Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva, foarte bine ca ai scapat de arsuri. Norocoaso!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Codruta, Mimihoo, multumesc

Eva, daca ai stii cat de fericita sunt ca e bine dezvoltata. Am tot citit tot felul de aiureli ca bebe nu creste cum trebuie daca uterul e contractil si in plus eram stresata ca burtica e mica si am luat doar 3 kg in greutate.

Am o gramada de masuratori pe buletinul de eco, femur, humerus etc dar nu gasesc nicaieri lungimea totala. Asa ca nu stiu cat de inalta e. Femurul are 40.1, humerus - 36.7 si DBP - 51.8. Oricum, sarcina dpvd. ecografic e putin mai inaintata fata de cea calculata dupa ultima menstruatie. Dar pastrez numaratoare saptamanilor dupa amenoree.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Codruta, eu nu stiu ce planuri am, ca mi le face sotul. maine implinim 5 ani de paranghelie impreuna, asa ca o sa-mi faca o surpriza. initial vroiam sa plecam din Budapesta, insa cum Luni e liber aici, peste tot e nebunie, hotelurile sint pline. asa ca o sa raminem in Budapesta, dar eu sper sa ma duca undeva bineeeeeee..... (el este un sarmant si-mi face tot timpul niste surprize romantice, pacat ca nu sint si eu la fel de romantica ca si el)

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eva, M<usette, Anca multumesc frumos pt sfaturi, deja mi-am luat gandul de la paracetamol sinus (e adevarat ca dr mi-a recomandat paracetamol simplu nu sinus dar eu de asta avea in casa) si am inceput cu ceaiuri, oscilo si lamaie dar cred ca imi pun si sosete cu otet pt siguranta. si mi-am luat si Marimer spray nazal care sper sa isi faca efectul.

Va pup pe toate si va tin la curent cu evolutia.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by piolica

Eva, foarte bine ca ai scapat de arsuri. Norocoaso!

Piolica, stai sa vedem, am scapat aseara, poate mai apar. Dar nu stiu ce am avut alalta seara, a fost prima oara ca am arsuri dar groaznic, ceva de speriat, sper sa nu se mai repete, sau nu prea des!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

este ok paracetamolul sinus. eu am o nevralgie de 3gemen care trece doar cu combinatia aspirin-paracetamol sinus-antinevralgic si am vb cu 3 dr. si toti mi-au spus ca este ok. Totusi, impart pastilele in 2 si iau doar jumatati.

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

piolica, eu conduc zilnic, 2 ore pana la servici, 2 ore intors in timpul saptamanii
in weekend nu conduc ca se ocupa sotu' de sportu asta, e mai comoda masina lui si de ... barbatii ...
ma cam deranjeaza centura, ca nu suport sa conduc fara ... o tot trag, m-am gandit sa caut un "ceva" cu care sa o pot mentine mai larga la partea orizontala, da n-am avut inca timp
de condus am de gand sa conduc atat cat voi fi in stare, daca e sa ma duc la volan la nascut, ma duc
am 2 colege care au condus bine merci pana in ultima zi, asa ca daca voi putea fizic, voi face la fel

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Scuze pt. inconvenient, insa chiar nu stiu ce sa fac acum sa nu se mai vada pagina asa.
Anca, felicitari pt. bebelina grasuna care cu siguranta va sta pana la termen la mami in burtica.
Tzitziri, multumesc frumos pentru raspuns, la mine chiar nu stiu care ar putea fi cauza avand in vedere ca nu am contractii dureroase si nici la eco nu a fost niciun indiciu pentru a ma suspecta de contractii nedureroase.

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Piolica, felicitari pt cei 5 ani si la cat mai multi impreuna, fericiti si sanatosi. sa aveti parte de apoisi La multi ani

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

andreutac,nici mie nu mi-a zis nimeni la eco cum ca as avea contractii...sau ca se vede uterul contractat.M-a intrebat doar daca am avut...vreau sa iti spun ca oricum de cand iau No-Spa 3 pe zi nu mai simt burta cum o simteam inainte.Adica mi-am dat seama ca nu stiu eu sa apreciez ce e normal si ce nu intr-o sarcina....fiind si prima...asa ca pot banui ca totusi a fost ceva inainte...

EDIT: acum am vazut ca suntem amandoua 18+....o fi ceva in perioada asta

18+

Mergi la inceput