Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca , si Carla e preferata lui Luca! Pozici ceva?

Nici eu nu stiu daca e ceva imperios necasar casatoria. Eu asa am simtit, vroiam sa ii port numele, si copii nostri sa aiba si ei acelasi nume. Asa m-a facut al meu sa simt, ca vreau sa fac pasul. L-am facut atat de repede pentru ca noi am plecat la doua luni dupa casatorie sa locuim in Franta, si eu faceam un master acolo, asa ca scapam de niste formalitati inutile daca eram deja casatoriti Ro nu era inca in UE). Asa ca nu am amanat casatoria ci am orgaanizat-o mai repede, n-avea sens sa o facem dupa inca un an!
Dar pasul asta sa nu il faceti decat cand simtiti ca nu mai puteti altfel, cand vreti din tot sufletul! Altfel, devine un act si atat!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by denisa.g

Ce de povesti frumoase azi pe forum !!
La noi afost dragoste cu nabadai: cu cat vroiam mai mult sa ne luam cu atat se impotriveau mai mult ai mei ( motiv: eu musulmanca, el ortodox). Pana la urma ne-am mutat impreuna ( eu am plecat de acasa) si peste un 1 an facut nunta. Parintilor mei efectiv le-am dat invitatia de nunta cu 1 luna inainte de nunta. Pana la urma au venit si ei si ne-am impacat - adica acum il iubesc pe al meu sot - dar a fost greu sa treaca peste " habotnicismul "lor.
Ideea e ca cu cat au incercat sa ne desparta cu atat noi ne-am apropiat mai mult si tot mai mult si dragostea plutetse in aer!!

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

bravo voua ca ati avut curaj si ati fost hotarati, ca noua ne-a luat mult sa facem pasul :)

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andreutac - casa de piatra!! Numai bine si bucurii inmpreuna! . Sa te obisnuiesti usor cu numele nou ca mie mi-a trebuit cam vreo 2-3 luni sa ma acomodez - la munca semnam cu numele vechi apoi trebuia sa reprintez hartii sa schimb semnatura...

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, am niste filmulete in albumul meu personal. Dar nu stiu de ce sunt atat de scurte si nu prea se vede mare lucru.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tzitzi sa fiti sanatosi, important e sa fiti voi ok cu situatia. Ai nostri nu sunt nici unii divortati, dar eu am propriile "traumatisme" , mi le cunosc si inca nu-s dispusa sa renunt la ele
andreutac felicitari, de acu putem sa te domnim, in timp ce tu dai de baut pentru noul C.I. Noi am avut noroc cu familiile nu au avut nimic de comentat. Ai lui au strambat un pic din nas, dar trebuie sa fiu cinstita si sa recunosc, ca mai mult n-au facut. Si io era sa ma marit, dar pentru ca asa vrea al meu... acu vreo luna era disperat, ca el imi organizeaza nunta in 2 saptamani, la mare, unde vreau io... si io nimic

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

The old fashioned way of getting married este foarte frumoasa si plina de implinire pe toate planurile. Varianta "birocratica" - comunista in schimb, care a ramas intzepenita in mentalitatea poporului astuia de fapt... intr-adevar, mai bine te lipsesti.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

M-ati terminat psihic cu povestile voastre

Ca sa ma intelegeti de ce, eu m-am maritat cu un inginer calculat si serios care daca nu-i spun eu nu-mi aduce nici un buchet de flori. DAr asta nu conteaza, eu il iubesc pentru altele.
Si noi am lucrat impreuna. Ne cunoastem de 7 ani si suntem impreuna de 4 jumate. Nea-am casatorit dupa 2 si seful nostru (al meu ex sef) ne este nas de cununie . Si el zice ca a pus ochii pe mine din prima clipa dar eu eram o zuza de 20 de ani care avea alte nebunii in capsor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Moni ne-am casatorit cu acelasi barbat??? ca si al meu e tot inginer si cu florile e la fel , hihihi

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Romantism??? Suntem de sapte ani jumate impreuna dar eu nu le am de nici o culoare cu romantismul. Sotul insa e unul incurabil. Eu nu nene pragmatica pana in maduva oaselor, la mine e cu planificare, tabele, tabelase nu asa spontan ca ma apuca nervii nervilor.

Conform unor statistici internationale cele mai multe femei insarcinate mor in accidente de masina. Eu am purtat centura si in drum spre spital dar eu o port si cand dau cu spatele in parcare deci nu sunt un reper.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am citit mesajele voastre si va multumesc din suflet fetelor pentru urari!

Sa dea DD sa fim sanatoase, sa aducem pe lume bebei si mai sanatosi si apoi sa ne intalnim toate in parculet cu carucioarele.
Daca ar fi dupa mine..si-acum m-as plimba cu un carucior pe strada Atat de drag imi e! Ma opresc la toti copilasii si ii alint si culmea: toti sunt draguti, imi zambesc, vorbesc cu mine....

Abia imi astept puiutul!

23+ cu Eduard

Mergi la inceput