FIV 178
Raspunsuri - Pagina 6
antosit spune:
Moni cu placere!
Marrina multumim ca ne mai aduci aminte; acum o sun pe sora-mea sa imi faca instructajul si sper sa ajung azi sa pun plicul la posta,pt ca formularele le-am descarcat pt. mine si sot dar la completat ...ma cam doare capul!!!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
iana_mari spune:
Lyloo te duci la el cu tot ce ai (important) si-i povestesti pe scurt istoricul problemei tale
Eu stiam ca nu mai primeste la cabinetul sau particular decat gravidutele.Mult succes la programat.
Antosit,Moni
digeka spune:
Salutare!
Miha, Hera - - felicitari majore pentru II, sarcina usoara si la termen cu bebici sanatosi!
Ma bucur ca veniti cu asa noutati sa ne mai incurajati si pe noi!
Bubu - ai facut ET? Succese si asteptam si de la tine asa noutati! Curaj!
FIV-oasele
Gianina34 spune:
antosit- ma inscriu eu la o ceasca de cafea, daca nu-i cu suparare, poate poate am noroc si ajung si eu mai repede sa fac FIV (deocamdata miercuri sunt programata la histeroscopie).
o saptamana usoara si cu vesti bune va doresc toturor - proaspete viitoare gravidute
gianina
bubu73 spune:
Digeka, sa te auda DD.Da, am facut ieri ET. Baiu este ca am niste dureri de ovare...... asta dupa punctie si nu m-au lasat nici acum. Cel putin cand urinez simt ca ..... Voi care ati trecut prin asa ceva spuneti-mi daca este normal, sau sunt eu mai sensibila, poate au fost prea tare stimulate ovarele.
Incerc sa gasesc singura raspuns, numai sa fie cu final fericit.
Mi-au pus trei embrioni - a dat vina pe varsta(35), insa si la celelalte fete care aveau pana in 35 tot atatia le-au transferat. De fapt ne intreba pe fiecare in parte. Au mai ramas patru, dar la mine nu se pot congela pt. ca nu mi-a iesit o analiza buna, un virus hepatic - ceva de genul acesta.
Oricum sper sa nu mai am nevoie.....
Va pe toate.
Gianina34 spune:
bubu73- in primul rand ma bucur mult pentru tine si iti tin pumnisorii strinsi, iar in al doilea rand eu cred ca trebuie sa iei no-spa la greu, sa nu te mai doara deloc. Am citit aici pe forum ca atunci cand te doare, se contracta muschii si nu e bine pentru fixarea bebelusilor. Nu sta cu durerea, no-spa se poate lua in sarcina, si printre altele, exact asta face- relaxeaza musculatura.
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si e musai sa ne dai vesti bune peste doua saptamani.
anastacia spune:
quote:
Originally posted by bubu73
Digeka, sa te auda DD.Da, am facut ieri ET. Baiu este ca am niste dureri de ovare...... asta dupa punctie si nu m-au lasat nici acum. Cel putin cand urinez simt ca ..... Voi care ati trecut prin asa ceva spuneti-mi daca este normal, sau sunt eu mai sensibila, poate au fost prea tare stimulate ovarele.
Incerc sa gasesc singura raspuns, numai sa fie cu final fericit.
Mi-au pus trei embrioni - a dat vina pe varsta(35), insa si la celelalte fete care aveau pana in 35 tot atatia le-au transferat. De fapt ne intreba pe fiecare in parte. Au mai ramas patru, dar la mine nu se pot congela pt. ca nu mi-a iesit o analiza buna, un virus hepatic - ceva de genul acesta.
Oricum sper sa nu mai am nevoie.....
Va pe toate.
BUBU-eu am patit ca tine dupa E.T -dureri mari cand urinam.
au trecut dupa vreo saptamina.
Stai in pat si no-spa la greu
Si sa fie cu noroc!
antosit spune:
quote:
Originally posted by Gianina34
antosit- ma inscriu eu la o ceasca de cafea, daca nu-i cu suparare, poate poate am noroc si ajung si eu mai repede sa fac FIV (deocamdata miercuri sunt programata la histeroscopie).
o saptamana usoara si cu vesti bune va doresc toturor - proaspete viitoare gravidute
gianina
Cum sa nu... acum am facut ibricul 2! Care mai doriti, care mai poftiti...!
Anto
antosit spune:
quote:
Baiu este ca am niste dureri de ovare...... asta dupa punctie si nu m-au lasat nici acum. Cel putin cand urinez simt ca ..... Voi care ati trecut prin asa ceva spuneti-mi daca este normal, sau sunt eu mai sensibila, poate au fost prea tare stimulate ovarele.
Este posibil sa fi facut un pic de hiperstimulare care se declanseaza in general dupa punctie.Pe langa ce au zis fetele eu as mai adauga: multe lichide (apa 2-3 l/zi), albus de ou fiert si repaus cat mai mult!Sa vi cu II liniute, da?
Anto