Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuff fetelor, mi se pare ca o sa fim in KK. Noi suntem cam in semilegalitate, ca mai avem buletine romanesti. Am vazut pe site ca iti cere sa duci la consulat buletine, pasapoarte + act de rezidenta (in cazul nostru buletinul fr). Cred ca o sa ma fac ca ploua si nu o sa duc buletinele. PArtea ultra nasoala pentru mine este ca imi expira pasaportul romanesc in august, si nu doream sa-mi fac altu (ca oricum ajung in ro dupa expirarea lui), dar daca zice MAriana ca apoi e super nasol de facut .... nu stiu ce o sa fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna fetelor!

am revenit si noi, am iesit la iarba verde dar nici asta nu-mi mai prieste ... ufff ... nu stiu ce-i cu mine dar sper sa-mi mai revin din starea asta ca intr-o luna si juma' o sa innebunesc. m-am intors foarte obosita si am tras si un pui de somn cand am venit.

n-am mai avut rabdare si am schimbat si semnatura din seara asta.

33+ AMR 6+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sursu super daca iei acelasi carucior! Cu miscarile, hmmmm...fii-mea este o activa si jumatate. Sa zicem ca misca 70% din timp. Dar depinde de bebei...sunt diferiti!

Vic da, si eu stiu si sunt convinsa ca nu mai poti face buletin daca nu esti in Ro. Nasoale probleme aveti si voi cu actele astea. Cred ca cel mai bine e sa te interesezi din vreme!

Bujo si mini Bujo:) ma bucur ca sunteti bine! Huh...o saptamana zici??? Super truper...stam la barfe apoi! Tin pumnii Monei sa mai reziste 2 sapt!

Ana asa, ia un no-spa si odihneste-te! Si poate n-ar strica sa mergi maine la medic o tura?!?

Mada insamantzare si inierbare placute:) Esti "mama lu' harnicia", pe cuvantu' meu!

Turtu nu, n-am renuntat la pepene dar diversific!:) Super ca ati fost la strand!

Gabi probabil esti intr-o pasa mai proasta. Trimestrul III e plin de tot soiul de stari si trairi. Trec ele, stai linistita!

Pup fetele!

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am reusit sa citesc putin din urma,am schimbat si eu semnatura intre timp.Uoff ce repede trece timpul.
Mada spor la trebaluit in curte,sunt convinsa ca se face tit iarba.Chiar ma gandeam zilele astea ca oare unde gasesc eu body rosu pt bebe.Ai pus tu odata o poza cu Ari cand era micuta de tot,cu un body rosu cu minnie parca.In orice caz m-am indragostit de ea ce frumoasa era in bodyul ala
Anaxena am vazut pozicile tale super frumoasa ca de obicei.Nu stiu ce sa zic de burtica...nu mi se pare ca e tare lasata.Acu se mai lasa ca doar nu mai e asa de mult,si bebe e mare,si muschii nu mai pot tine greutatea.Si a mea s-a lasat destul de tare de vreo 2 saptamani.Maine ma pozez sa vezi,ca seamana cu a ta. sa treaca tot ce simti tu acolo ca ar fi in neregula.Sper sa nu fie nimic serios,poate e de la oboseala.Si pe mine ma mai doare si am zile cand am chiar 20 de contractii BH,dar dr a zis ca e ok atata timp cat nu dor.

Eu saptamana trecuta am facut un rand de analize,si sunt la limita de anemie,asa ca am inceput sa iau fier.Foarte naspa e ca mi-a iesit o infectie urinara nu foarte serioasa,dar care ma obliga sa fac tratament cu antibiotic,si lucrul asta ma supara teribil.Deci trebuie sa iau 10 zile de Ampicilina,1/8ore.Oare nu face rau la bebe?

Va urez noapte buna,si ne vedem dimineata la cafea

Kimmy33+Erika AMR 7 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata si cu gradina.
Am avut si ajutor m-a ajutat si Flo si intre timp am facut si niste friganele si intre turele de intors friganele am sters si geamurile care dau la gradina plus usa si geamul de la bucatarie si apoi am spalat si aragazul, acuma e totul clean. Eu si piticii mei.
Vicky daca nu le iei o sa comenteze sg lucru care il fac asa au patit si fratii lui Flo din Italia le-au anulat buletinele dar la fata actele le-au facut fara pb. Acuma nu stiu cat de dificil va fi cu pasaportul tau in cel mai rau caz cel mai simplu ca sa nu pierzi timpul ii zici sa iti faca foaie de drum pt atunci cand mergeti si gata. Si te interesezi cat dureaza sa il faci pasaportul si in fct de cat dureaza vezi cum rezolvi si cu asta. Acuma zic si eu ca nu stiu exact ce acte si cat dureaza in cazul asta, da ma gandeam ca o solutie, oricum cel mai bine intereseaza-te din timp ca ti-am zis au astia un stil de a te face sa mergi de zece ori ba ca mai trebuie aia ba ca nu stiu ce mie aia de la ghiseu imi zicea sa ma uit pe net pe urma ii ziceam ca asa scrie pe net si zicea ca aaa pai acolo nu au mai actualizat de nu stiu cand si tot asa.
Anaxena se pare ca se cam apropie momentul. Ai grija de tine si stai linistita.
Gabriela se mai intampla sa treci prin stari din astea.
Sorelix ms. Speram sa iasa ceva, sa fie bune semintele alea ce le-am luat daca nu mai incercam cu tratament lichid.
Kimmy stiu la care te referi ala e un fel de costumas cu maneca scurta si gen pantalon scurt, alea aici se cheama romper suit, nu stiu in romana cum ii zice. E alb cu marginea rosie cu buline si cu minnie pe el si avea capse din alea care coboara pe un picior. Si eu m-am indragostit total de el de cand l-am vazut in magazin.
Ma pun pe papat friganele ca doar nu le-am facut degeaba. Si sa mai studiez pe net despre iazuri si pesti.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Mada, ma apuca disperarea . Deocamdata l-am sunat pe tata sa vad daca nu poate sa-mi faca el pasaportul cu procura (o prietena de-a mea asa a facut). Daca nu, asta e il pierd si gata. Eu in aug nu stau decat 10 zile, si stau la Timi, nu la parintii mei, unde ar trebui sa-mi fac actele. Nu am chef sa ma trambalez pe drumurile din ro cu copil mic 300km. Cu actele fetei, la fel, daca e prea complicat si ne cer pe ma-sa si pe ta-su o lasam balta. Autoritatile romane sunt experte sa te descurajeze sa mai fii roman.

Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Vicky da au un stil aparte. Daca inca nu e expirat pasaportul il poate face tatal tau cu procura, da nu stiu exact cum e cu faza cu buletinul, vezi ca aia de la sectia de pasapoarte din ro nici aia nu stiu prea multe. Eu am preferat sa nu calatoresc in ro chiar daca asta a insemnat sa nu vada lumea bebeul pana nu am rezolvat cu toate actele toate facute prin procura, am preferat sa nu ma risc, cu toate ca la botezul fetei nu am avut pe nimeni din familie asta a fost, da macar stiu ca nu am fost stresata cu tone de acte si bebe mic dupa mine sa mai stau sa ma cert si cu vamesii aia f inteligenti din ro peste care avem noi norocul sa dam mereu.
Eu de asta am mai zis la mai multe fete ca a mai fost intrebarea asta pe forum de mai multe ori intrebati din timp intrebati de zece mii de ori sa fiti sigure ca va treziti cu surprize si faceti drumuri degeaba, nu mergeti la consulat decat cand aveti toate actele si hartiile ca altfel va trimit aia inapoi si tot asa pana va vine sa ii strangeti de gat, acuma eu din experienta vb ca mergi la ghiseu sau suni si mereu e altcineva acolo si mereu zic altceva si tot asa. De asta mi-e si groaza ca iar tre s afac acte ca stiu ce stil au si cat timp pierd, oricum eu m-am dus acolo f informata m-am uitat si pe net am sunat de nspe ori si cand a comentat ceva am avut cu ce sa ii inchid gura ca stiam si ce era pe site si ce au zis ei si toate informatiile care le puteam gasi. Vezi ca in genere la consulat este un nr special pt programari si altul pt informatii, uitat-te pe site-ul ambasadei romaniei in franta la sectia de consulat si vezi exact ce numere sunt si ce acte zic ei ca trebuie apoi suna si te intereseaza. E nebuneala multa cu actele da pana la urma se rezolva. Rabdare si nervi de otel, ca tutun nu ai voie.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Gata gagici eu ma retrag sper ca nu mai scrieti inca o pagina pana dim in caz de ceva oi deschide maine la prima ora capitol ca sa nu scriem prea mult si sa depasim.
va pupic si va urez noapte buna si vise placute.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Mada, Mada merci pentru toate sfaturile . Saptamana asta sau cealalta o sa merg la consulat (care e la numai 2 statii de metrou de mine) si o sa vad ce si cum. Ca mai repede rezolv asa face to face decat sa stau prin telefon. Si daca nu reusesc eu singurica o sa rog un prieten, care face parte dintr-o asociatie si e toata ziua in legatura cu aia, sa ma ajute. Oricum, mi-ai dat o super buna veste cu procura.

Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

O zi frumoasa gagix si numai vesti bune sa avem!

Pentru noi e o saptamana de cumparaturi la greu, ca s-a uitat iubi pe lista si a intrat in priza ca sunt multe si noi mai avem putin. El e mai normal decat mine!:)

Pup

SUN 33+

Mergi la inceput