Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

denisa, wow, ce poveste... chiar dragoste cu nabadai.
tzitziri, asa este in tarile nordice. oamenii nu se mai casatoresc, insa in multe cazuri fac un fel de pax.
andreutac, da, cam asa e cu mentalitatile parintilor. eu am avut noroc, nu m-au impins niciodata sa ma marit. iar sotul meu efectiv m-a topit cu cererea in casatorie, il iubeam atit de mult, incit am spus da imediat si nu regret nici o clipa. dimpotriva, sint cea mai fericita de cind m-am maritat, plus ca imi dau seama ca pentru cuplul nostru a insemnat mult sa ne casatorim. noi am fost plecati in Serbia, ne-am intors in ungaria, la anul plecam in franta... o sa avem un copil, iar casatoria asta a sudat relatia noastra foarte tare. eu am cetatenie franceza de citeva luni, iar asta ma face foarte mindra. port numele sotului meu, da, intr-un fel, eu mi-am pastrat numele meu si l-am adaugat pe al lui.
bebelina noastra se va naste din 2 francezi acum (cu toate ca vreau sa o declar si in romania sa aiba si cetatenie romana) si la un moment dat chiar ma gindeam ca ne-a dat atitea batai de cap pina acum pina am ramas gravida, si uite ca a venit dupa ce ma-sa a primit cetatenia. e o prta coincidenta, bineinteles.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andreutac felicitari si casa de piatra!!!!

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

krystina bine ai venit, iti doresc sarcina usoara si sa te poti bucura de amandoi baietii in curand!
Ada felicitari pentru fetita Iulia, ce nume frumos!
Wow Corrina, felicitari pentru baietelul miscaret si dragut, ce mare e!!
A rose bine ai revenit, ma bucur ca esti mai bine si felicitari pentru fetita!!
freshanana si clau geo imi pare rau sa aud ca ati racit, sanatate multa va doresc!
anca ma bucur ca fetita e bine, stai linistita si fa ce ti-a spus medicul pentru contractii, noi tinem pumnii sa fie bine si sa o tii pe Carla - care deja e campioana cu 600g - cat mai mult in burtica, pana la 40 saptamani, ok?
Piolica eu nu mai conduc pt ca sunt satula de condus (am lucrat in vanzari) si pentru ca de cand sunt gravi sunt cam cu capul in nori si mi-e frica sa nu fac vreun accident. So, sunt la mana sotului sa ma duca undeva cand am nevoie. Felicitari pentru aniversare! Ce poveste frumoasa, ai un sot sa-ti traiasca!
Mimihoo aspirina si paracetamol sinus in sarcina dr meu mi-a interzis total, dar cine stie, poate in cazul tau beneficiul e mai mare decat riscul. Pozele tale le-am admirat demult, cred ca ti-am mai spus.
July tare faza cu ciocolata, esti simpatica foc
Ce povesti frumoase, chiar ca suntem o odisee de mamici norocoase, atat pentru bebeii sanatosi cat si pentru sotii iubitori si mai mult sau mai putin romantici.
andreutac felicitari pentru casatorie!
Musette, Eva, tzitziri .
Kid si Felicic azi la doctor!

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ma bag si io la povesti
avem si noi 13 ani impreuna din care 5 de casatorie
si daca cumva cineva nu crede in dragoste la prima vedere ... e ... asa a fost la noi
intr-o zi ne-am vazut, adusi in acelasi loc de soarta si niste prieteni comuni, apoi am incercat amandoi disperati sa aflam cum putem da unul de altul, am reusit si ne-am intalnit dupa cam 3 zile si din acel moment timp de 6 ani ne-am vazut zilnic ... fara exceptie ... iar cand am plecat, am plecat direct 3 luni pt studii in strainatate ... in tari diferite ... a fost naspa rau, juma de bani din bursa dati pe telefon ... apoi am revenit si ne-am continuat povestea
pt noi 14 este un numar cu semnificatii deosebite si uite ca primul nostru copil se va naste in al 14-lea an impreuna

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Si noi am lucrat impreuna cateva luni si apoi ne-am cuplat::::::))
El nu se uita la mine ca suntem de aceasi inaltime si eu purtam tocuri! Credea el ca nu ma uit eu la el fiind mai inalta. Mi-am schimbat toata incaltaminte fara toc si de atunci a inceput povestea noastra. Tot 4 ani facem si noi anul asta in toamna.

Monica ce mai face Andrei? ( ex Denisa - mea???)

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Moni ne-am casatorit cu acelasi barbat??? ca si al meu e tot inginer si cu florile e la fel , hihihi

21+

23+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, asa e!Sa fie bine ca si daca nu ar fi oricum nu ar salva actul ala relatia.Poate doar sa mai traga de timp...ca daca incep problemele cu greu se mai peticeste ceva.Sa fie bine cat e bine si dupa aia 'om mai vedea....ce "optimista" sunt

Monica...al meu nu e inginer...lucreaza "doar" in IT...dar nu e chip sa fie romantic. La inceput am suferit..ca imi doream unul d'ala care sa ma alinte mereu si sa imi ia flori si sa ma astepte mereu cu mici suprize. Dar mi-am dat seama cu timpul ca imi doresc in primul rand un om pe care sa ma pot baza in orice ocazie, care sa imi fie mereu alaturi cu o vorba buna si sa ma respecte ca in prima zi. Si apoi chiar daca pentru el sa imi spuna ca ma iubeste e maaaare lucru, macar stiu asta si imi dau seama chiar si cand imi verifica pernele de sub fund sau ma trimite in pat ca am stat prea mult in picioare....

Pana la urma asta e ceea ce conteaza!

Devenim cam melancolice..o fi de la vreme?...in Bucuresti tocmai s-a oprit ploaia.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Vai piolica ce mi-a placut povestea romantica de cerere in casatorie. Credeam ca numai in filme sau carti mai exista asa ceva...
Nu ca nu ar mai fi barbati romantici dar sa si organizeze totul asa de bine inclusiv cu bagaje, asta chiar m-a convins.

Va doresc o aniversare frumoasa, dar daca organizeaza el, sigur o sa fie iar o surpriza placuta.

17+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreuta, casa de piatra!

Andreea_and, multumesc pentru urari. Tu cum te mai simti?

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

ma bag si io la povesti
avem si noi 13 ani impreuna din care 5 de casatorie
si daca cumva cineva nu crede in dragoste la prima vedere ... e ... asa a fost la noi
intr-o zi ne-am vazut, adusi in acelasi loc de soarta si niste prieteni comuni, apoi am incercat amandoi disperati sa aflam cum putem da unul de altul, am reusit si ne-am intalnit dupa cam 3 zile si din acel moment timp de 6 ani ne-am vazut zilnic ... fara exceptie ... iar cand am plecat, am plecat direct 3 luni pt studii in strainatate ... in tari diferite ... a fost naspa rau, juma de bani din bursa dati pe telefon ... apoi am revenit si ne-am continuat povestea
pt noi 14 este un numar cu semnificatii deosebite si uite ca primul nostru copil se va naste in al 14-lea an impreuna

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

felicitari ca ati rezistat atat si sa dea Domnu la cat mai multi impreuna fericiti si sanatosi.

Abdreaa and pup dulce si sper sa treaca ca acum sunt iar transpirata toata, cred ca iese raceala din mine.

21+

Mergi la inceput