Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Of, Iulia Grea e viata asta, cum ne mai loveste! Fii tare, aduna-ti toate puterile si fa ce nu am facut eu: da-i in judecata sau macar fa-le reclamatie la colegiul medicilor. Macar sa nu creada ca pot scapa asa usor, macar sa simta cativa sudori reci pe sira spinarii! Daca nu-s indiscreta si nu te necajesc mai tare, care a fost rezultatul? Te pup tare si iti doresc sa ai putere pentru micuta Iris
Multumesc, zuzici, pt raspunsul cu indemnizatia! M-au luat niste emotii...parca vad ca-mi iau o mare tzeapa, sper sa ma insel...e posibil sa nu-mi dea indemnizatia din cauza incurcaturii cu concediile? Ca e intrerupt prenatalul si ca a fost mai lung?
Ereena e super vasul ala, dar nu m-am lamurit: e pt un pic mai incolo, cand le dam pasat sau cum? Parca-s batuta-n cap: daca le facem carnita asa, cum o diluam? Punem apica sau cum, pana mea? Eee ce ma incurc in detalii!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
laura_dimitris spune:
Gata, m-am hotarat sa va scriu acum, cand am putin timp pentru ca eleni doarme, desi am citit cam in diagonala...
Ieri a fost o zi tare frumoasa si am cam stat pe afara iar astazi am tot alergat dupa cadouri si hainute pentru copii si pentru mine. Am doua botezuri, maine la o colega de serviciu si duminica la sora-mea.
So, o sa lipsesc putin.
Din start : pupici multi multi tuturor, toate imi sunteti dragi si as vrea sa am posibilitatea sa raspund fiecareia dar... stiti cum este... !!!
LA MULTI, MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI SACHA DIMITRIS!!!!
Stiu ca a fost ieri ziua lui dar, mai bine mai tarziu decat niciodata! Oricum, toata ziua de ieri am incercat sa-mi fac timp sa ajung la comp. pentru ca stiam ca este ziua lui dar... nu am avut timp .
Mitsule, superbe fotografii, superbe personaje din fotografii...
Am vazut (citit) ca toata lumea te-a complimentat pe tine, pe sora ta, pe mama ta... Sbscriu si eu! Si in plus, am remarcat ce frumusel este nasul lui Conrad...
Despre Conrad... fotografiile facute la studioul lui dani + cele de la botez m-au facut sa fiu ferm hotarata sa ma tin de capul vostru... Vin si eu cu eleni a mea dupa voi pana s-o indragosti fiu-tau de ea... Hai, ca muncesc inca de pe acum sa-i alcatuiesc o zestre frumusica sa aiba copii belsug de la inceput... Numai el sa o vrea pe a mea fata!!!
Lala20, mor dupa fotografia in care biancutza ta sta la comp. ...!!!
Ana Andrei, Mistule, Shose, multa bafta la examene!!! Hai, ultimele eforturi ca sa aveti o vara linistita alaturi de puiutii vostrii !!!
Tin pumni stransi pentru voi !!!
Irinuka, ce usurare ca rareselul nu are nimic !!! Si ce inspirata ai fost tu cand ai hotarat sa nu-i dai tratamentul acela... Eu stiu ca acel ciprinol este un antibiotic foarte puternic, nu? Am luat eu acum cativa ani cand am avut pneumonie si mi-a facut varza stomacul....
Si pe mine ma omoara in continuare bubitele lui eleni... Nu am fost inca la dr. recomandata de tine pentru ca apar astazi - de xemplu - dispar maine si apoi iar nu mai are nimic cateva zile...
Felicitari Nicole din ploiesti pentru botezul micutului Mihai!!! Tare ce-mi place numele de mihai!!! Mi se trage de la faptul ca primul baiat de care am fost indragostita in viata mea se numea Mihai.
Mai citesc si revin!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
laura i ,asta are si un vas unde se aduna zeama, cred ca o poti folosi la diluat pt piureuri
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Si eu as vrea sa o tund la vara dar toata lumea zice: "nuuu, pana la luatul din motz!". Si mititica nici nu mai are par la spate pe o portiune cat un ban maaare, de la cat tot freaca ceafa de paturica.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Laura cheliuta lui Thea!!!
Intru si eu in clubul vostru cu eleni a mea chelioasa!!! Eu ma intreb de unde i-o taia preotul par la botez ca nu are ce sa prinda?!
Am vizionat din nou filmuletul cu intorsul pe burtica si cel in care doarme ca un ingeras si crede ca are tatica in gurita... Tare dulce si frumoasa este scumpa de ea !!!!
si Eleni - 05.02.2008
Laura Ioana spune:
Ereena sar'naaa. Mai prospectez piata
In seara asta avem o zi de nastere si maine avem o cumetrie, mama denaturata ce sunt Zau ca am constiinta incarcata ac las fata atatea seri sa adoarma fara mine! Sambata viitoare alta cumetrie...uof! Dar la cumetrii crd ca ma incurajez si o iau, macar un pic, cu mine.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Ereena spune:
ginnette ai luat aparatul acela la 3 milioane care sterilizeaza ,incalzeste,dezgheata si fierbe?super ,sa il folositi sanatoase.mie mi s-a parut putin cam mult.vroiam sa te intreb,pt sterilizat are ceva special?pt ca sotul meu sugera ca l-am putea folosi pe al nostru pt sterilizat,ca doar e cu aburi si la temperaturi foarte mari,de fierbere
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
laura_dimitris spune:
S-a sculat copilu'
Nu-i nimic, ca am adus-o langa mine in relax, o legan cu piciorul iar mama ei - taaare responsabila de altminteri - incearca sa ajunga la zi aici, pe forum!
LA MULTI MULTI ANI SANATOSI YASMIN de ZERILOUIZA, RAZVAN de RAMONAB,
RamonaB, imi pare tare rau ca nu ati scapat de nenorocitul de balaurpioceanic.... Tare greu trebuie sa-ti fie! multi si sa treaca beleaua cat mai repede!!!
Pe mine ma intereseaza cartea despre diversificare. Multumesc mult ca ai trimis-o pe contul comun!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Fetelor maine am botezul lui Tudor. Inca e racit si sper sa inteleaga preotul si sa nu-l bage in apa. Am intrebari insa: 1. la biserica se serveste lumea cu bomboane sau prajituri? 2. la intrare in restaurant se serveste sampanie ca la nunta? 3. voi ati tinut bebelasii la restaurant pana la finalul petrecerii? Si poate mai aveti sugestii...Sunt racita si eu si sotul, Tudor pare ca e mai binisor...mi-a sa nu o ia de coada si Ozi cu gripa asta...
Ma scuzati dar nu am apucat sa citesc mare lucru...recuperez duminica seara!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Grati, crestinare frumoasa si o petrecere reusita dupa!!
Mai, chestia cu bomboane la biserica am auzit-o si eu ieri pentru prima data.. Nu stiam ca exiosta obiceiul acesta!
Eu nu voi da.
La dimitris am avut pentru invitatii de la biserica bombonele imbracate in tul albastru si frumos legate aduse de soacra-mea din grecia. Acolo asa este obiceiul.
Sampanie nu voi da!
Daca ar fi dupa mine as da numai apa plata si sucuri naturale pentru ca eu nu am pus gura pe alcool de niciun fel in viata mea.. Dar voi da totusi o tarie la inceput si apoi vin.
Cat despre copii la petrecere... Eu nu o sa o iau pe eleni.
Cred ca o voi aduce la taiatul tortului.
Stiu ca la botezul lui dimitris s-au suparat unii invitati ca nu am adus deloc bebelusul la restaurant...
Dar eu sunt o mama tare responsabila... 'oi fuma eu dar copii nu mi tin in fum...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by iulia82
Neata! nu va suparati pe mine,n-am mai citit din urma si nu prea stiu ce s-a mai intamplat,am vazut doar ca Rareselul lui Irinuka e bine si ma bucur mult.
Eu sunt cu moralul la pamant,mai am un pic si dau in depresie...au ajuns in sfarsit,dupa mai bine de un an rezultatele biopsiei fetitei mele si sunt intoarsa pe dos...chiar imi revenisem,adica am reusit sa ma impac cu situatia,iar acu simt ca o luam de la capat.Saptamana viitoare va trebui sa merg la politie sa dau si eu declaratie si apoi vom vedea ce se mai intampla...in orice caz,comandantul de la Pol,care ne este si cunostinta ne-a dat de inteles ca rezultatul e cusut cu ata alba si ca ne batem cu morile de vant...si are dreptate...daca Ciomu a scapat asa usor,eu ce mai pot sa sper?? Off...sunt tare tare suparata,deabia ma abtin sa nu plang...
Va pup
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
Of, iulia...
nu prea imi gasesc cuvinte ca sa te alin un picutz...
O mare imbratisare si fii tare !!!
si Eleni - 05.02.2008