Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
galaxy spune:
Buna dimineata!
La multi ani Eric, Adela, Yasmin, Razvan!
Anandrei, tinem pumnii cu licenta!
Virgo, stai calma, reusti tu. La mine lactate(lapte, iaurt, kefir) ajuta mult.
De dimineta am iesit ca de obicei la plimbare. Si imi dau seama ca merge greu caruciorul. Ma uit, o roata e dezumflata. Ma duc cu Robert dupa mine in cautare vulcanizare. Acuma dorme Robert in pat, si Eric in carut la el.
Am un of. De iarna cautam noi o casa. In austria am avut o casa faina, cu o curte mare. Si bineinteles si pret convenabil. Dar aici in orasul asta mic sa vedeti ce preturi sunt: 80000-100000 euro niste case vechi si fara curte. Si ieri am gasit o casa faina cu o curte maricica, dar si pret super: 150000euro. Mama, dar suntem in romania, unde sunt salarii medii in jur de 500-600 euro. Acuma stau si ma oftic de unde sa facem rost de atatia bani. Imi se pare incredibil de necrezut.
Va pupam,
ginnette spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Galaxy, sa vezi preturi in Bucuresti: totul incepe de la 200.000 EURO pt o casa "la rosu".
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
zeririlouiza spune:
Fetelor eu v-am pupat si weekend placut, plec sa-mi iau copilu in sperantac ca fac si eu o siesta mai dupa amiaza
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
galaxy spune:
Scuze, cu of-ul meu am uitat sa va multumesc de aprecieri de dragii mei baieti.
Va pupam!!!
Laura Ioana spune:
Of, Doculetz, cata rabdare tre’ sa ai cu fatuca aia obraznica! Se stie ca adolescentii sunt dificili, dar tatal ei nu-i poate spune “stop joc”? Macar din cand in cand! Si tu iti pierzi noptile si lapticul domnului inginer
Cynthia eu raman tot la pampers nr 3, deocamdata. Inca nu-si ridica asa singura pana la gurita piciorusele si nu prea am probleme cu accidente de kk (doar cand ii pun rau scutecul). Felicitari pt cele 7 kg. Thea a luat tare putin in greutate in sapt asta: sambata ave 6,120kg si aseara avea 6,140kg. Sa vad maine (adica la o sapt) cat a luat. Poate nu-i mai ajunge lapticul meu, voi incerca sa-i dau iar din ambii sani la o masa (daca va vrea) si, daca tot nu ia in greutate ii bag mai mult supliment.
Elenuta ptiu nu fie de deochi si sa o tzina naravul cu dormitul asa de bine. Cred ca stie ca o asteapta niste zile cu petreceri grele
Adela Yasmin Razvanel Eric Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi
Jiiizz Miri, da’ ce vise ai, mamica! Cred ca-i semn c-o sa fie bine condusul pe autostrada Bafta!
Galaxi bafta la gasit o casuta pe placul vostru. La noi 80-100.000 costa un apartament cu 3 camere
Fetelor, nu mi-ati raspuns (nu zic ca-s invizibila) daca ati inceput sa primiti indemnizatia. Am depus actele la inceputul lui martie si mi-au spus ca dureaza 60 de zile. Unde oare ma pot interesa de ce nu i-am primit inca? Sau sa mai astept?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
cynthia_ spune:
LauraI eu am primit indemnizatia(pe card) prima data luna trecuta pentru 1/2 din februarie si pe martie+alocatia bebe pe martie, pentru ca alocatia pe ian+feb mi-a adus-o postasu.Octi inca nu-si duce piciorutele la gurita dar sta cu ele ridicate si-si trage sosetelele.
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
ginnette spune:
Laura_I multumesc de aprecieri.
Eu am vazut mess-ul tau cu indemnizatia, da' eu nu iau si nu prea am cu sa te-ajut.
Pot sa-ti spun insa, ca pt indemnizatia de maternitate eu am asteptat cam 2 luni jumatate, dar dupa 2 luni fix, ma duceam o data la 3 zile la posta si intrebam.
Dak nu vine nici dupa inca 2 sapt, trebuie sa te duci unde ai depus dosarul si sa intrebi.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
galaxy spune:
hehe, chiar laura iti vine sa dai cu capul de pereti cand auzi de pretul caselor/apartamentelor sau credite pentru ei. In austria, pentru casa unde am stat noi cam 130000euro cereau. Bine, cand iei credit iti iesea un pic mai mult decat chirie, dar stiai a ta o sa fie. Si mai ramaniai cu bani pentru de toate din salariu normal. In romanie, salariu mic, pretul la de toate mai scump de cat in europa de west, si in plus daca cumperi casa, nu iti ramane nimic pentru cheltuieli. Si eu chiar nu prea pot acuma sa ajut pe sotul. Si chiar daca ma duc sa ma angajez, o sa primesc amarati vreo 500-700lei. Si asta chiar ca nu ajuta mare branza cu nimic. Si din cauza asta stau si ma gandesc, mai bine poate iar plecam in west. hehehe Doar ca a gasit sotul un post fain, chiar si pe placul lui.
cynthia_ spune:
Inca ceva LauraI: si tie ti-au impus 3 banci? Mie prima data mi-a zis ca-mi trebuie card, avem unul dar tocmai expirase, si mi-am facut card la ing care nu a fost bun.
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
gugushtiuc spune:
Am pus poze noi cu Luca, ca sa vedeti ce flacau mare am.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
http://community.webshots.com/album/563356919EjNFkg poze noi LUCA! Ce mare am crescut!