Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mada, asa e...am regasit primul body al Iuliei, o scumpete . Si tot ii era largut, desi ea nu a fost un nou-nascut mic. Parca nu-mi vine sa cred ca mai poate intra vreun copil in hainutele astea. Si tind sa compar tot cu Iulia care, desi va face 3 ani, tot mica este pt. mine . Uneori chiar ii zic "bebe mare" si ea ma corecteaza, cica "bebe in butica la mami", ea e "titita" .

Si, intr-adevar, mereu asteptam cate ceva, cred ca ne e mai usor sa ne stabilim niste "obiective"...le atingem...ne punem altele...si nu ne dam seama cand s-au facut asa de mari .

Pupam carliontata!

Diana 30+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

noi astazi asteptam sa vina mama pe la noi si co o sora de-a mea si cred ca o sa iesim putin la iarba verde. si la noi se anunta o zi frumoasa, sper sa tina pana seara asa.

eu zilele astea am o stare putin cam ciudata, unpic dezorientata cand ma gandesc ca nu mai merg la servici, parca imi e putin teama sa nu ma plictisesc si sa ma simt inutila....si cat de mult am asteptat sa intru in concediu. astept ziua de maine sa vad cum ma simt.

32+ AMR 7+
BB

Mergi la inceput

Gabriela, profita de linistea de acum, dupa aia nu se stie daca mai poti lenevi .

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Diana asa e inca ii erau largute si body-uriel alea de nou nascut prima oara si nici a mea nu a fost tare micutza la nastere. Si mie tot mica mi se pare si tot bebe.
Pupici si de la noi!
Gabriela distractie placuta azi, ai sa te obisnuiesti sa stai acasa va fi ciudat la inceput ca erai obisnuita cu munca dar apoi iti gasesti tot felul de treburi de facut prin casa si trece timpul. Cum a zis si Diana enjoy acuma cat poti ce mi-ar mai place din cand in cand sa dormim si noi duminica dim mai tarziu sa lenevim cat vrem sa ascult muzica cum am eu chef sa nu am monopol pe tv la desene sa putem pleca oricand la o plimbare sa nu fim contra cronometru cand suntem la plimbare ba ca e ora de somn de masa sau de luat medicamente sau ceva, dar o sa vina vremea cand o sa avem timp si pt noi cand o sa ne putem face mai mult timp si pt noi momentan cat sunt mici nu prea ai cum mai incolo e altceva, mai merg in excursii la bunici in tabere se mai duc sa doarma la prietene sau din astea. Oricum concediile vor fi in familie mereu, adik in fiecare an vom avea concediu ca familie. Abia astept sa ne suim cu totii si sa mergem in concediu.
Edit: Fetele am trimis pe mail-ul comun o melodie care imi place mie mult Mika-Happy Ending daca vreti sa asculatti si voi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ne-am trezit si noi

aseara iar am avut o criza de "cm" ca nu shtiu cum sa le spun si contractii BH la greu,si acum cand m-am trezit se intareshte burtica cam des...bazinul este intr-o durere continuua si ma super doare spatele,iar Maria mai baga si ea cate-o manutza prin vagin ca sa ma dispere!!!azi sunt in suferinta..vai!!si am facut la pipi de mi-a venit rau..nu shtiu de unde atata urina!!!

pup fetele!!!

mada ma gandeam eu : noi o sa nashtem printre primele si o sa fim ocupate cu bbeii ;cine o sa deschida cap in lipsa ta,cine va face modificari in listuta??sau ma agit eu degeaba?

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 40 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Anaxena, ce spui tu acolo sunt semne de nastere apropiata, toate. Ai grija, mai lasa barza fetelor de mai-iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anaxena, am vazut filmuletul cu Maria
este o scumpete!! se vede asha de bine!
bafta multa!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Anaxena vedem noi eu oricum pot sa imi fac timp si de deschis capitole si etc nu e pb, ca la mine nu e primul bebe si deja stiu ce si cum si oricum si data trecuta am avut timp de stat pe net ca am avut noroc cu Ari ca fost cuminte.
Da stai linistita ca rezolvam noi cumva.
Stai si te odihneste cat mai mult daca zici ca ai dureri din astea.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Harnicute de dimineata, da' asa ma bucur cand am ce citi!

Tecky la noi va dormi in aceeasi camera dar in patutul ei. Aia cu dormitul in pat cu parintii mi se pare nasoala rau, dar nah, asta e parerea mea. La fel cum de neacceptat si neinteles mi se pare faza cu parasitul patului conjugal de catre mama pt a dormi cu bebe/copilul. In fine. O sa doarma cu noi in camera (din lipsa de spatiu) la ea in patutz, iar cand vom simti nevoia, o sa ne caram noi. Oricum casutza n-o sa dureze o eternitate si cand va fi gata, va avea Galu o super mega camera doar a ei...si o s-o las sa-si manifeste preferintele de design!

Ana ai luat si tu un no-spa ceva? Ca parca-s prea ciudatele durerile tale! Pup sa te simti mai bine!

Ieri la socri venisera si rude si vecini, ca sa ne vada, evident. Si imi spune o matusa (la care eu tin mult si e extrem de citita si scolita)...am visat ca nasti pe 23 sau 27 iunie. (ideea e ca ea a visat n chestii despre orice, care s-au adeverit..un soi de mama omida:) )). Io revoltata ii zic ca de data asta e chix, ca io nasc pe 17 iunie, ca asa simt eu. Si nasc seara sau noaptea (asta cred ca mi-o tot repet eu ca sa priceapa Galu..din cauza traficului:))). Acu' sunt chiar curioasa care are feelingu' mai tare...dar m-a facut sa ma gandesc la nastere si, drept urmare, toata noaptea numai asta am visat! Dar era frumooooos!

Cred ca subconstientul meu isi doreste o gemanutza, ca mine:)...ca sa aiba tati dureri de cap continue

Pup fetele! Azi mergem sa ma hotarasc la fotoliu de alaptat, apoi la plimbari si apoi la lenevit acasica...profitam de bestiune, cat e acasa, sa stam cu el....(nu Diana, nu e de vanzare )

SUN 33+

Mergi la inceput

Sorelix plimbare placuta si spor la shopping.
Nici eu nu sunt de acord cu mama care se muta ea cu bebele intr-o camera, noi am stat impreuna oricat de greu a fost cu fata, am facut cu randul chiar daca Flo mergea la servici a doua zi statea el cu fata de la vreo 10 pana pe la 2 dim apoi ma trezea si stateam eu cu fata si in timpul zilei mai recuperam din somn pe langa ea si tot asa si cand e bolnava tot asa facem.
Un pic cam off topic da poate stiti ce si cum una dintre voi:
Stiti ca avem iazul cu pesti in gradina ei are cineva vreo idee cum se curata si cum e mai indicat sa fie curatat? Ca eu is total in ceatza cu chestia asta, faza e ca mai usor si mai intelept ar fi sa vb la o firma sa vina sa se ocupe de asta da ma gandesc cand imi dau astia un qoute cam cat ma va costa mi-e ca lesin pe loc ca au niste scoruri aici in genere pt servicii din astea pt gradina si etc asa ca daca s-ar putea as vrea sa facem noi ca nu mi-e frica de munca si de mizerie da nu stiu cum sa fac sa fie bine si pt pesti sa nu ii terorizez saracii si sa aiba un iaz unde sa fie happy, ca nu ii vina lor ca i-am "mostenit" noi care nu avem nici in clin nici in maneca cu pestii.
Eu am mai intrebat la pet shop-uri si etc da si aia is in ceatza cam cu toate si dau sfaturi in doi pari, iar pe net am cautat si am mai gasit eu cate ceva da eu nici nu stiu ce specie de pesti am in iaz am vazut ca sunt si unii pui negri mici, si nici nu stiu ce sistem are iazul asta ca are un filtru pe unde curge apa in iaz dar mai este un bazin mai mic in spatele magaziei de unde pp eu ca vine pompa asta care filtreaza. Doamne cat de nepriceputa is in domeniu.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput