Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Zambet mic sper sa treaca cu paragrip ca altfel trec pe paracetamol, oricum m-a uimit cat de repede m-a luat, ieri eram ok iar seara eram deja racita, fara semne de debut, ciudat rau.

Mi-a luat tatal meu paragrippe care e facut de Boiron, e recomandat pt febra, cefacee, frisoane si scrie ca e recomandat in sarcina si alaptare. vad ca de cand am supt 2 pastile nu mai transpir. de luat scrie ca se i-au 1-2 pastile la 2-3 ore. Sper sa aiba efect.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau_geo se iau 1-2 pastile la doua trei ore pana cand dispar simptomele complet apoi le raresti si mai iei cate una de trei ori pe zi. Ai voie sa iei paracetamol simplu, nu sinus. Cand iei tratament homeopat nu ai voie: cioco, cafea si orice contine cofeina, trebuie sa folosesti pasta de dinti fara mentol (de copii sau homeopata). Remediile se iau cu 30 de minute inainte sau dupa masa.
July eu nu am landou si nu am avut dar am impresia ca la inceput se poate folosi pe post de scaun de masina. Asa scrie la cele mai multe dintre ele. Il culc pe Alexei si revin cu + de la scaunul Peg Perego.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau dar de ce te feresti sa iei paracetamol, chiar ai voie sa iei in sarcina. Si eu am luat in primul trimestru la indicatiile doctorului meu. Numai sa iei simplu, nu sinus. Eventual ia unul seara la culcare ca sa nu mai repeti episodul cu transpiratia.
Denisa da, n-am avut probleme din-astea, suntem un cuplu mai aparte si nu ne-a pasat niciodata ce cred cei din jur.
Monica ma bucur ca n-ai patit nimic, eu am avut cateva accidente la viata mea, cu dat foc la masina si alte alea si sunt tare speriata de incidente d-astea, oricat ar fi de usoare.
Am pus si eu poze cu burtica pe contul comun, sa nu va speriati de ca tocmai m-am cantarit si tin sa va anunt ca am recuperat toate kg pierdute in primul trimestru - 10!!!, asa ca conduc detasat clasamentul si sunt oficial cea mai graviduta.

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica, ti-am trimis o rugaminte pe privat

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Andreea_and ce burtic mare ai! Toate kg sunt pe burtica, stai linistita, nu se vede nimic in rest. Esti foarte draguta, mamico

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Mey, sa mor daca eu inteleg cum pot sa am burtica atat de mica si fi-mea sa aiba 600 g

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Muu, mersi frumos, cred ca diseara inainte de culcare o sa iau totusi paracetamol ca sa nu mai am probleme.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Multumesc mult pt. felicitari tuturor burticilor!
Cati injiniri aici pe forum ... si-al meu e injinir, ca deh, nu se putea altfel.
Povestea noastra a fost cu nabadai, in sensul ca ne stim de 4 ani, dar suntem impreuna de 2.In primii doi mi-a facut curte, casa si alte alea ...insa sub nicio forma n-am vrut sa cedez. De ce? Habar n-aveam atunci si nici acum n-am o explicatie... asa a fost sa fie. Mi-am dat seama destul de tarziu, dar la timp ca sa nu-mi pierd perechea. Asa ca in continuare, ne traim povestea de dragoste, iar de cand am aflat de existenta bebelinei ne simtim si mai impliniti.

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Tot vb de poze si ma gandeam ca poate w-e asta ma indeletnicesc si eu in acest sens.
Reamintiti-mi si mie va rog unde ati facut voi cont comun, utilizatorul si parola pe pm sau pe e-mail.
Multumesc

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

andreea_and ce burtica mare si frumoasa !

20+ dupa UM

GA 18+
creste minunica

poze

Mergi la inceput