FIV 178
Raspunsuri - Pagina 5
noname spune:
Buna fetelor!!!
Nu stiu daca ma tineti minte, dar am intrat acum cateva zile la voi aici si am scris.
Am fost la un control la Silviu Predoi, si mi-a zis ca trebuie sa fac neaaparat FIV caci altfel nu pot sa raman insarcinata.
La HSG mi-a vazut ambele trompe infundate. Trebuie sa ma programez pentru laparoscopie(am mai facut una acum 1 an) pentru a-mi introduce albastru de metil, sa vada daca totusi se vor desfunda trompele.
A mai facut cineva asa ceva?
Credeti ca sunt sanse sa se desfunde?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Evy28 spune:
Buna fetelor
eu la inceputul lunii iunie incep procedura pt Fiv . Imi spuneti si mie ce pastilute pot lua intre timp pentru a rezulta ovocite bune si corpul sa raspunda bine la tratament ?
si al meu sot ...ca are gigeii ..cam slabuti
va pup si multumesc mult
a_06 spune:
Dana,
eu am facut laparo cu albastru de metil introdus. aveam hidrosalpinx bilateral. care din pacate s-a refacut rapid, iar acum imi pare rau ca n-am scos trompele, imi injumatatesc sansele la fiv-ul asta (am avut ET joi).
nu se stie insa ce ai tu, fiecare situatie e diferita, insa in general sansele de refacere a trompelor sunt foarte mici, undeva la 5%. Daca ai hidrosalpinx iti sugerez sa le ceri sa analizeze lichidul extras de la laparo. mie nu mi-au facut asta si abia la punctie cand l-au extras din nou l-au si analizat, descoperind un streptococ.
bafta
anca
KITTA spune:
Iazminneeu zic sa nu te chinui cu naturistele prea mult fiindca oricum pe natural nu vei produce mai mult de 3 foliculi si da DD sa fie aia plini. Iau oricum, pe langa ce aiu zis ca ei, MACA de preferat de la Forever ca e mai buna. Si asta numai pana la punctie dupa aceea nu mai are rost ca oricum ti i-a scos. Succes!
mimi_m spune:
Buna,
de la inceputul lunii iunie voi incepe si eu procedura FIV .
Povestea mea este pe scurt cam asa : sterilitate secundara , sarcina pierduta la 6 sapt dupa IA, au urmat inca 10 IA si m-am hotarat sa fac FIV (Prof. Marinescu). Cauzele sterilitatii nu le stiu, ovulatia este normala, endometrul a fost de fiecare data cam mic dar am facut si tratament - nu s-a intamplat nimic ; la sot nu sunt probleme ...
La sfarsitul lunii aprilie mi-am facut dosarul pt FIV, am facut si o histeroscopie, si urmeaza sa sun pentru eco in ziua 21 cand urmeaza sa se stabileasca si schema de tratament.
Problema este ca in urma histeroscopiei mi-a venit CM mult mai repede ... e normal ?
lyloo spune:
Buna fetelor,
Azi urmeaza sa sun pentru programare la dr.Marinescu ... stie cineva cum decurge prima intrevedere cu el? Trebuie sa-i duc tot istoricul? Pupici
antosit spune:
Neata fetelor!
Mai dar pe unde umblati? Ce e cu linistea asta?
...haide-ti la o cafeluta ca abia am facut-o!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Moniland spune:
Anto, vin eu, vin eu la o cafeluta! Mersi ca ai facut-o
Fetelor sa aveti o saptamana reusita!!!!
marrina spune:
Fetelor, ati completat formularele pentru donarea celor 2% din impozit? Termenul este 15 mai!!!! Daca nu ati facut-o deja, nu vreti sa ajutati campania initiata pe forum de responsabilizare a autoritatilor in privinta reproducerii asistate medical? Sa tragem un semnal de alarma!!!
Acesta e subiectul referitor la donarea celor 2% pentru cauza infertilitatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119423&whichpage=1
Acesta e subiectul referitor la Campania de responsabilizare a autoritatilor pentru reproducerea umana asistata medical:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120449
Multumesc mult celor care deja s-au implicat in aceasta campanie.
Doar cei ce cred, INVING! ( Maribela)