Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Mitsu-bishu spune:
Eu am gasit pe reclama un calculator, care calculeaza greutatea si perimetrul cranian daca ii dai varsta, sexul si inaltimea copilului. Astfel, la Adela a reiesit ca ar trebui sa aiba minim 5.068 kg, ideal 7.06 kg si maxim 9.378 kg, deci e numai bine!
http://www.parinti .com/modules.php?name=Grafice, am pus eu un spatiu dupa "parinti"
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
ginnette spune:
Merci de adresa; e bine de pus la catastif pentru viitor.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Mitsu-bishu spune:
U'r welcome!
Ma bag la facut capitol nou...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
ramonab spune:
Ereenasi eu am avut idei de astea sa scriu in blog, da nu prea stiu ce si cum.Astept sa vad la tine.Am vazut si pozicile, imi place poza cu costumul traditional rusesc cica.Si cea de langa ea chiar ca e dementiala.
Alina T super pozele.Imi plac cerceii tare mult.
Jelimoni Sa fii fericita si iubita!
Iuliasuntem alaturi de tine.
Kalosalina bravo pt kg lui Daria.M-am uitat si la poze si am vazut ce frumos creste. E o dulcica.
Gugule, Razvanul meu doarme foarte linistit, nu-l aud de loc toata noaptea.Fiecare cu stilul lui de dormit,asa ca oamenii mari.
Si al meu se ridica direc in picioare cand il prind de mana.Imi vine tot sa il pap.
Razvanelu meu e bine, mergem la injectie o data pe zi.Plange saracul cand ii da injectie de mi se rupe inima, dar noroc ca ii trece si repede, pana iesim din salon nu mai plange. Dar in rest nu are nici o treaba, e la fel ca inainte un "vorbaret" si un zambarici.Doarme mult si ziua si noaptea, mananca bine doar tzitzi(as vrea eu sa ii dau si completare dar nu vrea biberonul, abia reusesc sa ii dau medicamentul).
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh