista si epidurala care te poate ajuta daca e f lung travaliul sau ceva. Plus cum a zis si Biri uiti repede durerea dupa ce iese bebe te mai doare ici colo esti obsoita da in doua sapt esti ca noua. Eu dupa doua zile dupa ce am nascut ma plimbam cu bebe pe afara.
Diana stai cumintica si te odihneste si speram sa se intoarca bebe si sa stea cat trebuie in burtica.
Diana ms de raspunsul cu olita eu nu stiu ce sa zic as incerca si nu as incerca, ea oricum merge de la 2 ani jumate la gradi deci din feb anul urm asa ca am avea timp mi-e sa nu incep prea devreme si sa dureze prea mult sau sa nu reusim, ca si aici ei zic ca e mai bine mai tarziu si merge mai rapid cand bebe e mai mare si intelege si recomanda cam dupa 2 ani chestia asta, bine sunt unii bebeii pregatiti si de la 18 luni da a mea nu prea da semne.
Bubu am vazut si pozele tale f faine si eu is cu ranjitul la camera.
De mica iubesc sa fac poze si sa pozez, bine acu is mai grasuna si nu prea is asa doritoare de poze da slabesc eu la loc si am sa fiu iar gagica.![]()
Cristina de pliat toate se pot plia de ex si ala loola care are coarne se poate plia dar numai cadrul deci fara scaunul ala de carutz atasat, dar sunt si din astea mari cu manere coarne care se pliaza alea tip umbrela is mai usoare si se pliaza mai micutz restul is mai mari pliate dar se pot plia si alea mari chiar daca au coarne.
Gata sorry da tre sa fug la smotru am de aspirat sus si jos apoi baile si apoi sa sterg praful peste tot si mai ramane sa spal pe jos dupa ce duc fata la nani ca sa nu am piciorutze mici si goale care calca prin apa mea si dupa sa fac si eu un dush si apoi sa pregatesc si papa pt diseara, da mai iau pauze si mai trec si pe la calc.
Pupici la toata trupa si mai revin.
Si weekend placut tuturor si plin de soare ca la noi e din belsug in sf.![]()

Edit: Boti iti sta super cu noua culoare
, ma gandeam ca te-ai facut pui de gaina de zici ca vai esti blonda da e o nuanta f frumoasa. Imi plac si ciorapeii de elf.
oricum super iti sta cu noua culoare. Eu am fost blonda toate nuantele de la blond alb ala de decolarat, na copil fara minte si fara bani de salon, pana la nuante mai inchise mai cu suvite facute de stilist. De asta as si vrea sa las parul sa isi revina adik sa am rabdare sa il las sa creasca el natural tot sa nu mai am nici o bucatica vopsita si apoi sa il tund fain si sa il vopsesc tot ceva mai spre blond, a meu e cu brunetele dar mie imi place mai mult cum imi sta blonda.
Diana multumim de complimente.
Gata acu chiar tre sa fug ca ma cheama aspiratorul si deja e noua si in doua ore si ceva tre sa pun printesa la somn deci tre sa fiu gata cu smotrul partea de sus cel putin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
catilin2008 spune:
buna din nou,
am tot citit despre intalnirea planuita...chiar ar fi placut, dar weekendul acesta..cred ca o sa cam ploua in bucuresti...oricum, eu as veni cu placere.
va
pe 
25 + cu 
AnnaBaby spune:
Neata dragele mele!
Eu sunt la serviciu din nou si abia astept sa se termine o data ca tare m-am mai saturat, vreau acasa, nu mai am rabdare sa stau aici si sa vorbesc cu clientii... Si mai mult decat atat, dimineata am fost intampinata cu o veste "minunata" - de luni avem in control auditul - nu se putea mai bine. Dupa ce ca voi fi singura pe baricade, voi avea si controlul pe cap 

Asta asa, ca nu cumva sa-mi fie dor cand voi pleca definitiv, sa am ce-mi aminti!!!
Anna
30+ cu
Maria
AMR 10
vinebarza
bebe
poze
bubuleana spune:
mada: pai bine mey mummy e bine sa faci atata efort? sa nu superi pe bebe din burtik
fetelor care va faceti probleme cu greutatea va spun ca se poate si mai rau - eu dupa sarcina voi avea un surplus de 30 kg de dat jos pe care le-am strans la sarcina pierduta si la sarcina actuala, si sincer nu-mi fac probleme ca n-o sa scap de ele, dar acum tot ce e mai bun pt bebe 

Vom da jos toate kg cat vom sta la scutece, veti vedea 

bubuleana
30+