Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Piolica!!!
Cat de frumos! Parca e o secventa din al-

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

denisa, da, asa e, o poveste din al noualea cer. suna ireal, nu? si totusi asa a fost. cred ca sotul meu o sa faca pe el cind o sa se nasca fetita.
el este foarte serios in relatiile cu ceilalti, dar cind e vorba de mine sau de familie devine foarte tandru!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Clau, bafta la examen luni!

mama ce pot sa fiu azi....opriti-ma!!!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreuta, al 4-lea buton de deasupra mesajului, cel de dupa casuta portocalie

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Va multumesc mult Eva, Piolica, Andy_galro, Codruta pt. felicitari la adresa bblului meu. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Apropos de col...al meu masura ieri 2.7 cm si am intrebat-o pe dr. daca nu e prea scurt. Mi-a spus ca, la aceasta varsta gestationala, e bine. Si oricum e peste 1.5 cm, asa ca sa stau linistita, ca e bine..Sper din suflet sa nu am probleme din astea.. Peste 3 saptamani merg din nou la eco si o sa o rog pe dr. sa imi spuna ce s-a mai intamplat cu el intre timp, chiar sunt curioasa, pt. ca am avut si eu burta tare in ultimul timp, fara dureri insa, si chiar ma temeam sa nu fie contractii....
Oare lungimea colului este si in functie de inaltimea persoanei? Adica eu care am 1.60 pot sa am un col la fel de lung ca si fina-mea care are 1.85 si la care lungimea colului a fost de 6 cm?? Intreb si eu...pe dr. nu m-a dus capul sa o intreb...

Anca felicitari pentru fetita sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii. Si tie, si Evei, ca am inteles ca e nora`sa

A...Eva, deocamdata pe bble meu il alintam Bebica (a-ul cu caciulita), nu ma pot hotari ce nume sa ii alegem..ca sotul a zis sa fac eu o lista si el alege
Lista am facut-o: Mugur, Bogdan, Rares, Luca, Daniel, Mihnea, Alexandru, Ioan. Mai departe....GREU!!!! El a zis ca mai bine sa aleg eu, ca pana la urma tot cum vreau el o sa il cheme si a scapat....
Bine, bine...nu ii pun numele Luca!!Stiu ca e luat. Imi place f mult Alexandru si se si potriveste cu numele de familie, insa o colega mi-a zis ca daca iesi in strada si strigi Alexandru, se intoarce juma` de strada...si ma mai gandesc

23s0z Bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Wow, piolica ce poveste frumoasa !
Sa ai o aniversare plina de surprize foarte placute!!!

20+ dupa UM

GA 18+
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetiliii.
Este randul meu pt arsuri si am inceput de dim. Asa ca acum am gatat la birou o juma de de sticla de lapte , hic
Ieri ne am plimbarit prin magazine pina tarziu si acum pic de somn.

Anca felicitari pt bebelina grasunica

A Rose felictari pt printesa

piolica, imi pare rau ca ai vomitat. Deci miine petreci hu?

clau_geo, multa sanatate

Krystina, bine ai venit

Corrina felicitari pt baietel

Ada felictari pt bebelina. Iti dai seama ca mi a crescut pipota cand am citit ca iti place parul lui Inisa

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

cd27 nu mai spui nimik ? sper sa esti bine

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Deci sa inteleg ca-s singura burticoasa ne-maritata de aci? Oricum, si noi implinim in iunie 11 ani de cand suntem impreuna si cu toate astea nici unul dintre noi nu e prea romantic. Adica na, ii mai iau si eu o ciocolata din cand in cand si gata

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Anca, e foarte fumoasa povestea ta cu sotul care s-a indragostit la prima vedere.
Nici eu nu-l prea 'vedeam' pe-al meu la inceput, chiar ma gindeam ca e francez si ce vrea el de la mine... dar, destinul a facut in asa fel sa ne uneasca. El a venit in Ungaria cu vreun an jumate inaintea mea, mai ca facea naveta in Romania, sa nu piarda bunatate de fata...

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput