Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 8

Mimihoo spune:
Mimihoo spune:
Am vazut un "sistem" de prins centura de siguranta. Cu o clama/agrafa in partea de sus a centurii (de unde pleaca cele 2 benzi). ii dai drumul cat vrei, pui clama/agrafa si sta mai larga. Nu stiu ce sa sa pun vizavi de siguranta in caz de ceva.

anca81 spune:
anca81 spune:
 Andreuta, da un edit la mesajul acela si mai sterge din fetisoare sau da cateva enter-uri intre randuri. Multumesc mult pentru urari 
Piolica, aniversare fericita  ! Si multi ani plin de bucurii si impliniri de acum inainte.
! Si multi ani plin de bucurii si impliniri de acum inainte. O burtica mititica
O burtica mititica 22+
 22+ Carla Alexandra
 Carla Alexandra

piolica spune:
piolica spune:
 zimbetmic, si eu conduc in fiecare zi, la fel ca si tine, in weekend il las pe al meu sot sa conduca. dar, chiar daca sintem pe locul din dreapta, tot trebuie sa purtam centura.
eu vorbeam de chestia asta, se numeste protectbaby
http://www.redcastle.fr/en/translate-to-anglais-fiche-produit/p/protectababy/?tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=191&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=29&cHash=20020aa62b
clau, merci mult pentru urari. abia astept sa vad ce surpriza o sa-mi faca.
(noi sintem casatoriti de 5 ani, insa ne cunoastem de aproape 10 si de vreo 8 locuim impreuna, cu toate astea, inca imi mai face surprize si cadouri, si alte nebunii) 
EDIT: anca, si tie merci pentru urari. si voua va urez la fel. 22+
 22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

piolica spune:
piolica spune:
 Mimihoo, asta este sistemul, asa cum il descrii tu. eu m-am gindit sa mi-l iau deja. centura o sa stea sub burtica, deci nu o sa deranjeze pe bebelache. plus, in cazul unui accident, doamne-fereste...
eu am avut un accident acum un an, masina zob, eu nimic... cred ca daca mi s-ar fi intimplat acum gravida as fi luat-o razna pur si simplu. 22+
 22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

anca81 spune:
anca81 spune:
 Piolica, multumesc. Noi pe 27 Mai implinim 2 ani. Ce multe aniversari sunt luna aceasta! V-ati hotarat asupra numelui? E Lola sau Emma? Mie imi mai place si Irene... O burtica mititica
O burtica mititica 22+
 22+ Carla Alexandra
 Carla Alexandra

Piersicutza spune:
Piersicutza spune:
 Piolica si eu conduc zilnic, la fel ca inainte si nu mi-am pus deloc problema pana cand voi conduce. Nici nu m-a intrebat nimeni. Am vazut la magazin de mame, o centura speciala, dar dupa mine este asemanatoare cu centura deja existenta la masina si de aceea inutil de scumpa. Tot asa stiu fete care au condus pana in luna a 8-a, 9-a.
Conteaza cum te simti tu. Daca simti ca ceva nu e in regula, vezi ce poti face, altfel eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji. toate burticile
 toate burticile 17+
 17+
Piersicutza

anca81 spune:
anca81 spune:
 Clau_geo, ti-am vazut pozele de pe contul comun, a crecut frumos burtica  !
! O burtica mititica
O burtica mititica 22+
 22+ Carla Alexandra
 Carla Alexandra

musettepink spune:
musettepink spune:
 Piolica felicitari pt aniversare!!!!!!!
 cati mai multi ani impreuna!!!!!!!!!!!!!
 cati mai multi ani impreuna!!!!!!!!!!!!!
Burtici si bebeii vostri sunt mai lenesi in unele zile nu?Luca azi nu prea are chef de miscare deocamdata desi in alte zile era f activ,e normal nu,nu trebuie sa ma ingrijorez nu?????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
 22+
22+ LUCA
LUCA
POZE

piolica spune:
piolica spune:
 Anca, ce de aniversari in mai. Eu iti doresc ce-mi doresc si mie insami. Sa va iubiti ca-n prima zi, sa va faceti surprize, sa fiti toleranti si sa aveti cea mai frumoasa si dragalasa fetita. sa ne amintesti cu o zi, doua inainte, ca sa te mai felicitam o data.
Inca nu ne-am hotarint asupra numelui (lola, in nici un caz... , numai daca ne imbatam in ziua nasterii ). o sa facem o listuta pe care o sa punem cit mai multe nume, si asa o sa decidem. La sfirsitul lui Mai mergem in Franta, asa ca o sa mai auzim, vedem ce nume mai au copii pe acolo... avem tot timpul.
, numai daca ne imbatam in ziua nasterii ). o sa facem o listuta pe care o sa punem cit mai multe nume, si asa o sa decidem. La sfirsitul lui Mai mergem in Franta, asa ca o sa mai auzim, vedem ce nume mai au copii pe acolo... avem tot timpul.
Piersicutza, eu am o mica teama, cum centura este peste burtica sa nu deranjeze pe bebe mai tirziu. Chestia asta pe care am vazut-o eu, aduce centura masinii sub burtica, plus ca are o mica protectie. Se gaseste si in Ungaria si daca-mi amintesc eu bine e cam pe la 35-40 de euro. Iar cind ai trecut printr-un accident, in urma caruia masina a fost declarata epava, hmmmm, te gindesti de doua ori...  22+
 22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Piolica, La multi ani fericiti impreuna si multi bebei sanatosi 
Stai linistita cu condusul. Eu am condus pana in ultima zi, cu cateva ore inainte de a naste am condus de la carciuma acasa (la 11 noaptea) ca barbatul bause bere. La 3 dimineata l-am trezit ca se rupsese apa si saracul era atat de buimac si de emotionat ca am avut intentia sa conduc eu pana la spital cand l-am vazut asa pierit. Dar si-a revenit si nu m-a lasat...
Deci zi de zi, toate lunile, eu ma duc si la coltul strazii cu masina, sunt o lenesa. 
Andreutzac, dar care e problema cu colul tau? 4 cm e f f f bine, nu e deloc scurt! Eu il am de 3 si tot e ok. 
Sanatate bolnavioarelor! Pe mine la raceala nu m-a lasat sa iau Paracetamol sinus (doar simplu) si nici sa sug pastile de gat (tantum, strepsils etc)...am facut o laringita nasoala la 10 saptamani si a trecut doar cu ampicilina. Sper sa nu fie cazul la voi, dar oricum orice luati intrebati mai bine medicul! Chestia buna e ca sunteti deja in trim 2 si medicamentele care se pot lua devin mai multe (in primul trimestru multe sunt interzise, dar in al doilea se pot lua). Numai medicul poate spune!
 bb2