Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Ereena spune:
neatza miri
bafta la condus astazi. iti spun eu,inceputul e plin de emotii ,dar imediat ce ai prins microbul condusului e floare la ureche
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
miri_mik spune:
ereena, stii care e pb mea? batista bebelushului o fi deviind ea septurile si-s io inconstienta - ha ha - dar sigur nu calc acceleratia daca n-ammotiv. ceea ce-l scoate din toti dracii pe instructor. bon, autostrada e cu totul altceva:))) ce-mi plac mamicile astea de parc:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
creata2008 spune:
'Neata, fetelor!
Revenim pe micile ecrane. Am lipsit motivat, de altfel, pentru ca mi-am luat un job acasa si ieri am predat proiectul-proba. Ca atare, am fost foooarte ocupata. 2 zile mi-a luat numai sa ma familiarizez cu office 2007, care este total diferit de celelalte. Sa vedeti ce urlam ca nebuna ca nu gasesc labels-urile sau resize-ul de la grafice. O nebunie, dar i-am dat de cap si l-am dovedit. Acum astept raspunsul de la ei, care probail va veni azi.
Anyway, nu am citit nimic din urma, ma bag acum la o citeala. Si poate niste raspunsuri.
Mariuca e bine, inca n-am scapat de colici, dar de ieri ii dau un ceai pe care l-a cumparat Dani din Sensiblu, Humana, si se pare ca reactioneaza foarte bine la el. In rest nimic spectaculos. Mananca foarte bine, cand nu urla de durere de burtica, doarme la fel de bine, se joaca, rade la greu si e vesela, ca de obicei.
Hai ca citesc ce ati mai facut si voi si revin.
Puuuuupaaaam!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
docdecap spune:
'neata!!
iaca si eu cu parerea:
cu statulin fund eu nu-l mai pot tine pe inginer culcat. cul sta in brate la vreunul, aplecat pe spate, odata isi pune barbia in piept si tup! in fundulet. trebuie doar sustinut ca o ia stanga-dreapta, da' culcat nu-l mai poti tine. asta n-ar fi nimica, da' dup-aia se impinge in picioare ca vrea sus de tot! iar pa burta balosheshte, nu isi ridica capul decat putin si asta cand are chef, si apoi nerv pana se rostogoleshte singur pe spate. e clar, o sa sara etapa cu de-a bushilea!!
noi suntem ca de obicei, daca vreti va pot povesti din ciclul 'adolescenta noastra cea de toate zilele':
discutie despre viitorul sau financiar si de alta natura -mersul la facultate etc, si, stiind ca suntem pe cale sa intram intr-un rahat nasol rau de tot, daca nu suntem deja, spune: "daca i-ai platit sor-mii chirie in apartament in bucuresti imi platesti si mie cand o sa merg la facultate" "da' daca n-o sa am bani atunci?" "nu ma intereseaza, trebuia sa te gandesti si sa pui bani deoparte pentru mine sa-mi platesti chiria. daca nu-i plateai sor-mii nu ziceam nimica, da' asa trebuie si pentru mine". s-o pupi de draga ce ti-e, nu???
alta, mai recenta si in care m-a vizat direct: pentru ca nu i-am spus ca merg la cumparaturi, abia dimineata inainte sa plece la scoala am rugat-o sa faca lista cu ce vrea ea. nu mi-a spus nimica, eu am facut cumparaturi gandindu-ma si reconstituind ce a zis ea ca ar manca si care erau ultimele 'trenduri', iar ajunsa acasa imi incasez papara, ca nu m-am gandit la ea, ca suntem niste nesimtiti eu si tat-su ca nu i-am spus ca ne gandim sa mergem la cumparaturi saptamana asta (de parca sarim vreuna!), si cand ii spun ca m-am gandit la ea, uite ce i-am luat, incepe: "asta nu-mi mai place, asta era pe vremea cand tineam cura, asta imi cumpar eu la scoala si m-am saturat de gust etc etc". facerea de bine e f....re de mama, sau 'nici o fapta buna nu ramane nepedepsita'.
nu mai am neuron nici sa ma enervez si sa ripostez, nici sa o inteleg, ca e si ea mica si plina de tupeu. le incasez asa, in plin, si dup-aia ma intreb de ce dreaq am insomnii noaptea si mi se duce laptele...
culmea e ca n-ai putea spune ca e copil rau, numai ca se ia muuuult prea in serios si crede ca le stie si judeca pe toate de ti se ridica parul maciuca.
off-topic rau, da' ma iertati voi, trebuia sa ma mai descarc, ca ma ia cu depresie... copilul meu n-o sa-mi faca asa, nu?
serbanu' acum e vioi si cu un zambet ma umple de dragoste...
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
zeririlouiza spune:
Buna fetelor
Irinouka nu am stiut ca ai avut probleme cu Rares dar ma bucur ca au iesit analizele ok, va pupic
Fetelor mersi mult de aprecierile legate de pozele lui Bubulina
Mitsule super poze, super baiat ai
Felicitari increstinatilor, si la mai multe luni sarbatoritilor de azi printre care si yasminica mea
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
miri_mik spune:
pup yasminel de loiuza, asa cu falcute de 4 luni:)))
docdcap... palpitanta viata. cum de reusheshti s ainghiti asa... io una as fi luat-o de mult de cap... felicitari!
cretulino, iar muncesti? pup si tin pumnii pt raspuns pozitiv!
pusici
pt cine-o avea timp, poze:http://community.webshots.com/album/563356897XwysZi
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ginnette spune:
Saru'mana de urari Ellenuta, Lala_20,
Sa se-ntoarca inzecit catre printzesele voastre.
Si-a mea vrea sa stea in fund, dar n-o tin decat max 1 min (suficient cat sa se enerveze cand o pun pe spate iar). Iar pe burta, sta putin sprijinita in palmutze dupa care se-ntinde ca o placinta si baga nasu'n scutec (c-o pun pe scutec) si il baloseste tot.
Normal, ca dupa aia, se crizeaza ca e ud (ca si strengarul lui virgo)
Monica(doc) o ca sa treci mai usor peste excesele de personalitate adolescentine.
Nu, ai nostrii n-o sa faca la fel; D-zeu sa ne tina nervii "in frau" la ce vor face, ca doar generatiile evolueaza.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
docdecap spune:
Irinouka, cum am lipsit abia acum am citit prin ce ai trecut.
stii cum iti recomand sa faci? ii zic "invocarea mintii de pe urma".
ma inchipui pe mine mama de al doilea copil, sigura pe mine, amintindu-mi: "moaaama, sa ma fi vazut la primul cum faceam! sperieturi, depresii, simteam ca nu sunt o mama buna, parca toate se adunau in capul meu"
de altfel eu vazut-o si pe sor-mea, la primul era leoaica leoaicelor etc. etc. ,nimeni langa copil, (depresiile nu ni le-a aratat da' stiu ca au fost), al doilea parca a crescut mai 'de la sine'. acuma si mamicile la al doilea copil pot spune daca e asa sau nu. depinde si de copil, evident
acuma fiecare isi gaseste 'mintea de pe urma' cum poate mai bine, eu iti spun cum fac eu. intotdeauna ma imaginez dupa ce au trecut problemele, uitandu-ma in urma cu siguranta, si imprumut ceva dn starea aia.
si ca mi-am adus aminte de absente, Stancutza stiu ca e la Focsani, probabil le-a placut asa mult ca au mai stat, da' Gatta?? donde estas?
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
zeririlouiza spune:
Monica, Doc, lasa adolescenta sa se dea cu capul de pereti daca doreste si veziti de copilul tau si de laptic ca e mai important
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
Miri, ai niste baieti tare frumosi.
Mi-a placut cel mai mult "sambra oilor" si cea in care Sasha isi mananca pumnul.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza