Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Fetelor, voi aveti dureri de spate cand calcati rufe?? pe mine ma rupe....
dupa fiecare tricou/camasa calcat(a) trebyuie sa ma asez jos.
am incercat sa las masa de calcat cat de jos se poate si sa inalt scaunul de birou cat de mult pot, dar mi-e peste mana sa calc stand jos.....

Mishuc 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua burtici,
acum am aterizat si eu de la piata, am bagat o masina la spalat si ma odihnesc un pic
mada, multumesc pentru aprecieri, oricum albastru este culoarea mea preferata..de aceea ma si bucur ca am baietel..ca i-ar fi stat ciudat unei fetite sa o imbrac in bleo...
cat despre spitalul cantacuzino, am auzit si eu de rezervele in regim hotelier..dar am inteles ca si preturile sunt de hotel...
oricum..la 3 zile cat se sta la o nastere normala...nu cred ca e mare greutate sa stau in salon normal...mai ales ca din cate am citit despre doctorul meu..na lasa si cu bebelul in camera..o sa il intreb cand ma duc data viitoare...
din cate am vazut cat am fost pe acolo...de vreo 3 ori pana acum...mi se pare curatel..si nu prea am vazut multe mutre acre...dar ..om vedea..
important e doctorul..care e foarte atent..si grijuliu..cand l-am sunat si i-am zis ca mi-a gasit tensiunea un pic marita...m-a si chemat a doua zi dimineata la prima ora..inainte sa intre la raport...din pacate a ramas prins in trafic...a intarziat...si chiar daca raportul incepuse...m-a luat intai pe mine la ecograf..s-a uitat sa fie bebe bine..l-a masurat..a stat chiar sa imi explice...si pe urma a fugit la raport..cerandu-si scuze ca nu poate sa stea mai mult..sincer sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o..si pe deasupra e si destul de tinerel si frumusel..si din cate am inteles..casatorit doar cu meseria..
m-am cam intins la scris.., acum ma apuc sa invat un pic, luni am un examen..mai intru mai tarziu, va pup pe toate

25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MISHUC- ce sunt eu nebu', da lumea asta chiar e prea de tot! mie imi pare rau ca ma las...manipulata...afectiv de vorbe din astea. cred ca si financiar e mai comod sa cumperi din timp, cel putin in ceea ce ma priveste. Da'ma gandesc acum la fetele care au facut si camera copilului deja si au luat toate alea...
Ma rog, incerc sa nu ma mai gandesc. Oricum nu aveam de gand sa ma apuc de cumparat acum o mie de lucruri....
Tot spun ca ma apuc de treaba si bat campii aici!Alungati-ma!

bebe Andrei
Ruxandra 24+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Well gata si papitza a iesit f buna se termina acusi si rufele si merg sa le pun la soare sa se zvinte si apoi mergem la nanitz ca dupa ce ne trezim mergem in parc si la o plimbare prin zona.
Pupici la toata trupa si ne auzim mai pe seara. Weekend placut in continuare.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Se pare ca toata lumea spala rufele in weekend ca si eu abia am terminat de intins rufele si am mai bagat o masina.
Mishuc daca ai probleme cu spatele cand calci mai bine ai renunta la calcat!Pe mine ma durea mijlocul de fiecare data dupa ce aspiram si am rugat sotul sa preia el sarcina cu aspiratul si de atunci nu mai am nici o durere de mijloc.
Mada plimbare placuta!
Catilin e mare lucru sa fii multumita de doctorul cu care vei naste.Si eu sunt foarte multumita de dr mea si nu as schimba-o cu nimeni altcineva.Cand ma gandesc ca va fii cu mine cand voi naste parca imi trece si frica de nastere.

Tecky 32 sapt
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Am luat si eu exemplu de la Mada si bucataresc de zor: fac o ciorbita de pui si o varza calita. De fapt in ultimele zile am cam sarit calul cu ziua sotului si am avut glicemia "in pod" :), asa ca trec pe regim strict, ca nu mai merge.

Diarux, eu zic sa faci cum simti tu, si sa lasi lumea in pace. Si eu m-am apucat cam pe la 26-27s sa cumpar, dupa ce am avut niste cosmaruri ca aveam bebele dezbracat :). PAna atunci nu simtisisem nevoia, si de fapt ma gandisesm ca o sa cumpar tot cand o sa intru in concediu, sa am timp sa ma uit in dreapta si-n stanga. Eu haine o sa cumpar strict numai pentru prima luna, ca apoi mai primesti, si in plus vin soldurile. Am mai luat carutul (care sper sa apara in sfarsit marti, ca primul pe care ni l-au trimis s-a pierdut ) ca asta o sa fie indispensabil, si necesar din primele zile ca are si scaun de masina, si fara scaun pe aici esti mort. Cu patutul nu m-am grabit ca o sa doarma in landou in prima luna (asa ne-a zis moasa ca e mai bine sa nu doarma direct in patutz, ca e prea mare si se sperie).

Si fetelor, Tecky are dreptate, nu faceti ce nu puteti, DELEGATI!!!

Vicky 33+ si Maya
AMR -7 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky, Biribu

Boti ce gargaritza neastamparata ai.....sa dea Domnul sa ramana asa! Suntem norocoase caci exista echograful, va imaginati pe vremuri ce suferinta indurau unele femei......

Am facut si eu papa si acum odihnaaaaa, mai ales ca afara e innorat.

toate fetele!

Flory mami de Alex si 32+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

apropo de haine, eu am cumparat un dulap

acum am venit de la salon,ma dezbrac si ma apuc de taiat etichete dupa care le bag la spalat ,mi-am luat detergent Dermalin

azi mai aveam putzin si puteam sa jur ca-mi vine cm-ul si am tot avut si contractii nedureroase..m-a cam pus pe ganduri!

Ana-Maria34+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 42 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna ziua!!!
Ce fac burticoasele?
Eu acum m-am trezit a doua oara pe ziua de azi, aseaa am fost la un botez, si nu am facut decat sa mananc si s bat ritmul muzicii sub masa..aveam picioarele fff umflate si nu am putut dansa deloc...offf

Ma duc sa fac si eu o ciorbita de pui si o salata de piept cu paste si amestec mexican, mmm de cand poftesc la asta...
MISHUC eu am o alta solutie pt durerea de spate...iau una bucata "mama soacra" si o las libera cu fierul de calcat in mana...si gata, vine ea rar, dar recupereaza din mers....eu nici inainte nu ma omoram cu calcatul...sa mi traiasca consoarta..PUPICI

Ma duc la bucatarie ca sa mai am timp si de plimbarica...PUP toate fetele!!!

27 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Fetelor,este vreuna dintre voi dr. ginecolog ori are rude care lucreaza in domeniu?
marti am fost la dr. si la eco printre altele a vazut ca fetita mea are doar 1,300kg si arata de 30 sapt.,e pregatita de nastere-mi a spus dr. ca pot naste oricand si ca nu pot duce sarcina la termen(deci cred ca am sa fiu prima pe lista cu bb nascuti),nu pot naste natural ci doar prin cezariana din cauza pozitiei lui bebe si a mai vazut ceva fragmente din cordonul ombilical-in placenta langa bebe iar cordonul e cam subtiat.
daca ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna mai exact acele fragmente in placenta si cei cu acel cordon subtiat ii sunt tare recunoscatoare.
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput