Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Andreuta 
Mimihoo, eu ti-am admirat creatiile mai demult. Sunt intr-adevar superbe 
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Deci sa inteleg ca-s singura burticoasa ne-maritata de aci?Oricum, si noi implinim in iunie 11 ani de cand suntem impreuna si cu toate astea nici unul dintre noi nu e prea romantic. Adica na, ii mai iau si eu o ciocolata din cand in cand si gata
_
Our future determines our past
Fasolicade S23+
Stai linistita noi ne-am casatorit dupa 12 ani
21+www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Piolic pup dulce pt tot 
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Eva, e frumoasa si povestea voastra! La noi n-a fost prea mult romantism la inceput pentru ca eu eram foarte incapatanata si il vedeam prea matur si hotarat. Deh, pustoaica la 24 de ani
. M-a cerut in casatorie pe malul unui lac si l-am refuzat, saracul. Abia dupa vreo 3 luni am spus DA. Asa ca i-am dat ceva batai de cap ![]()
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
piolica spune:
Mimi, m-ai dat gata cu ''smokes of colour'', daca nu te deranjeaza, imi poti da si mie un PM sa-mi spui ce soft folosesti sa faci alb negru o parte din poza. eu am vazut niste poze in alb si negru si numai o mica chestie rosie de exemplu, asa as vrea sa fac eu poze cu bebelina, in alb negru si sa aiba o jucarie colorata in minute.
ce mai, toate pozele sint de-a dreptul fantastice! m-ai dat gata!
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
JulyMorning spune:
piolica nici eu nu cred ca maritisul ar schimba ceva, nici nu mi se pare o chestie esentiala. Birocratic am inteles ca e mai greu nemaritata, cand apare si un copil, cel putin in Romania. Asta e, o sa vedem... poate o sa ma marit si io
tzitzi sora mea de "suferinta"
Ai de gand sa te mariti? Suferi nemaritata? ![]()
andreutac nici tu nu esti maritata? FOarte fain asa :p
Sa va mai zic ca noi ne cunoastem de 15 ani
si pana sa fim impreuna am fost cei mai buni prieteni ... :)
_
Our future determines our past
Fasolica
de S23+
denisa.g spune:
Ce de povesti frumoase azi pe forum !! 

La noi afost dragoste cu nabadai: cu cat vroiam mai mult sa ne luam cu atat se impotriveau mai mult ai mei ( motiv: eu musulmanca, el ortodox). Pana la urma ne-am mutat impreuna ( eu am plecat de acasa) si peste un 1 an facut nunta. Parintilor mei efectiv le-am dat invitatia de nunta cu 1 luna inainte de nunta. Pana la urma au venit si ei si ne-am impacat - adica acum il iubesc pe al meu sot - dar a fost greu sa treaca peste " habotnicismul "lor.
Ideea e ca cu cat au incercat sa ne desparta cu atat noi ne-am apropiat mai mult si tot mai mult si dragostea plutetse in aer!! 

21 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
piolica spune:
sint numai povesti frumoase aici la odisee.
si multi copilasi jucausi si dragalasi.
Eva, frumoasa povestea ta. al meu este romantic, insa nu cu luminari si alte alea... ci are o tandrete greu de descris in cuvinte. eu sint cu luminarile si nebuniile, cu toate astea nu ma consider o romantica. m-a stricat acum gravideala, ma cam apuca tandretele si melancoliile si pe mine.
22+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
tzitziri spune:
July,nu, n-am de gand
...cel putin nu prea curand...asa ca "sufar" alaturi de tine[:P].
Noi provenim amandoi din familii "dezorganizate"...sau cum se numeste oficial chestia aia cand parintii se despart...asa ca nu vedem sensul....iar in ceea ce priveste birocratia nu stiu daca poate fi mai rau decat daca am fi fost casatoriti si am fi divortat....
Oricum noi avem doar 3 anisori impreuna..asa ca nu garantez ca o sa ajungem la 12 necasatoriti, dar cel putin in viitorul apropiat nu e prioritara...adica daca avem chestii "de rezolvat" asta nu se afla printre ele.
Deocamdata raman alaturi de tine![]()
18+
andreutac spune:
July,ca sa zic asa, eu sunt proaspat casatorita ... s-a intamplat pe 12.04, la insistentele familiilor, avand in vedere faptul ca vom avea un copil. In principiu eu m-am opus, dar am realizat ca nu poti schimba mentalitatea altor generatii si nici sistemul birocratic.
Daca era dupa noi, cred ca n-am fi facut-o nici la anul asa cum ne gandisem, nici peste 2 ani. Si asta pentru ca noi credem in puterea iubirii si a relatiei noastre, nu a unui certificat de casatorie.
In orice caz, de ieri sunt o doamna si cu acte, ca doar mi-a iesit CI-ul nou
Andreea
18+