Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete,

Vroiam doar sa va salut. Am citit tot da' n-am ce comenta:). Ca io am o parere nu prea buna (ca sa fiu simpatica) si despre superstitii, si despre calcat si despre orice!:) Io-s zen!

Miky n-am auzit in viata mea de "fragmente din cordon"...mi se pare exprimare desprinsa din filmele SF. Sper sa intre Biri astazi si sa te lamureasca. Sau Diana! Eu oricum cred ca o sa duci sarcina foarte bine, macar pana la 36 sapt, cand zona gri se duce!

Ana spor la spalat. O sa ma apuc si eu de sportul asta, dar dupa ce duc bestia la ai mei. Ia si tu un no-spa daca te doare burtica.

Mada este superba Ari...galbenushul meu scump!

Gini pai daaaa....daca si tu ai talent la desen ca mine:)) Ahhh, azi vorbeam in masina de "anuntatul nasterii pe forum" si iubi a decretat ca el nu scrie ci te suna pe tine.:)

Ma'c sa balotez dulceata de visine..rezist la orice dulce, mai putin la asta. Isi face soacra-mea de treaba cu mine saraca!

Mai vin...

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Doamne SUN ce ne asemanam in unele privinte..acum referitor la camera bebelinelor: patutul meu e pus in aceeashi pozitie si peretii sunt aprox la fel...am sa fac poze!!

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 42 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia am terminat de calcat si am venit sa vad ce ati mai scris dar ca de obicei in weekend este liniste.
MIKYCRIS imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sarcina si din pacate nu te pot ajuta cu nici un sfat.Sunt sigura ca totul va fii bine pana la urma!
Anaxena ai mare grija sa nu depui prea mult efort pt ca esti pe ultima suta de metri cu sarcina!
Diarux eu de cand sunt gravida nu am avut nici un vis in legatura cu bb!

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">poze camera Maria

am oMARIA!!!AMR 42 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna seara gravidute,
acum am facut si eu ochi..am dormit ca valiza..probabil si de la ploaie...
cand citesc ca ati pregatit deja si camera copilului..si tot..eu nici nu m-am apucat..
o sa intru in concediu de odihna si incep sa pregatesc tot ce trebuie..nu mai am multe examene..si licenta nu o dau acum in iulie..ca o sa fiu cat casa scanteii..asa ca o sa am timp
revin mai tarziu..recuperez cu cititul pe forum din urma..sa vad ce ati mai facut..
va pup

25 + cu

Mergi la inceput

gata, le-am pus la uscat!! mai trebuie sa le calc si gata!!!

am oMARIA!!!AMR 42 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

ce chestie e cu ashteptatul asta:
mai intai am ashteptat sa fac 14sapt,apoi 20,dupa care nu mai ajungeam la 28,la 28 ashteptam sa ajung la 30,iar acum ashtept sa ajung la 36..oare ce preferinta o sa am dupa ce implinesc 36??

am oMARIA!!!AMR 42 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Miky, si mie mi se pare SF multe din ceea ce ti-a zis doctorul. Si nu inteleg cum a vazut ea ca e pregatita de nastere, daca nici macar nu e intoarsa??? Si mie acum o luna mi-a zis ca bebele a coborat si s-a angajat (dar, na e in pozitie de start) si prin urmare m-a bagat in medical sa nu nasc prematur. Si de cand sunt acasa, sunt tare bine (inainte ma durea asa de rau un picior ca mergeam schiopatand). Eu zic sa stai tu linistita si sa nu te stresezi, ca e bine. Da, probabil o sa fie mai micutz ca tot stresul a afectat-o si pe ea, dar o sa fie bine. Nu uita ce erori dau aparatele!!!

Vicky 33+ si Maya
AMR -7 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

draga miki,
trebuie sa ai incredere..
si mie..mi-au tot spus doctorii..ba ca nu o sa pot face copii...sau foarte greu..si multe alte bazaconii..un lucru e sigur..un copil vine cand vrea..si daca vrea sa traiasca..traieste..
eu am pierdut o sarcina inainte de asta...dar cand am ramas din nou..am avut incredere si uite ca bebicu are vointa..cu toate problemele care apar..este incapatanat..
asa ca.....incredere si gandeste pozitiv sa treaca..

25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena este absolut superba camera Mariei! Sa stii ca nici eu nu mai am rabdare sa vina odata clipa in care o voi tine in brate pe bebelina mea dar si cand ma gandesc la durerile nasterii parca as amana momentul.
Eu acum am inceput sa-mi bag intr-o geanta tot ce imi tb pt spital!

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput