Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
andradda spune:
Eric, Adela,Razvan,Yasmin-Elena !!Sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii!!!
Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la mailul comun; m-ar interesa cateva informatii despre diversificare. Va multumesc pup]
de Alesia Stefania (20.12.2007)
aweya spune:
Buna dimineata!... Ce le invidiez pe fetele care beau cafea... eu nu am baut de cand am nascut.
Spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Yasmin, Adela, Eric si Razvanelul cel frumos. Am vazut poze cu Yasmin care este asa dulcica de-ti vine sa o mananci, cu Sacha si Bruno cei bucalati si cu bbC - super pozele si super artistul care le-a facut! Felicitari! Mai vizionam poze si revenim cu amanunte.
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai
creata2008 spune:
Eiiii, sa traiasca pensia! Neaparat sa veniti in formula completa, dar sa il sunati inainte. Ca sa stabiliti toate detaliile.
Usa va este deschisa tuturor... cu mic, cu mare.
Succes la licenta!! Nu te pot ajuta, din pacate, eu si licenta si disertatia le-am facut pe publicitate. Dar sunt convinsa ca vei lua cu brio!
quote:
Originally posted by Anandrei
Buna seara zuzici! Sunt asa de trista ca n-am mai intrat! Am pierdut atatea!!! Felicitari pt primul dintzishor al odiseei!!!
Acuma sunt cu licenta cu practica, cu nebunii d-astea! Offf! Sa-mi tineti pumnii pls! Are cineva un proiect de practica pe conta? Ma gandeam eu...Eu Si Mitsu, partenera de suferinte...Apropo, dementiale poze!!!Ce-a mai plans saracul la botez!
Creatzo, anunta-l pe sotul tau ca in iunie, cand imi vine "pensia" venim sa-i facem o vizita de afaceri! M-au imbolnavit pozele fetelor; daca pana acum doar imi doream, acuma sunt hotarata!!!
Va pup dulce dulce de tot si sper sa mai intru, macar sa trag un ochi...Miss u!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Calatorului ii sta bine cu drumul si angajatului cu munca!!
Mda, iar muncesc, ca m-a apucat groaza cand am aflat ca intru pe cei 6 milioane. Si, mai nou, tot cochetez cu gandul de a sta acasa pana cand face Mariuca un 1 an. Adica un 1 ianuarie sau chiar 1 februarie, ceva de genul asta. Nu stiu ce sa zic... Sa vedem cat castig cu job-ul asta. Pentru ca intr-o luna poate fi super bine, in alta mai putin, pentru ca e vorba de proiecte. Si voi fi platita pe bucati, la proiect incheiat. Sa vedem...
In alta ordine de idei, l-am vazut pe rontaila Bruno, i-a si crescut parul, e un scump! Iar Sacha ma termina. S-a schimbat enorm. Pe bune. Se vede ca a crescut si pare un mic-mare omulet. Da, e pufos, dar nu imi pare gras, sincer iti spun.
quote:
Originally posted by miri_mik
cretulino, iar muncesti? pup si tin pumnii pt raspuns pozitiv!
pusici
pt cine-o avea timp, poze:http://community.webshots.com/album/563356897XwysZi
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Irinouka si Ramona,m-am gandit la voi si la piticutii vostri. BIne ca au trecut problemele si voi v-ati mai linistit. Ma bucur mult pentru ei, in primul rand, si pentru voi, ca nu pot decat sa imi imaginez cum a fost viata voastra zilele astea.
Lala, am vazut-o pe Bibi, e superba, sa va traiasca!
Sunt in stand by cu pozele Alineitudor, Louizei si Laviniei de la botez, ca pe cele din studio le-am vazut. Am pile la fotograf.
Dar Mariuca e pe trezite, asa ca, probabil, le voi vedea mai incolo.
Miri, ce-i cu condusul? Cum mere treaba? Autostrada e mare si sunt multe masini pe ea? Hehehe, glumesc, glumesc... No, da' bine ca esti la vreo 2.500 km distanta de mine, ca altfel nu mai ieseam din casa cateva zile. Da, da, fac putin haz de tine!
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
zeririlouiza spune:
Andrei bafta la licenta iar cu lucrarea imi pare rau dar eu am fost prietena cu Flaubert pentruca am termincat limbi atraine
miri, tu nu ai mereu pozele puse si tre sa te prinda omu cu adresa, dar si asa pupa mamica pe el de carliontat pe care l-ai tuns si pe el de bufleica sasha
Si mersi fetelor pentru urari
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
creato vom apela si noi la pilele tale de la fotograf, iar botezul pe 8 iunie, si cred ca sunt codasa trupei dar asta e si apropo pupici Mariucai
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
gugushtiuc spune:
Ziua buna zuzici! Revenim dupa o absenta mai indelungata. raportam ca suntem bine si papam in continuare tzitzi. Peste zece zile facem 5 lunitze. Yupieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
ceska777 spune:
De trei ore incerc sa va spun ca suntem pe aici la o cafea...dar nu mi-a dat voie Benji decat sa ajung cu cetitul la zi. am retinut ca ne-au vazut pozele trei zuze:
Danonique,
tu zici ca seamana cu tati? Asa o fi! Si par aveam mai mult acu e doar lung prin zonele unde mai e. Pe laterale si la ceafa pica....sper sa nu cheleasca insa de tot ca il stiu numai cu plete.
Ceai i-am dat 1-2 zile in vacanta ca am stat mult pe terasa afara la umbra dar era cald 25-26 grade si am avut eu senzatia ca i-ar fi sete.
Ieri am primit un pachetel de la MILUPA prezentau noul MILUMIL si e si un plic cu ceai ca mostra dar nu il fac pt ca e dulce. Zaharul se poate ascunde sub atatea denumiri, in cazul de fata: malto-dextrina.
Mai sunt si pliculete cu tot felul de combinatii de cereale cu para etc. Lapte nr 2. Noi ramanem in continuare pe PRE, de asta seara doua cupe de cereale si la sf lunii cand am implinit cinci luni testam suc de morcovi, de mar, si apoi din 15 iunie pireul de morcov, apoi urmeaza introducerea altor legume in supica crema.... asa cred ca o sa procedam.
Vanessa e f inventiva...cred ca are multe idei si initiative de genul toata ziua, nu?
LauraIoana,
toata ziua il smotocesc si cand nu mai stiu sa zic din partea cui e cate un pupic zic:" na unul si de la zuze, care te-or stii".
Lala20,
Bianca musai sa ajunga programator la debutul atat de timpuriu.... ea chiar pare sa se cazneasca sa priceapa ce o fi cu laptopul ala.
Ramonab,
multumim. Razvanel e un scump, imi place costumasul lui tricotat f mult. Si pe banca e cu bunicii??
Irinouka,
nu ma pricep la descifrat analize dar sigur e de bine daca zice lipsa prezenta "balaur". Si ce bine ca ai mai facut si un contra-control ca tratamentul ala chiar e crazy! Eu am avut o faza nasoala cu problema cu stomacelul lui Benji in martie....
Ieri i-am comandat scaunel de la pegperrego. Avem unul de lemn de la TCM/Hauck dar nu are spatar inalt. O sa il folosim mai tarziu daca nu uitam cu totul de el. I-as fi putut lua adaptor sa il faca mai mic si inalt dar nu cred in modificari. Asa ca de cum vine comanda va putea sta la 45 grade in scaunel ...asa ne pregatim si de diversificare, sa luam masa asa cum se cuvine. Ma tot gandesc daca e vremea de buggy sau ramanem la uriasul nostru carucior sport. I-am luat o broscuta de plus in loc de pernuta pt ca atunci cand adoarme in carucior cu spatarul la 45grade ii tot aluneca apul intr-o parte, iar daca il fac iar orizontal se trezeste.
Ieri a implinit micuta romancuta din vecini 1 anisor. Benji al meu a stat treaz pana i-am dat cadoul, a cerut lapte si apoi dupa 10 min de urlete (o fi crezand aia mica ca ii canta la multi ani) a adormit pt 3 ore. Halal invitat! Cand ma gandesc ca o stiu pe buburuza de la 4 luni iar acuma are un an.....trece timpul!
Am scris romane dar nu mai apuc azi sa postez: trec la curatenie de cum se trezeste tati care fiind inca in concediu a jucat jocuri noi pe comp pana la 04:00 iar acuma la 11:30 mai doarme....as fi vrut sa ies cu Benji , mi-am propus macar 1 data dimineata de la 10:30-11:30 si dupa masa de la 16:00-17:00 sa scoatem nasu afara...
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra