Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Muu as vrea sa stiu daca e ok de luat in trim 2 de sarcina si daca trece si febra de la el?

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Muuhdaca poti, m-ar interesa amanunte despre Bine-le lu' Viaggio.
O intrebare despre landou: cat e bebele mic, in masina trebe sa stea in landou, sau poate in scaunul de masina? Am vazut ca si landoul se prinde in masina si sunt confuza un pic.

Fetele, un col de 3,74 la varsta mea de sarcina o fi bine? Eu cred ca da, desi la ultimul control era de 4..

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

clau, paracetamol simplu ai incercat?
eu cand ma prinde un semn de raceala il iau si de obicei reusesc sa ma strecor ... daca transpiri s-ar putea sa fie deja mai avansata si sa nu mai ajute un simplu paracetamol , dar merita sa incerci
cat despre atacuri de panica, ai grija ... daca ele chiar sunt atacuri (si nu e fol cuvantul in sens figurat) nu e bine pt bebe, ca de obicei la astea iti bate si inima aiurea si se modifica multe prin corp
eu zic sa te linistesti, sa te doftoricesti si la odihna cu tine

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu din cate stiu tre sa stea neaparat in scaunul de masina. dar poate gresesc...
Muuh da-mi un sms cu adresa de mail ca sa-ti dau lista aia de preturi ca nu pot sa-ti dau PM, vad ca nu e activ.

Ce povesti frumoase am citit !!! Si ce de fetite au aparut .. Felicitari !!!!!!!
Si la noi a fost romantic, mai ales ca noi ne-am si casatorit repede. ne-am cunoscut in noiembrie si in februarie m-a cerut (cum suna ) si in iulie ne-am casatorit. Ne-am dus la un restaurant, nimic anormal cu toate ca era ununl fancy .. mancam linistiti, si pe urma "hai sa mai stam la cigar room" am comandat un cocktail.. io mohito ca asta imi place. si ei: ne pare rau dar nu avem mohito ca nu mai avem menta. nu pricepeam nimic, cum naiba ditai restaurantul nu are menta... ma rog, zic: aduceti0mi ce vreti atunci. si vine cu o chestie albicioasa asa prin care nu se vedea nimic. io iau o gura .. doua.. si dau sa iau scobitoarea cu ciresica. si cand sa o bag in gura vad ca de fapt in scobitoare era inelul. sa leasin direct !!! Dupa aia mi-a picat fisa ca la mohito nu prea aveau in ce sa infiga saracii chelnari inelul..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by zambetmic
ieri ii ziceam ca mi-e dor de guguloi, si el raspunde: pai cum ti-e dor ca doar e cu tine

tare injineru!
denisa si acum nu mai porti tocuri? ma refer in general, nu acum ca esti insarcinata. Eu sunt mai inalta decat sotul meu si mi-a placut ca el nu a fost deloc intimidat de chestia asta, e mai indraznet asa din fire. Si din cauza asta nu am renuntat la tocuri, nici la nunta .
Si noi am facut nunta la 6 ani de cand ne cunosteam, mai mult ca au insistat nasii ca noua nu ne lipsea nimic. A doar un mic pitic de-al meu ca vroiam ca bebe sa vina cand suntem casatoriti religios. Daca se putea sa facem doar nunta in biserica o faceam, dar preotul iti cere certificatul de casatorie acum, asa ca a trebuit sa ne luam si cu acte.
Anca ma simt bine, cred ca nu am mai avut deloc contractii, doar sangerari din cand in cand dar nu ma mai panichez ca inainte, iau no-spa si incerc sa nu fac prea mult efort.
Clau eu stiu ca pentru febra e bun paracetamolul. De Paragrip nu stiu ce sa iti spun, nu am luat niciodata. A, dr. meu mi-a dat voie si oscilococcinum care e tot homeopat. sa treaca raceala.

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Zambet mic, as lua si paracetamol dar am tot auzit ca nu e bun asa ca incerc sa iau paragrip ca vad ca e bun si pt febra, frisoane si cefacee. Cat despre atacuri de panica, nu stiu daca fac atac in tot sensul deoarece deja stiu cum sa reactionez cand incepe, de regula ma linistesc si incerc sa adorm desi mi-e teama sa nu ma sufoc noaptea. Sper sa nu=l supar pe bb mai mult decat trebuie.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Andreea_and, multumesc. ma bucur ca-ti plac. Da, durerile de cap sunt ingrozitoare si probabil ca la asta s-au gandit si ei. Citisem si eu ca sunt contra-indicate.
Fetelor, aveti povesti foarte frumoase. Felicitari! si sa ramana asa. La mine e ca la "ingineri" desi nu cred ca are legatura cu asta, mai fara flori, mai fara romantism, dar cu multa bunatate si atentie. E foarte bine asa cum este :-)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

clau, eu am astm si medicul meu mi-a spus o chestie, orice boala netratata face mai rau copilului decat un medicament (bineinteles nu orice medicament)
eu una mai greu cred in bilute colorate, am luat, am incercat dar nu au avut efect
asa ca parerea mea e sa iei paracetamol sa nu te prinda mai rau raceala/febra decat pana acum
ia un paracetamol si ce mai vrei tu pe langa, nu zic sa iei 3 pe zi ca un om "normal"
parerea mea ...

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mey, nu ma intelegeti gresit. N-am nimic cu inginerii (ca doar am luat unu ) sau ca nu-mi iubesc sotul. Atat ca eu sunt romantica din fire (culmea ca si calculata in acelasi timp) si mi-ar fi placut si mie albinutze, fluturasi, floricele, lumanarele etc. Injineru' meu are "N" alte calitati pentru care-l iubesc, ca d'aia l-am si luat. Doar ca imi palc povestile frumoase si azi chiar am citit cateva. Mai mai sa ma apuce plansu'

denisa, Andrei da din picioare cum ii sade bine unui baietel (ta-su da toata ziua din picioare si se bataie)

Ca vorbeati de masina m-ati nimerit din plin. Eu azi am facut poc poc bum bum cu ea. Am calarit un Matiz ca si asa imi plac mie masinilea astea de nu mai pot (la matiz-uri ma refer) N-a patit nimeni nimic ca eram in viteza 1 (traficul din Bucuresti), i-am infundat aluia bara putin si eu aripa fata (abia se vede). Nici nu ne-am oprit, a iesit pasagerul din dreapta pe geam si m-a facut cu ou si cu otet da nu s-a sinchisit sa coboare. Asa ca nu am ajuns la politie, nici nu avea rost. In fine, eu am o problema cu centura, nu o suport ca-mi intra in gat. O port doar la drum lung.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andreea_and, nu mai port deloc tocuri. Pe de o parte e bine ca oricum mie imi interzisese dr-ul meu sa nu mai port ( probleme cu coloana) dar eu nu scapasem de ele. De atunci nu am mai purtat deloc . La nunta mi-am luat niste tocuri f. mici si le-am purtta vreo 2 ore - cand am ajuns la restaurant mi-am luat opincutele mele in picioare:)). Eu am fost cam stresata de faptul ca, daca port sunt mai inalta. Ma bucur sa vad ca voi nu ati avut astfel de probleme.

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput