Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
MissJJ spune:
Vicky la noi a fost necesar sa facem actele romanesti ca noi nu avem cetatenie inca.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
SunSmile spune:
Vic uite asa sa tot deschizi subiecte...datorita intrebarii tale, au aparut si Turtu si Mariana:)
Turtu bun revenit, iubita! Mi-a fost dor de tine!
Mariana ce faci? Cum sunteti? Noi aici te-am tot strigat, te-am urat de ziua ta...imi cam faceam griji vazand ca nu apari nicicum.
Ana cum mai esti? Te-au lasat durerile?
Mada nu stiu cu iazul sa te ajut...
Ce-or mai fi facand Mona si Irda? Mie mi-e jena sa sun, ca nu vreau sa le deranjez. Si cum nu mi-au raspuns la sms....
Eu mananc piersici si caise si beau bere fara alcool. Si apoi ma mai mir ce digestie buna am:)
SUN
33+ 

sursula spune:
Buna seara burtici!
ANAXENA-Frumoasa burtica ,ca de obicei!!!
VIOLETA-Felicitari pentru fetita!
SUN-Eu tot de la Inglesina vreau sa iau carucior.Mi-au placut tare mult la Baby Expo!Cand citesc ca nasti in iunie,nu-mi vine sa cred...acusica.Of,fetelor de august,noi mai avem de asteptat...Dar,sa ne bucuram din plin de perioada asta unica!(zic eu,cu speranta secreta sa treaca cat mai repede timpul!!!)
MADA-tocanita cu chorizo ma bantuie.Maine fac si eu!!!pun o jumatate de carnacior,ca n-am voie sarat.:)Doar sa pacalesc pofta.Iar Mika...e unul dintre preferatii mei!:)
TURTURICA-Bine ai revenit!
Fete cu pepenasi,voi cat de des simtiti bebelusul pe parcursul unei zile?Nu stiu cat are fi normal...Parca e cam cumintel...
Sursula
27+bebe Tudor
Kimmy spune:
burticutzele.
Eu nu de mult am ajuns acasa.In weekend am umblat mai peste tot,asa a fost de relaxaaant.Am primit lucrusoarele de la mama,da nu am adus prea multe acasa,pentru ca pana nu e gata dulapiorul lui bebe,nu am unde sa le pun.In orice caz,sunt superbe si nu se compara cu cele pe care le gasim la noi.
Ieri am fost la iarba verde si am prins o vreme extraordinara.Am stat si am lenevit pe patura la soare cu burtica.Am uitat tot stresul si aglomeratia de la Cluj.
Citesc din urma si revin.Va pupic
Kimmy
32+
Erika
AMR 8 saptamani 
Bebele familiei
bujo spune:
Ce fac fetele mele? Noi am avut musafiri si n-am reusit sa mai intru. I-a facut lu' tata parastas de 6 ani si ne-am tot ocupat de treburi. Am fost la eco si bb e bine, are 1,600 kg si e cu capul in jos exact cum banuiam. Colul e lung si inchis si contractiile s-au redus. S-a uitat si la caput ca sa vada daca mai pare vreo problema cu ventriculii si arata normal. Pe eco scrie ca BPD-ul e mai mare cu vreo 2 sapt dar banuiesc ca e el mai capos. Am intrebat de nastere si a zis ca deocamdata nu e nici un motiv sa nu pot naste natural, depinde de evolutia travaliului. Mi-a facut si o analiza de secretie ca e cam abundenta si am repetat toxoplasma si CMV. Mai am doar o sapt de lucru si intru in concediu

De abia astept ca sunt rupta.
Dana nu e musai sa nasti cu medicul care ti-a urmarit sarcina. Daca vrei sa nasti la clinica trebuie sa-ti faci cat mai repede programare pt ca sunt aglomerati. Insa nu stiu sa-ti spun sigur daca trebuie sa faci macar o consultatie la ei inainte de nastere. Poti suna sa intrebi 0268.333777
Despre Mona nu stiu daca mai aveti vesti ca n-am citit capitolu asta asa ca va zic ce-am vb io cu ea. V-a spus Cristina ca fusese internata cu o hemoragie mare si ca dr nu se dusese la ea s-o vada. AStia de la urgenta nu-i gaseau bataile inimii copilului si au speriat-o de numa. Intr-un final le-a gasit o dr si a zis ca bb e ok. Ea le-a spus ca a pierdut si un fel de cheag dar arata ca un tesut si a intrebat daca nu poate fi ceva desprins de la placenta. Si s-au uitat astia la ea la ca masini straine, ca habar n-are si ca n-are cum sa cada de la placenta, ca cik sigur e cheag. Dr nici vineri nu s-a dus la ea desi era in spital. I-au pus iar perfuzii cu mialgin si s-a mai oprit sangerarea. Ieri insa bataile cordului fetal erau de 195 si au pus-o pe oxigen si si-a revenit. Ea a intrebat daca asta e semn de suferinta fetala si au spus ca nu, ca daca erau scazute era vb de suferinta fetala. biribu, a zis ca poate o lamuresti tu despre ritmul cardiac crescut, ce poate sa insemne. Era cam trista ca Cris e cam rece cu ea, a fost la ea la spital si nu voia sa stea langa ea. A zis ca de ce nu s-a dus acasa daca el a rugat-o.
Mi-era asa mila de ea, dar i-am zis ca acu tre sa se concentreze pe bb ca sa se nasca sanatos, apoi o sa-l impace si pe Cris dupa ce-i explica. Sa speram ca mai rezista vreo 2 sapt.
Acu ma duc sa citesc din urma sa vad cu ce va mai laudati.
bujo
30+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Fain ca mai scrie lumea.
Eu tocmai ce am terminat de lustruit masa din gradina ca am asteptat sa treaca soarele puternic sa pot iesi la spalat masa de gradina ca era super dirty sticla de desupra a trebuit sa o spal de doua ori sa iasa curata, am si maturat curtea azi Flo a tuns iarba deci e frumos si acuma merg sa pun semintele de iarba si tratamentul pt iarba ca am cumparat ca sa isi revina cat de cat si dupa ce le rasfir cum zic aia acolo tre sa ud frumos ca fata e la baie si apoi la nani, Flo ii face baitza, ca sa nu mai iasa in picioarele goale prin iarba sa se ude si de acuma in fiecare seara dupa ce pun fata la somn sa continui sa ud iarba ca sa isi revina astia zic ca in 7 zile se vad rezultatele is curioasa sa vad daca e adevarat.
Apoi ma bag si eu la o baitza ca is murdarici si odihnaaaa.![]()
Sorelix pofta buna la caise si piersici, eu am bagat capsuni si cirese.
Sursula ma bucur ca iti place mika si mie imi place mult mai ales melodia asta. Sorry ca ti-am facut pofta cu tocanitza eu de mult incerc sa nu mai folosesc sare in mancare decat daca e extra necesar si atunci pun mai putina decat puneam inainte. Na incet incet papam si noi mai sanatos, cat reusim.
Kimmy ma bucur mult sa aud ca v-ati simtit bine si v-ati relaxat.
Bujo multumim de vestile despre Mona, uff saraca sa ajunga cu bine bebe la cat mai multe sapt si sa fie si mamica si bebitzu sanatosi in final ca pe Cris il impaca ea dupa, chiar daca acuma le e greu la amandoi.
Ma bucur sa aud ca bebe Filip e bine.
Te cred ca abia astepti concediul, mai ai putin.
Gata gagici merg la pus de seminte sa repar iarba sa vedem daca iese sau nu ceva.
Mai trag cu ochiul mai pe seara oleaca in caz ca va paleste scrisul si ajungeti la pagina 20.![]()
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
turturica spune:
mada, deci se poate calatori cu bebe si fara pasaport? Eu vreau sa merg acasa cu bebelina citeva zile inainte de botez, sotul meu o sa vina probabil la citeva zile dupa noi si ma gindesc cum o fi cu treaba asta cu acordul ambilor parinti, mai ales daca eu am doar o foaie de calatorie. Trebe sa ma interesez la ambasada.
vicky, si eu stiu la fel ca si mariana, ca nu mai ai buletin daca nu esti rezident in romania. Eu mi-am reinnoit pasaportul aici in elvetia si mi-au anulat buletinul, pe motiv ca am rezidenta in elvetia. Deci pasaportul e singurul meu act de identitate pe moment.
sursula, eu am zile cind o simt pe bebelina mai des si altele cind o simt mai rar, asa ca nu-ti fa probleme. Bebelina mea n-a fost niciodata foarte activa, dar principalul e ca e bine. Si eu ma simt micuta pe linga burticile care asteapta luna iunie, dar lasa ca-n felul asta mai invatam de la ele. Eu inca n-astept sa nasc, mai am atitea lucruri de facut, parc-as mai avea nevoie de vreo 9 luni ![]()
bujo, ii tin pumnii monei sa mai duca sarcina cit mai mult posibil. Cu chris n-ar trebui sa-si faca probleme, e copil, nu intelege prea bine ce se intimpla.
sun, te-ai saturat de pepene? Vad ca schimbasi meniul, dar ai ramas tot la chestii sanatoase. Eu am primit la pachet sarmale, prajitura cu brinza si alte bunataturi, asa ca inca n-am trecut la chestiile light.
Noi ajunseram azi la strand, a fost vreme prea buna ca sa stam in casa. Problema e ca nu poci sa stau prea bine, pe spate e cam aiurea, pe burta nici vorba, asa ca ma intorc de pe-o parte pe alta cu o gramada de vaitat si oftat intre.
26+
MissJJ spune:
Turtu din ce stiu eu de aici de la consulat, acuma na tre sa verifici si la voi in caz ca e vreo alta regula sau ceva, bebe pe baza certificatului de nastere ii face la ambasada o foaie de drum care e valabila numai ca sa mergeti din strainatate in ro la intrarea in ro devine nula, inapoi tre sa ii faci ceva pasaport. Legat de mers numai tu cu bebe fara sotz no pb mergi cu sotul la consulat tre sa fie si el de fatza cu tot cu acte si etc la el si faceti o declaratie in care el zice ca da e de acord ca tu sa pleci cu bebele si semnati stampileaza aia si gata. Asa a facut vecina mea care a plecat acuma in aprilie in vacanta in ro numai ea cu fata si nu a avut nici o pb.
Gata fug la gradina ca nu mai apuc sa pun iarba, dependentza asta domnle.
Uite asa raman eu fara iarba verde in curte.

Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
anaxena spune:
am ajuns si eu acasa
cu contractiile cam tot la fel: muulte nedureroase si vreo 5-6 reprize cu dureri de cm...si bb mishcaretz de muulte ore,nu vrea sa faca nani!!
o sa iau un no spa...
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 40 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Tecky spune:
Sursula eu simt bebelina mea ca misca non-stop,chiar si noaptea cand ma trezesc sa merg la toaleta!![]()
Bujo ma bucur ca Filip este bine si ca si-a luat pozitia de iesire!
Anaxena cum te mai simti?
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt