Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
multzumesc fetelor pt griji
da,SUN, am luat no spa aseara dar apoi am adormit si nu shtiu dc shi-a facut efectul,ca inainte sa adorm tot in dureri eram
eu voi fi o mama care doarme cu bb in camera fara tati,deoarece avand camera ei nu o pot lasa singura peste noapte,dar nici nu o pot lasa cu tati in camera care doarme iepureshte si cu siguranta ar fi parasit singur patul si pe de alta parte ma gandesc ca noaptea se intampla incidente si dimineata nu e tocmai un mediu placut ca sa respire Maria
Ana-Maria
34+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 40 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
MIKYCRIS spune:
Multumesc mult fetelor pentru pareri
DianaMirelapoate ca acelasi termen la folosit si dr. si am inteles eu gresit?
Mai bine sa ma fac eu de rusine si doctorul sa fi folosit aceeasi termeni ca ai tai!
Marti am sa merg iar la eco sa vad daca bebelina mea a mai luat ceva in greutate si sa se uite si pe analize ca sunt tare multe care nu au iesit bine
.Ce sa spun,dr. insista sa ma interneze in spital dar cum Delia e cu scoala....offf nici nu vreau sa ma gandesc ca o las singura!Aceleasi semne ca ale lui Anaxena le am si eu mai ales //chestia cu vaginul cum simte//.
mersi mult ptr. raspuns
33+
MIKYCRIS
mcoca spune:
Am si eu o intrebare out of topic pentru fetele din strainatate : in cat timp se obtine certificatul romanesc al bebelului, daca il declari la ambasada vs declarat in ro? Noi avem cetatenie franceza (deci bebele va circula cu pasaport frantuzesc), deci nu ar fi vre-o problema cu "ramasul" in ro, cum am mai citit ca li s-au intamplat unor fete, dar vreau sa stiu unde ar fi mai bine sa fac declaratia asta.
Vicky
33+ si
Maya
AMR -7 saptamani
Bebele casei
Ingry spune:
Buna la toate gravidutele,
Eu abia m-am trezit (e 9 si ceva dimineata aici) si pe la 12 asteptam niste musafiri la lunch. Incepem sa ne luam la revedere de la cunostintele de pe aici
. Totusi e mai bine decat atunci cand ne-am mutat din Massachusetts unde eu am stat 3 ani si jumatate iar sotul 5 ani...acolo am apucat sa legam prietenii mai stranse si a fost mai grea despartirea.
Pup
Biribu, si eu ma bucur tare ca am gasit o graviduta de pe aici. Sa stii ca mi-ar face o deosebita placere sa tinem legatura si s ane vizitezi cand ajungi prin Salt Lake. Stiu ca sunt multi mormoni acolo, dar pe noi nu ne deranjeaza deloc. Noi am aflat ca pe acolo este o comunitate f mare de greci si chiar au o catedrala ortodoxa catolica f aproape de unde vom locui noi.
Ma bucur ca mi-au confirmat ca acel set de carut e bun...il voi achizitiona cu incredere atunci
.
Sa-ti traiasca fetita!!!
Gabriela, Sun, multumesc pentru sfaturi. E minune mare dar ieri picioarele mele s-au umflat doar ff putin spre seara si acum sunt perfecte. Ce-i drept vineri tot timpul cat am lucrat am stat cu picioarele in sus. Poate ca asta ajuta...Eu si sotiorul facem aproape in fiecare seara cate o plimbare de o ora prin parc. Macar atat ca in rest suntem numai cu fundul in masina. Oricum maine voi merge la medic si voi vedea ce imi recomanda el.
Ioi, am scris mesajul asta pe reprize. Am facut o pauza sa ma duc pentru ritualul de fiecare dimineata cu sotiorul, eu de obicei ma trezesc inainitea lui si ma duc sa ii pup ochisorii si ne alintam nitel.
Gata, ma duc sa fac pregatirile pnetru intampinarea musafirilor. Va doresc o duminica frumoasa. Abia astept sa vad noile poze de pe Picasa si sa citesc restul de mesaje...dar asta maine.
Alina
27+
Alexandru David
diarux spune:
Salut gravi si bebei to be!
Vad ca sunteti active ca de obicei. M-am distrat copios citindu-va , ca de obicei. Repet, dar fara intentia de a fi sacaitoare, tare e mai usor de cand v-am descoperit!
ANAXENA/ supercamera Mariucai! of, ce imi dorec si eu....

GABRIELA- acelasi lucru ma pregateam sa intreb si eu, despre bestialii chilotei, "spaima barbatilor". Da oare unde se gasesc?BIne, ca timp mai am din plin, dar eu tot am obsesia asta ca toate o sa nasteti si eu, care sunt ultima (aproape) o sa fiu singura/cuc.Stiu, mi s-a mai explicat o data ca nu va fi asa,dar ce sa fac daca am o problema cu capu'

????
BIRI- esti criminala!!!!!!Critica "doctorului-problema" a fost mishto! adevarul e...ca la cate se intampla, nu te mai mira nik! Eu nu ma pricep la astea, da chiar ca parca e din SF-uri!
DIANA-de ars chilotii pe rug, vreau si iooooooooooo

Va pup ca au venit musafirii!!!
bebe Andrei
Ruxandra
24+ si
Andrei Tudor
turturica spune:
Buna fetelor, am ajuns si noi inapoi de pe meleagurile natale, n-am apucat sa citesc mare lucru, dar vad ca totul e bine pe-aici.
Vad ca au mai aparut si fete noi, bun venit tuturor.
Acasa a fost tare bine, cu exceptia unor probleme de familie la final.
De odihnit nu pot zice ca ne-am odihnit cine stie ce, dar asta ma asteptam, ca asa e acasa, alergaturi pe la toata lumea si mincare cit cuprinde. Oricum, am fost o rasfatata, si de ai mei, si de familia sotului, am primit hainute pentru bebelina, carti si, bineinteles, o tona de sfaturi ![]()
vicky, treaba asta cu certificatul ma intereseaza si pe mine, poate deschizi un subiect separat pe tema asta, in felul asta afli raspunsul mai multor fete din strainatate, la odiseea asta nu sintem asa de multe prin strainataturi.
Sper si eu sa se rezolve cit mai repede cu certificatul de nastere si pasaportul, ca noi am vrea sa mergem acasa cind bebe face 2 sau 3 luni pentru botez.
hai ca merg sa mai despachetez, o duminica placuta tuturor
26+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vicky dupa experienta mea cu certificatul si din ce mai stiu si de la alte fete in strainatate la consulat dureaza cam 0 luna maxim si se rezolva rapid trebuie pusa apostila pe certificatul frantuzesc se traduce la un traducator autorizat de ambasada au ei o lista si apoi se completeaza toate hartiile neceasre de la consulat si dupa o luna te suna ei sa vii sa il ridici. In schimb in romania asta se poate face numai la Bucuresti nu la starea civila a judetului de unde apartii sau ceva, dureaza in jur de 6 luni pana ei fac verificari in tara de unde s-a nascut copilul si trebuie mai multe hartii multe drumuri la bucuresti fiind romania ma gandesc si ceva abni pe ici pe colo, ca na vb aia.
Cel mai simplu vb la tine la consulat si se rezolva f repede daca ai toate actele in regula faci un sg drum la consulat sa depui toate hartiile semnate stampilate etc si apoi astepti sa te sune. Si gata pb. Si pe urma pasaportul romanesc ori in ro daca afceti voi o excurise ori prin consulat prin procura f rapid se rezolva si ala.
Miky eu zic ca va fi bine si ca sa mergi la eco si la altcineva.
Turturica welcome back.
Daca vrei sa mergi in tara la botez imediat dupa ce se naste bebe depune pt certificat cat mai rapid intereseaza-te din timp la voi la consulat ce hartii trebuie si pasaportul il poti face in ro iar copilul poate calatori cu foaie de drum pe baza certificatului de nastere.
Ingry duminica placuta, te cred ca e greu cu mutatul dar lasa ca va fi bine, fain daca aveti biserica greceasca pe acolo au niste slujbe f frumoase pasti de ex.
Ruxandra nu te mai stresa nu ramai singurica.
Noi am dormit toti trei la pranz si apoi eu am triat hainutzele de bebe doamne cat pot fi de mici si faine.

Abia astept sa le spal si sa le pun frumos la locusorul lor sa o astepte pe bebitza.
Fug sa pun sa papam ca suntem flamanzi dupa o tura de nani.
Revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mcoca spune:
Merci de raspunsuri
. Acum o alta intrebare, pentru tine Mada: de ce trebuie sa-i fac si pasaport? Eu nu i-as mai face, ii fac buletin la 14 ani si gata. E obligatoriu sa aiba si pasaport romanesc?
Ca norocu au deschis cam de un an un consulat la Lyon. Consula aia e cam dubioasa (si asta e putin spus), dar decat sa ma plimb pana la Paris ... O sa-mi intind antenele sa imi caut o pila :).
Turtu, bine ai revenit
. Chiar azi ma gandeam la tine si imi ziceam catrebuie sa apari.
Vicky
33+ si
Maya
AMR -7 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Vicky cum la voi va avea si pasaport frantuzesc nu e obligatoriu nevoie si de rom. oricum circula numai cu unul. Daca intra in tara cu ala frantuzesc tot cu ala iese. oricum cel mai bine intrebi si la consulat sa nu te trezesti la vama cu surprize ca au vamesii romani un stil...
Vezi cand vb la consulat insista sa iti zica clar ce acte trebuie sa nu patesti ca noi ca intrebi de zece ori si mereu isi aduc aminte de inca vreo declaratie sau hartie.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 saptamani
mariana_1976 spune:
Vicki, eu nu le-am facut niciodata pasapoarte romanesti la copii ca mai multe formalitati decit avantaje am constatat ca exista.Si oricum pasaportul suedez ma costa mult mai putine eforturi si cu el putem calatori mult mai liber in tarile din afara Europei decit cu cel romanesc.
Noi e drept,nici nu ne ducem cine stie ce des in Romania...
Am citit pe siteul consulatului Romaniei ca daca pasaportul meu romanesc e expirat si nu mi-am facut imediat un nou pasaport, va trebui sa trec prin niste formalitati in care sa dovedesc ca eu mai am inca cetatenia romana,fiindca certificatul de nastere nu inseamna neaparat ca nu am renuntat la cetatenia romana.
Aici cu ajutorul codului personal se poate verifica imediat pe calculator daca mai am sau nu cetatenie suedeza sau romana.Romanii i schimb, vad ca cer tot felul de dovezi ca nu am renuntat la cetatenia romana,ca sa adune niste bani si de la noi cei aflati in afara tarii.
In plus, pasaportul romanesc m-ar costa mai mult decit cel suedez si imi mai cer si o multime de hirtii traduse, apostilate, ce sa mai vorbesc de deplasare care ar fi peste 400 de kilometri dus-intors,iar consulatul este deschis doar intre anumite ore!
Buletin eu stiam ca nu poti avea daca nu ai domiciliul in Romania...
Mariana
31+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda