Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut gagix, am revenit si noi, dupa o tura de mic shopping prin oras si am fost si la mama la tara, la floricele, mi-am revazut si io blanosul alb am si tras un pui de somn impreuna, mmmm, ca in vremurile vechi. Are o julitura groaznica pe bot, nu stiu unde a capatat-o, mi-era asa de mila de el, ofof, motanasul meu ubit...

Ah, si toata lumea m-a corcolit si protejat, m-am simtit chiar ciudat, stiu io ca asa se poarta oamenii cu gravidele dar cum noi n-am avut pana acum parte de tratament diferentiat, parca eram din alt film

Micky io as mai cere si o a doua opinie ca mi se par oarecum aberante constatarile doctoritei tale, n-am auzit in veci de fragmente de cordon, cordonul e unul si bun, pot fi niste bride amniotice dar bebelina e deja mare nu cred ca alea ar mai fi vreun pericol acum, oricum, mergi la inca un doctor.

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Anaxena e minunata camera Mariei Si am vazut si gargaritza de care mi-ai povestit...

Fetele io mi-am luat chiloti de baba, doamne cat am suferit, sunt groaznic de urati si de mari, abia astept sa-i arunc Mi-am luat 5 perechi si doamna vroia sa-mi mai dea... Degeaba au ei diverse mici inimioare, tot urati sunt

Diarux eu i-am luat bebelinei primul prosopel cand aveam 8 saptamani , cu mari mustrari de constiinta, dar odata pasul facut nu m-am mai oprit. Acum am totul luat, chiar radeam azi cu cumnata mea ca ea ma intreba subtil cam ce mi-ar mai trebui, io n-am priceput scopul intrebarii si ma balenizam ca am DE TOATE, la care mi s-a zis de la obraz, "bine, bine, si noi ce-ti mai luam?" OOOOps, nimic...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehehe Ana chiar ca semanam. Si nu numai noi ci si bebelinele, se pare! Ce-mi place camera Mariei...este superba! Si tu esti o mumushica, la corp nu te-ai mai ingrasat de cand te-am vazut, dar la fatzuca esti asa dulce ca o gogosica! (sa nu te superi, ca mie chiar imi place cum iti sta, zau)

Misha lasa ca o sa o tii pe Ralucuta in brate si n-o sa mai conteze ca n-ai visat nimic legat de ea. Spor la facut bagajelul!

Botinuchis ce sa zic...sa-i porti sanatoasa si sa-i arunci cat mai repede:) Mie cat stau in spital imi dau unii de unica folosinta..care si aia aratau cam ...wordless, da' cin' se mai gandeste si la asta?!? Super ca ai totul luat, asa trebuie. Sau, ma rog, mie personal asa mi se pare normal si asa voi face. Aaaaa, ca nashii deja cred ca i-au cumparat camioane de haine & stuff, bunicii la fel...e treaba lor! Eu vreau sa aleg pt copilul meu totul cu manutza mea...asa-s io, maniax. Si zici ca blanosu avea zgaiba pe botic??? Ce tare...si birmanezul socrilor la fel, am si ras de el, ca are o pasiune pt mine si se tavaleste mereu sa-mi arate ce stie...si acum era asa botzit:). Ma bucur ca te-ai relaxat la mami si ai fost alintata...e fain, mie-mi place!:)

Ma'c sa-mi fac salata de salata, spanac si ceapa verde...io parca-s Joiana de pe mirishte:)). (la socri m-am blocat, am mancat o bucatica de friptura de curcan si niste feliute de roshii...avea Galu o treaba cu stomacul si cred ca d'aia:) )

SUN 33+

Mergi la inceput

Sunny dadada, si eu maniax, de exemplu io nu suport nimic sintetic, nici pt mine nici pentru bebelixa, si fac alergie la spandex, materialul acela plusat din care sunt facute jumatate din salopetele si over-all-urile de bebe, materialul ala e 30% plastic, va dati seama ca tot ce am luat e 100% bumbac si nu avem urma de spandex in garderoba... desi toate vanzatoarele incearca sa-mi arate cat e de pufos... degeaba, pun laba pe ele si simt instantaneu plasticul din compozitie

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by dana81

buna ziua!!!

MISHUC eu am o alta solutie pt durerea de spate...iau una bucata "mama soacra" si o las libera cu fierul de calcat in mana...si gata, vine ea rar, dar recupereaza din mers....eu nici inainte nu ma omoram cu calcatul...sa mi traiasca consoarta..PUPICI

27 si CLARA ANDREEA

din pacate mama-soacra uraste sa calce rufe..... am mai pacalit-o pe mami de cateva ori dar din pacate acum e prinsa intr-o mare zugraveala :)

va pup
o seara placuta

Mishuc 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ne-am intors si noi din plimbari azi creca au fost 27-30 de grade la pranz la noi, f f cald am fost si in parc si o fuga pana la tesco ca uitasem sa luam lapte si paine sa facem maine dim niste friganele si apoi am stat in parc o multimea si cu toate astea s-a lasat cu bocete la plecare dar a fost ok am ajuns pe la 5 si ceva acasa am papat putin si acuma ne relaxam stand de vb cu bunicii din ro.
Eu is asa lenesa azi pe cata energie aveam ieri pe atata is de molesita azi.
Acuma mai pun poze de azi de la plimbare daca va e dor sa ne vedeti carliontii.
In rest caldura plictiseala da nu ma plang. Maine avem program casnic tundem iarba mai gradinarim putin eu vreau sa iau detergent de bebe sa spal hainutzele ca le triez in seara asta ca nu am mai appucat vineri. Sa le organizez pe varste si sa le spal si sa le pun pe umeras in dulap am facut loc si am impartit jumi juma bara pt cele doua printese.
Anaxena am vazut camera f faina.
Sorry ca nu nominalizez da am citit da ca de obicei neuronul e dus cu pluta su is tare lenesa azi asa ca recuperez eu cand is mai vioaie.
Pupici merg sa ma relaxez la tv si la ceva ice cream ca e prea cald, sa ne mai racorim nu?

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumim mult pt aprecierea camerei...mai avem lipsa o printesa,de pus nishte rafturi ,tv si boxe si dvd si cred ca e gata!!

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 41 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna seara fetele!

tocmai am scos din cuptor o placinta cu mere si cred ca-mi ajunge cu treaba pe ziua de azi.

lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba cu "chilotii de baba". eu de ceva vreme nu mai port tanga si eu ii numesc pe cei care-i port acum "chiloti de baba". intrebarea mea este, cei ptr spital tre sa fie mai mari decat cei care-i port acum, scuzati ignoranta.

32+ AMR 7+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela din experienta mea de aici unde dupa ce nasti porti absorbante din alea super groase si mari speciale pt dupa nastere nu vata sau altceva iti trebuie chiloti de baba aia cu manecutza. Ca ai nevoie sa simti ca ala sta la locul lui eu de ex am avut lohii destul de abundente dupa ce am nascut data trecuta si mie imediat dupa nastere moasa mea super simpatica din tura de dim, o tipa de origine indianca, da super de treaba, mi-a facut dintr-un patratel din ala de pus sub tine ca de schimbat bebe absorbant din ala mi-a facut un absorbant super lung mega absorbant si pe deasupra mi-a pus niste chiloti de spital din ceva plasa f elastici si tare bine ca a facut asa ca f mult a curs imediat dupa si abia dupa aia am folosit eu niste chiloti adusi de mine si cu absorbantele alea groase. Acuma poate nu curge mult la tine dupa nastere dar mai bine sa fii pregatita.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Gabi te-am bagat in ceata?

Deci, daca inainte de sarcina purtam tanga si danteluri, dupa ce a inceput sa cresca burtica, si a mai venit si iarna mi-am luat chilotzani cu fund dar care pe sold au doar vreo 2 cm de material, si unii chiar vin sub burtica, astia de baba insa au cam 10 cm pe sold, pe o burtica negravida ar veni cam pina la buric. Toata lumea pe astia ii recomanda pentru ca in caz de cezariana de urgenta sau ceva sa nu-ti vina elasticul de la chilotani pe taietura ci deasupra ei. Plus ca sunt lati si intre picioare si pot tine bine shomoioagele alea groaznice de vata plus fasa sterila Giiz, ce scabros..., dar scapam noi si de asta.

Ti i-as poza pe ai mei dar sunt la spalat , macar sa miroasa frumos daca estetic sunt varza...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput