Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
Biribu spune:
buna dimineata la fete si o sapt suportabila!
eu nu ma laud cu mare lucru, imi iau cuminte antibioticul si parca sunt ceva mai bine, naiba s-o ia de boala... apropo nu mai stiu cine intreba de ampicilina, si eu iau tot aia si e ok in sarcina, nu-ti face probleme.
sunule mai tu ma omori cu iubi al tau, auzi ca el intra in panica ca nu ati luat tot, mai nu il clonezi cumva??? al meu e relaxat de numa, i-am zis ca vreau sa cumpar suzete bibe etc sa nu ramin pe ultima suta si el candid da ce nu mai avem de la Anna 
turtu bine ai revenit draguta, mi-a fost si mie dor de tine!
vicky eu nu zic nimic de acte sa nu te-ntristez, mie mi s-a parut asa de complicat ca am facut ca strutul adica nimic
cind ne vom hotari sa venim in tara cred ca ma asteapta ceva surprize pe la consulat
scuza mea e ca nu am nici unul pe aproape, cel mai bun caz e la vreo 800 km, asa ca....
ingry pup fata si tinem legatura! cind va avea loc marea mutare? daca mergem pe la soacra-mea in vizita sigur am putea sa ne vedem! cu mormonii stiu ca nu are ce sa te deranjeze, doar ca sunt cam linistiti asa
si vor veni peste voi cu cosul de piine sa va converteasca.... voi schiati? daca da e super zona respectiva...
bujo welcome back! de mona nus' ce sa zic ca nu vreau sa spun prostii dar parca din cite imi amintesc eu si ritmul cardiac accelerat poate fi semn de suferinta fetala, si nu as vrea sa o sperii
in general suferinta fetala precoce asa se manifesta, iar cind deja scade pulsul e semn de suferinta avansata.... poate fi si semn de anemie a fatului. eu cu tot dragul pot sa caut informatiile respective dar ma gindesc ca nu o ajuta nicicum, tot la cheremul dr respectivi este
sa speram ca chiar nu era nimic ci doar bb un pic mai agitat la mom respectiv. oricum, ea e pe la 35 de sapt parca, nu? nu ar fi deja o mare problema sa nasca, poate mai bine mai devreme decit sa astepte, acum ma dau si eu cu parerea in necunostinta exacta de cauza...
sursula eu cind nu-l simt pe bb ii dau cite un ghiont si il trezesc, cred ca am sa stresez copilul dar asta e, e dator pt sanatatea mea mintala sa faca prezenta...
hai ca la mine e timp de nani si mi-e somn, va pup si mai vorbim miine
33+ AMR 6+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
tuchi123 spune:
Buna dimineata!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am fost si eu cu voi la odisee si am pierdut sarcina aceea obtinuta prin inseminare.
Acum sunt iar insarcinata si de data aceasta normal, fara interventii si cu toate astea sunt din nou speriata(poate ve-ti spune ca-s nebuna) dar poate ma si ajutati in vre-un fel: am doar 4 sapt. si 5-6 zile, ei bine, de data asta am intrat tare in analize sa fiu sigura ca totul decurge normal, adica-mi-am facut 3 beta hGC-uri,din 2 in 2 zile (dela 506,8; 1618; 4360)se pare ca valorilesunt f. bune de data ceasta dar, am niste scurgeri maronii(un maroniu inchis de tot) de cca. 5 zile si cu tot utrogestanul meu si nospa cate 2x2/zi di una si cealalta, tot nu-mi trece.
turturica spune:
biri, al tau si-al meu sot or fi frati, si eu faceam ieri liste peste liste si-al meu sot mi le demonta pe toate, las' ca de-asta n-avem nevoie, las' ca asta ne trebe numai mai incolo, etc, etc. Cica sa nu cumparam de toate acuma ca sa am motiv sa merg la shopping si dupa ce nasc ![]()
vicky, complicata situatia voastra. La noi consulatul nu e prea aproape,trebe sa-ntreb exact cum sta treaba, ca n-am chef sa ma trambalez o gramada pe drumuri.
sun, ce mai aveti de cumparat?
Noi avem zi libera azi, ce mod minunat de a reincepe serviciul, nu? Sa vad cum m-oi mobiliza sa ma trezesc miine, prea m-am obisnuit cu trindavitul in vacanta. Oricum, e o zi minunata afara, cred ca ma duc prin zuric sa ma-ntilnesc cu ceva prieteni.
pupici tuturor
26+
vias spune:
'neata gagici cu burtici..
acum am ajuns..merg sa imi iau cafeluta si revin sa citesc
pustai
vias spune:
Tucky123...eu imi amintesc de tine f bine...ma bucur enorm pt aceasta noua sarcina, sa-ti ajute Doamne Doamne ca de data aceasta sa o duci pana la 9 luni cu bine.
Imi amintesc ca si eu am avut la inceput aceste scurgeri...si nu s-a intamplat nimic...pt linistea ta....mergi la doctor...dar nu-i nimic grav....
Te pup...si asteptam in continuare vesti bune de la tine

Cami 30s+, cu
Timeea Cristina
pustai
iul-aug2008 spune:
Va invit cu drag la capitolul numarul 65 al odiseei de mamici de iulie-august 2008.