Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette, nu e ingrijora, e normal. Carla a fost ieri putin mai linistita si azi noapte la fel, cred ca a dormit. De dimineata a revenit insa "pe baricade"

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Musette, merci mult pentru urari. Si tie iti doresc la fel.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna gravidutele!!!
Tocmai am recuperat 2 capitole si ceva. Tare sunteti!!

In primul rand felicitari pentru : Andreutac,Ada74, a_rose pentru fetite si pt : Corrina, Onutzu81 pentru baietei si felicitari la patrat pentru cea mai fericita mamica: AndreeaUK - fetita + baiat!! Sa fie sanatosi, frumosi si voinici bebeii vostri si sarcina usoara in contionuare!!

Piolica - aniversare fericita!! Tot ce va doriti sa se implineasca si tot binele din lume!!

Nerantula - felicitari pt bebe "normal" si mamica
sanatoasa!!!

Giulianna - felicitari pentru bebe sanatos si " bine crescut"!!

CD 27 - multa sanatate!!
Eva, frumoase foc pozele!! Intr-adevar, are loc Luca al tau de joaca :))

Andy_garlo, inca putina rabdare. 16 Mai bate la poarta si o sa afli si tu ce e bebele tau!!

Freshanna, Clau_geo - Multe ceaiuri, miere, lamai si multa sanatate!!

Anca - felicitari pentru Carla sanatoasa si jucausa!!!! Burtica mica si fetita grasunica (600 g) :))

Krystina bine ai venit. Sarcina usoara in continuare!!

Pup toate gravidutele !!

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello dragelor! Ce vorbarete sunteti azi!!!! Super!!!!
Bun venit burtica krystina !!!! Sa ai parte de o odisee norocoasa si de un bebe frumos si sanatos!!!!!!
anca ma bucur mult, mult de tot pentru tine ca ai o fetita sanatoasa, miscareata si grasunica!!!! Iar cu contractiile trebuie doar sa te tii de tratament, sa nu te superi sau stresezi si sa o rogi frumos pe Carla sa stea la mami in burtica pana la 40 de saptamani.
piolica va doresc multi ani fericiti impreuna si o cat mai placuta si mai frumoasa astazi!!!
clau_geo si freshanana aveti grija de voi sa nu se mai agraveze raceala...multa sanatate
ada_74 si a_rose felicitari pentru fetite!!!!!
corina felicitari pentru baietelul sanatos!!!
O zi plina de vesti bune va doresc!!!!

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, Andy_galro multi pentru voi. Bb-ii vostri cunt sunt?

Denisa, ati ales un nume pentru baby boy?

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica, JOYEUX ANNIVERSAIRE!!!
Ce frumos, de atatia ani impreuna! Noi ne cunoastem de trei ani si un pic si tocmai ce am implinit doi ani de mariaj

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

piolica, si eu port centura si in dreapta, de fapt oriunde in masina, si in spate, da nu am mai stat in spate de ceva ani buni ...
e obisnuinta, e reflex, nu e gandit
chestia aia de pe link ... are aceeasi forma, adica acolo unde ma deranjeaza pe mine, tot aiurea e ...
eu la drum lung (adica intre localitati) la stat in dreapta mi-am luat o pernuta si am pus peste ea, practic asa se distribuie presiunea, si a fost f bine
acu ... am stat in dreapta, nu stiu daca as putea si conduce cu pernuta

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by anca81

Clau_geo, ti-am vazut pozele de pe contul comun, a crecut frumos burtica !

O burtica mititica
22+ Carla Alexandrawww.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai mai mai ce zumzaiala pe aici. si eu burticile, fara exceptie.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by piolica

zimbetmic, si eu conduc in fiecare zi, la fel ca si tine, in weekend il las pe al meu sot sa conduca. dar, chiar daca sintem pe locul din dreapta, tot trebuie sa purtam centura.
eu vorbeam de chestia asta, se numeste protectbaby
http://www.redcastle.fr/en/translate-to-anglais-fiche-produit/p/protectababy/?tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=191&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=29&cHash=20020aa62b

clau, merci mult pentru urari. abia astept sa vad ce surpriza o sa-mi faca.
(noi sintem casatoriti de 5 ani, insa ne cunoastem de aproape 10 si de vreo 8 locuim impreuna, cu toate astea, inca imi mai face surprize si cadouri, si alte nebunii)

EDIT: anca, si tie merci pentru urari. si voua va urez la fel.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Ma bucur mult pt voi doi iar sotul tau e un dulce ca inca iti face surprize si e romantic, la mine desi suntem de 13 ani impreuna eu sunt cea romantica in majoritatea cazurilor, el fiind ceva mai serios :)

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput