FIV 178

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

buna
poate sa-mi spuna cineva ,daca am o trompa scoasa ,in urma unei extrauterine ,iar cealalta infundata este pr la fiv ?
am citit ceva ca ar fi mai bine fara trompe?
sau n-am inteles eu,eu incep inhibarea luni 14 zile cu D,
Iar pe 26 stimularea 10 zile.
multumesc
sa dea DDsa fimcit mai curind si sa avemsanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,

Adenuti, nu cred ca e vreo problema daca ai trompa infundata, la FIV oricum nu iti folosesc la nimic trompele. Am o prietena care are ambele trompe infundate si i-a reusit FIV-ul. Ai aflat cum se numeste noul medicament de stimulare?
Pupici tuturor.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Mara: si la mine este hidrosalpinx bilateral voluminos (adica se vede si la o echo transvaginala). Bafta la urmatoarea laparo.
adelnuti: depinde cealalta trompa cum este infundata, cu ce mai exact? Daca este hidrosalpinx (subiectul meu preferat ), atunci este o problema, pentru ca asta inseamna un lichid toxic pentru embrioni. Uita-te pe diagnostic si vezi ce scrie.

Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

CRISTAL1955-trompa s-a desfundat la par dupa care s-a infundat din cauza aderentelor.esre problemamultumesc

Mergi la inceput

SCUZE CRISTAL 1995
----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Adenuti, nu stiu daca te ajuta, dar ieri cand am fost la clinica pt. punctie era si o fata care avea ambele trompe infundate, mi-a zis ca nu stia cauza, facuse laparoscopie cu doua luni in urma.
Deci nu cred ca trebuie sa te operezi si de cealalta trompa.
Mai cere pareri sau cauta, in functie de diagnosticul tau.
Fii increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna fetelor,ma alatur voua voi face fiv in iulie la bv cu dr.gliga+dr.cocei!ieri am fost la dr si mi-a dat sa iau pt inhibare ac yazmine,ce am uitat eu sa-l intreb,cat iau ac?????????toata luna??????voi ce stiti se iau ac o luna si apoi cand vine menstra se incepe stimularea?va intreb pt ca poate stiti voi ca sa nu-l mai sun........
succes la toate si multi

Mergi la inceput

BUBU73-multumesc
din cite stiu eu nu sint probleme ,dar am vasut ca sint fete care isi scot trompele pt FIV

Mergi la inceput

carmanuia-nu am aflat luni merg la buc pentru tr si o sa intreb
tu ce faci ? succes sa te ajuteDDsa ficu sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o mare rugaminte la voi. Urmeaza sa fac un FIV pe ciclu natural si as dori niste tratam naturiste care sa ma ajute sa produc mai multi foliculi.Vineri am fost la eco si am avut urm valori.Z 13< Endometru 10 mm, OD: 1 F=15mm, OS=26,1/17,6mm str normala.Dr m-a chemat luni pt punctionarea folicului, insa as vrea sa mai aman o luna pt a urma un tratam pt a produce mai multi foliculi.Mentionez ca am inceput sa iau Omega 3, acid folic si vit E. Ce credeti ca as mai putea lua? Astept rasp voastre. Pupici

Mergi la inceput