Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Mai fetelor!!! Ce aveti cu inginerii???
Noi suntem amandoi ingineri si suntem un cuplu de romantici!!
Asa ca nu va mai luati de ingineri :)))))))

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Acum ca vorbiti asa multe despre lungimea colului, am inceput sa-mi pun si eu problema. Mie nu mi-a masurat medicul asa ceva si ma gandeam sa-l rog la urmatorul control s-o faca. Dar cum se zice col in germana, habar nu am. Stie cineva cum se zice in franceza, parca tot col?

pe toate

17+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July PEG PEREGO Primo Viaggio SIP a obtinut Bine la testele ADAC. Vrei sa stii care sunt punctele slabe? Daca da te rog sa imi spui.
PEG PEREGO Navetta (landoul) a obtinut nesatisfacator, a luat foarte slab la stabilitate, se desprinde usor si fiind foarte mare copilul poate "zbura" din ea.
Boo Inglesina nu am gasit, mai incerc.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

zimbetmic, ce poveste frumoasa! sa fiti fericiti si sa va iubiti in continuare la fel de mult, chiar mai mult de acum incolo.
si noua o sa ne aduca barza pe bebita dupa aproximativ 10 ani de cind ne cunoastem.

Piersicutza, col = cervix in engleza. col de l'uterus in franceza. Merci de urari si eu zic ca o sa fie bine.

Monica, nu fi suparici, nu te gindi acum ca sotul meu e zi de zi asa... el nu face ca altii, cel putin asa zice el. citeodata mai uita si el anumite chestii, noroc ca eu sint mai pragmatica si am pus toate datele de nastere si alte evenimente importante pe un calendar, asa ca acum nu mai are cum sa uite.
sint ferm convinsa ca fiecare sot are ceva al lui si pentru asta noi ii iubim.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

si noi suntem amandoi ingineri, io mai romantica ... el mai putin
insa la noi totul iese mai bine la ideea de moment decat planuit cu tabelase

ieri ii ziceam ca mi-e dor de guguloi, si el raspunde: pai cum ti-e dor ca doar e cu tine

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Piolica ai dreptate, indiferent ce profesie au sotii nostrii si indiferent de romantismul de care dispun, exista acel ceva care ne-a atras si ne tine impreuna de atata timp.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

si noi suntem amandoi ingineri, io mai romantica ... el mai putin
insa la noi totul iese mai bine la ideea de moment decat planuit cu tabelase

ieri ii ziceam ca mi-e dor de guguloi, si el raspunde: pai cum ti-e dor ca doar e cu tine

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

si mie mi se intampla faze de genul

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

de Paragrip nu stie nimeni nimic, ca sunt stresata ca vine iar seara si ma apuca mai rau si fac iar atac de panica, off.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La noi se pare ca va fi fetita, si o va chema Sofia. Totusi, daca va fi baiat am ales Stefan, desi mie mi-ar fi placut Bogdan :-)
Multumesc mult, Piolica. Sunt un simulacru de fotograf, ca nici amator nu pot sa spun ca sunt, mai fac din cand in cand. Al meu sot face fotografii si cunoaste multe in ale fotografiei, dar si el tot amator este

21+

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau_geo ce vrei sa stii de Paragrippe? E un remediu homeopat din gama celor generaliste. Eu am laut cand am fost racita, Alexei la fel la prima raceala la trei luni.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput