Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Mimihoo spune:
Piolica, traiesti o poveste foarte frumoasa. Sa fiti asa fericiti multi ani!
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
anca81 spune:
Corrina si Laureta, va multumesc pentru urari 
Corrina, te felicit pentru bebica, scuze ca nu am scris mai devreme dar am fost tare agitata cu ecografia mea. Mie imi place Alexandru, e un nume frumos. Dar bineinteles, Luca imi place cel mai mult, si un anume bebe Luca e preferatul meu
Eva
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
tzitziri spune:
Apropo de nume....al nostru daca ramane baiat va fi David...plus probabil Paul.
Iar pentru fetite ne place mult numele de Sara...poate va dau vreo idee
....dar daca ar fi fetita ar chema-o Cristiana si probabil Stefania![]()
Alinushca, colul poate sa se scurteze...dar normal e sa se scurteze mai incolo in sarcina, ca urmare a gravitatiei si a presiunii exercitate de sarcina..pentru ca la termen sa fie aproape inexistent..la mine la 16 sapt avea 2.7 cm dupa ce la 13 sapt avea 3.4....adica in 3 sapt s-a scurtat destul de mult....asa ca acum stau cat mai mult in pat, ma plimb maxim 1,5-2 ore si apoi iar pauza si tot asa..la serviciu nu ma duc ca sunt in concediu de odihna...la propriu....adica in pat.
18+
andy_galro spune:
denisa un
mare pentru tine...esti o scumpa
piolica multumesc de grija ...sunt bine dar eu scriu in fiecare zi...dar nu foarte multe mesaje
...si pentru tine un 
Andreea
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze
piolica spune:
onutzu, laureta, mimihoomerci pentru urari. o sa va spun cum a fost.
july, nu stiu daca maritisul schimba ceva, daca ar fi fost dupa mine nici acum nu m-as fi maritat. tocmai d'aia al meu a pus la cale super stratagema. Multi ani fericiti de acum inainte alaturi de jumatatea ta.
laureta, imi pare rau ca ai arsuri. si eu beau laptic si ma mai lasa putin.
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
andreutac spune:
Anca,am reusit sa editez mesajul, nici nu vedeam butoanele de sus.
Sar'na din nou
.
Nici noi nu suntem foarte romantici, dar ne potrivim, avem un stil propriu, foarte hazliu si ne intelegem de minune.Oricum e bine ca el este mai cu picioarele pe pamant decat mine si ne completam. Asa ca July, nu esti singura!
Andreea
18+ 
piolica spune:
Mimi, ce poze frumoase ai! mai ales cele in alb si negru! esti fotograf? sau esti modelul Cristina?
EDIT: si nu numai cele in alb si negru! wow, sint indragostita de pozele tale, iti taie respiratia, iar numele pe care le-ai ales sint de-a dreptul extraordinare.
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
andy_galro spune:
corrina si ce daca strigi Alexandru si se intoarce juma'de strada???? oricum Alexandru al tau va fi special asa ca restul nu conteaza....eu zic sa puneti numele care va place voua cel mai mult si care va este aproape de sufletel...si la noi daca este baietel va fi Andrei...si tot asa e plina lumea de numele asta dar pe mine nu ma intereseaza....ca doar copilasii nostri sunt de la odiseea mamicilor norocoase , nu????
Andreea
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze
EvaF spune:
quote:
Originally posted by piolica
Anca, e foarte fumoasa povestea ta cu sotul care s-a indragostit la prima vedere.
Nici eu nu-l prea 'vedeam' pe-al meu la inceput, chiar ma gindeam ca e francez si ce vrea el de la mine... dar, destinul a facut in asa fel sa ne uneasca. El a venit in Ungaria cu vreun an jumate inaintea mea, mai ca facea naveta in Romania, sa nu piarda bunatate de fata...
Hm, fetelor, la noi a fost complet altfel, el m-a remarcat, e adevarat, si s-a asezat la masa unde eram cu o prietena, insa am stabilit ulterior o intalnire doar noi doi. A fost electricity electricity! Coup de foudre! Ne-am electrizat cand ne-am sarutat, nu stiu cum se face, nu am simtit asta in viata mea. Apoi cand puneam mana pe telefon sa ii trimit un SMS, exact atunci primeam de la el ceva mesaj. Multe chestiuni asa bizare!
Si al meu e romantic foc. Dar nici ca-n filme. Nu m-a cerut de nevasta la Venetia, ci la noi in pat unde tremura tot. Mi-a scris pe pereti si pe usi cu inimioare ca sunt cea mai frumoasa femeie din lume. Si face des uz de lumanari si flori ca sa imi spuna ce simte.
Dupa trei luni ne-am mutat impreuna, si dupa un an si un pic ne-am casatorit. Cam asta! Si ne iubim nu ca in prima zi, chiar mai mult!
Am trecut prin fff multe impreuna! E CEL MAI BUN OM DIN LUME! Si apropos, e mai mic decat mine cu 1 an jumatate, ca vorbeati de varsta! Nu a implinit inca 30 de ani. :))))
Edit: e adevarat ca francezii sunt fff romantici si iubareti. Nu am cunoscut nici un roman asa cum e jumatatea mea!
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!