Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca nu ne-am hotarat la nume inca. Cred ca inca astept sa-mi vina inspiratia de moment:)) Bebelusul nostru e foarte jucaus. Are zile si zile dar ieri seara cand am ajuns acasa chiar i-am zis sotului ca nu stiu cand doarme bebele nostru ca a miscat toata ziua. Problema era: daca o fi asa si dupa ce iese din burtica ce ne facem??

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andy si Denisa multumesc frumos pt griji, sper sa reusesc sa imi revin repede ca luni am un examen de dat.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Denisa stai linistita va fii asa cum il obisnuiti voi

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kid, mi-a placut povestea ta de la prima nastere, adevarata femeie. si eu la fel am zis ca o sa conduc pina in ultima zi daca o sa pot. insa in Romania m-au intrebat citiva prieteni daca inca conduc si am crezut ca sint eu o nesabuita.
Zimbetmic, interesanta chestia cu pernuta, mi-ai dat o idee. Si la mine e un reflex centura, in Franta esti obligat sa porti centura si in spate, iar in Ungaria la fel.
Kid, andy_galro, denisa, merci pentru urari. Sa fiti sanatoase si iubite de sotii si copiii vostri!
Denisa, ce ma bucur ca ai mai intrat, nu te mai vazusem/citisem de ceva timp. si nici pe tine Andy. Cum mai sinteti? ce noutati aveti?
Eva, merci beaucoup ma cherie! o sa vezi si tu cum trec anii si cum relatia voastra se va consolida pe an ce trece. totul este sa va iubiti, iar de asta nu ma indoiesc nici o clipa. francezii astia sint niste iubareti by default.
eu sint mai nebuna asa si nu vroiam sa ma marit nici cum, asa ca sotul meu mi-a facut o surpriza. mi-a zis sa plec de la serviciu mai devreme intr-o vineri, a venit si m-a luat de la birou, m-a pus sa ma leg la ochi si am plecat. am ajuns la aeroport, am crezut ca asteptam pe cineva. nu, de fapt noi plecam. facuse bagaje, tot, tot, tot! eram de-a dreptul buimaca. la check in vorbeste cu tipa in maghiara si ii spune sa nu spuna destinatia finala. ne imbarcam spre Viena. buuunnnnn! cind ajungem la Viena imi spune ca nu e destinatia finala ci doar tranzitam. cind am ajuns la poarta de imbarcare am zis ca lesin. mergeam la Venetia. si uite asa, intr-un super restaurant de linga Canalul mare, al meu sarmant m-a cerut in casatorie. si d'aia il iubes eu de moooorrrrrrrrrr!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau_geo, sunteti de 13 ani impreuna? Ce frumos

Piolica, foarte romantic sotul tau, ce poveste frumoasa cu cererea in casatorie.

Noi avem o poveste mai ciudata, ne-am cunoascut la birou si el spune ca s-a indragostit de mine din prima clipa El era vechi acolo, eu eram nou angajata, in departamente diferite. M-a tot invitat in oras, eu il refuzam si tot asa ... pana cand am inceput sa iesim impreuna, am descoperit ce barbat bun si fermecator este si m-am indragostit de el. Si dupa un an de tralala, ne-am casatorit. Este mai mare decat mine cu 11 ani si am mare noroc cu el, e cel mai protector si bun sot, ma iubeste mai mult decat orice pe lumea asta. Asta e povestea iubirii nostre iar Carla este cel mai iubit si asteptat dar dat de DD, care ne lumineaza viata si ne transforma in cei mai fericiti oameni din lume

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Imi place ca seara stam in pat toti trei si tati pune mana pe burtica si vb cu el iar asta mic face tumbe, .. ce face el acolo si tati il simte. E frumos ..... parca n-as mai vrea sa se termine asa de bine e!! Sunt mai melancolica eu de cateva zile. Ca si tine clau, eu sunt romantica la noi in casa :))

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Clau_geo, sunteti de 13 ani impreuna? Ce frumos

O burtica mititica
22+ Carla Alexandrawww.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Anca, nu gasesc cum sa dau edit!!!
Tzitziri, nici nu stiu ce sa zic, o sa merg sa vb cu dr. mea, insa mai astept niste analize. Sa vedem ea ce zice, desi banuiesc ca va zice Nospa
Kid,am citit si eu ca e ok colul de 4 cm, insa am tot vazut ca osclieaza, iar acum este 3 cm. Mi-e frica sa nu scada. Bafta la eco si sa ne dai de stire vestile bune!!

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tzitziri, kid2003 da' care e faza cu colul? La 14 saptamani il aveam de 3.6. Si dr a zis ca e ok. La drept vorbind, din cate am citit eu pe net am senzatia ca fetele care au avut colul mai lung (pana spre 5 cm) s-au dilatat mai greu si au nascut mai greu. Cred...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Clau, la cit mai multi ani impreuna! 13 ani, bravo! eu va doresc 130 de ani impreuna!
in fiecare cuplu unul este mai romantic, asa se formeaza un echilibru. daca amindoi ar fi romantici, s-ar pune pe plins din orice.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput