Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Mitsu-bishu spune:
Si, ah, Ereena, asteptam cu interes blogul, si pe mine ma batea gandul, da' nu am nimic extraordinar de zis, plus ca nu am talentul tau oratoricesc... Asa ca da-i bataie, arata-ne ce poti!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ereena
ginnette ai luat aparatul acela la 3 milioane care sterilizeaza ,incalzeste,dezgheata si fierbe?super ,sa il folositi sanatoase.mie mi s-a parut putin cam mult.vroiam sa te intreb,pt sterilizat are ceva special?pt ca sotul meu sugera ca l-am putea folosi pe al nostru pt sterilizat,ca doar e cu aburi si la temperaturi foarte mari,de fierbere
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Scuze ca raspund asa tarziu:
de fapt, a costat 230 RON (nu e pre aieftin, intr-adevar) si face de toate; nu i-amincercat sterilizatorul (de fapt nu l-amincercat in nici-un fel).
Eu am si sterilizator de la chicco, asa ca functia asta ma intereseaza mai putin.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ginnette spune:
quote:
Originally posted by irinouka
saliu!
laura ioana, io nu ma bag cu privire la CIC. :-) dar vreau sa dau strigare si sa intreb: a depus vreuna dintre voi documentatia pt stimulentul de 1 milion pt revenirea la munca inainte de cei 2 ani?
cretzule, bine-ai revenit si tu in campul muncii. ne luam de mana? :-) SI EU AM REINCEPUT SA PRESTEZ SAPTAMANA asta. pardon de caps. no strings attached, scriu cand am vreme/chef. iar la munca de iure si de facto o sa ma intorc in octombrie.
sunt sigura ca am uitat o gramada.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Da, am depus eu doasul, miercuri; pt sectorul 6 (nu cred ca te-ajuta ), mergi la Orizont, la Directia de aistenta sociala si protectia copilului, si iti dau doua hartii: una este o adeverinta pe care ti-o completeaza la HR, la firma unde esti angajata, cealalata este o cerere tip, pe care o copletezi tu (bine, si adeverinta este tot un formular tip). Cu astea doua + CI (original si copie) + certif nastere copil (original si copie) + livret de familie (original si copie) faci dosar si le depui (tot la directia ... bla, bla, bla). Dupa care astepti 60 de zile, sa-ti vina mizeria de 100 RON.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ven
Irinuk, cum e cu stimulentul de 1 milion pt. reintoarcerea la munca inainte de 2 ani? Cum se da? Lunar, pana implineste copilul 2 ani, sau o singura data? Si stii cumva ce documentatie trebuie? Pe mine, dat fiind ca lucrez in bine-platitul in vatamant pre-universitar, ma foarte intereseaza. Sar'na!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Ven, se da pana la 2 ani, lunar (ca si alocatia).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ginnette spune:
Lavinia(mishu)[b][/b],
saru'mana pt aprecieri; are 6720 gr (a luat doar 70g fata de saptaman trecuta ) si 65 cm. Nici nu stiu ce sa ma cred: e prea grasa sau nu este in parametrii normali?! iar n-o sa dorm!
A propos de popi: la noi a intrebat ce inseamna "adela", ca nu e romanesc; i-am zis eu: "inseamna nobil si i l-am pus ca are sange albastru"; s-a cam uitat urat la mine, dar n-am mai comentat.
Nu-ti mai face sange rau; bine ca pe certificat are numele pe care ti le-ai dorit tu; asta conteaza.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Mitsu-bishu spune:
alinaa, m-am mai uitat o data la poze... Ca tare frumoase sunt! Imi place de nu mai pot poza asta - are o fatsuca perfecta! Actrita s-o faci!
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
ginnette spune:
4 postari la rand!
nu ma recunosc!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Mitsu-bishu spune:
ginnette, pai Adela este perfecta pentru 5 lunite! Trebuie sa tii cont ca ea e fetita si nu se ingrasa ca baieteii... Iar in lungime a luat ca la carte! Si cum are sange albastru? Cine e tatal ei? Scuze, nu stiam, vrem detalii!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
ginnette spune:
Ei, m-a enervat boul (scuzati) ala de popa; auzi, n-are nume romanesc.
Adela vine din germana veche: adel = nobil, dar eu nu i-am pus numele asta ca inseamna 'nobi'; mi-a placut cum suna.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
ginnette spune:
nah, c-am uitat: pai, cand vad pe-aici ca bb-ii vostrii au sarit la 7 kg, intru la idei.
acum
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza