Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
Ereena spune:
ce m-am amuzat la pozele lui luca fomila. cate giumbuslucuri face tati cu el, si lui nici nu-i place;-)
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ginnette spune:
Eu am cumparat "petit terraillon" - cu mixer iclus - de la baby expo.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
creata2008 spune:
Ramona, imi pare rau ca inca nu s-a terminat pacostea. Oooof, ce mai tragi si tu cu Razvanelu'. Da' lasa ca se termina si perioada asta si vei uita totul!
Ema, Milan e un scumpel si jumatate si are o freza de te buseste rasul.
Aweya, ia uite aici: http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2435668079/ si http://www.ringo.com/photos/album/photo.html?photoId=258865949&albumId=42971450 Hahaha! Mi-au placut pozele, foarte frumosi ati fost cu totii la botez. Iar cea cu tatal si fratele tau e super. Asta e de mare angajament http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2368621790/
Fetelor, va rog, cand mai puneti poze noi, anuntati si voi. Ca asa ne mai mobilizam si noi sa ne uitam.
Ramona, haiosele rau pozele voastre. Iar "fetita lu' mama" e absolut bestiala! http://good-times.webshots.com/photo/2688062110102497651cwjIPz
Alinaaaa si Lavinia, promit ca ma uit, dar sunt multe-multe. Le iau usurel.
Se trezeste Mariuca si dupa ce mananca o scot iar afara. E asa de placut, e soare, miroase a iarba uda si aerul e si mai curat ca de obicei. Revin ceva mai tarziu...
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
grati.ela spune:
Fetelor maine am botezul lui Tudor. Inca e racit si sper sa inteleaga preotul si sa nu-l bage in apa. Am intrebari insa: 1. la biserica se serveste lumea cu bomboane sau prajituri? 2. la intrare in restaurant se serveste sampanie ca la nunta? 3. voi ati tinut bebelasii la restaurant pana la finalul petrecerii? Si poate mai aveti sugestii...Sunt racita si eu si sotul, Tudor pare ca e mai binisor...mi-a sa nu o ia de coada si Ozi cu gripa asta...
Ma scuzati dar nu am apucat sa citesc mare lucru...recuperez duminica seara!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
cynthia_ spune:
Grati.ela in biserica noi am servit cu prajituri suc si vin(sampanie), la restaurant nu cred ca e cazul, cat despre luat copilul la local poti sa inchiriezi o camera(asta in cazul in care e hotel sau pensiune asa a fost la noi) lasi pe cineva cu bebe cat doarme cand se trezeste il mai duci in salon...
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
creata2008 spune:
Heeei, sa fie intr-un ceas bun! O sa devina si Tudor crestin, bravo!
Raspunsuri:
1. daca vrei, da. La noi au venit o gramada acasa, inainte de a pleca catre biserica, si am avut, evident, ceva pe masa, dar am luat si la biserica bomboane de ciocolata.
2. daca vrei, da, se serveste. Noi am ales sa nu servim la inceput, mai ales ca sigur lipsea cineva din familie, ca era la Mariuca.
3. da, ni s-a pus la dispozitie o camera special pentru Mariuca. I-am instalat acolo patutul de campanie si i-am dus toate cele necesare - lapte, apa, scutece etc. La restuarant s-a ajuns la ora 18.00 si s-a plecat la ora 2 si ceva. Mariuca a facut 2 vizite in restaurant. Una chiar la inceput, cand am plimbat-o de colo-colo, si le-am aratat-o invitatilor. La asta nici macar nu am dezbracat-o de polar, ca a durat cam 5-10 minute. Iar a doua la tort, cand am dezbracat-o de polar si am stat cu ea in jur de 15, poate 20 minute.
Iar mamele, tatii si eu am facut cu schimbul la Mariuca. Fiecare statea cam 30-45 minute, apoi venea altul, care se oferea si tot asa. Astfel, nimeni nu a ratat tot spectacolul, toti au reusit sa vorbeasca si cu invitatii, iar eu am fost fericita.
Sincer, daca nu ne puneau camera la dispozitie, ma mai gandeam la statul in restaurant. Jaristea e super bine aerisit, sincer nici nu prea era fum, dar oricum, vorbim de un copil mic, cu imunitate scazuta. Cel mai probabil as fi inchiriat o camera la un hotel din apropiere si am fi facut aceeasi poveste, cu statul pe rand.
Petrecere frumoasa maine si asteptam detalii si poze!
quote:
Originally posted by grati.ela
Fetelor maine am botezul lui Tudor. Inca e racit si sper sa inteleaga preotul si sa nu-l bage in apa. Am intrebari insa: 1. la biserica se serveste lumea cu bomboane sau prajituri? 2. la intrare in restaurant se serveste sampanie ca la nunta? 3. voi ati tinut bebelasii la restaurant pana la finalul petrecerii? Si poate mai aveti sugestii...Sunt racita si eu si sotul, Tudor pare ca e mai binisor...mi-a sa nu o ia de coada si Ozi cu gripa asta...
Ma scuzati dar nu am apucat sa citesc mare lucru...recuperez duminica seara!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:
Am scris si in cap trecut dar simt nevoia sa mai zic odata poate nu ati obs.
V-am promis ca dupa ce ma intorc din spital pun pe mailul comun despre DIVERSIFICARE din cartea pe care o am.Am pus, asadar puteti citi.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
iulia82 spune:
Neata! nu va suparati pe mine,n-am mai citit din urma si nu prea stiu ce s-a mai intamplat,am vazut doar ca Rareselul lui Irinuka e bine si ma bucur mult.
Eu sunt cu moralul la pamant,mai am un pic si dau in depresie...au ajuns in sfarsit,dupa mai bine de un an rezultatele biopsiei fetitei mele si sunt intoarsa pe dos...chiar imi revenisem,adica am reusit sa ma impac cu situatia,iar acu simt ca o luam de la capat.Saptamana viitoare va trebui sa merg la politie sa dau si eu declaratie si apoi vom vedea ce se mai intampla...in orice caz,comandantul de la Pol,care ne este si cunostinta ne-a dat de inteles ca rezultatul e cusut cu ata alba si ca ne batem cu morile de vant...si are dreptate...daca Ciomu a scapat asa usor,eu ce mai pot sa sper?? Off...sunt tare tare suparata,deabia ma abtin sa nu plang...
Va pup
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
creata2008 spune:
Laurici, am vazut ca intrebai de mine, saru' mana, prin zona. Ce face micuta scumpa, Eleni cu ochii mari si negri?? Cand se face vremea frumoasa, bagam si noi un parc, daaaa?
Gugu, frumoase poze cu bebe, dar si cu voi...
Roli, am vazut pozele din vacanta voastra. Bine ca ati avut vreme frumoasa, ca si noi am fost la munte, dar a plouat. Bine, am lasat-o pe Mariuca afara, pe terasa, ca sa respire si ea aer tare, dar mi-ar fi placut sa iesim si noi la o tura pe munte. Marc e un haios si jumatate, iar poza denumita "picnic" m-a amuzat teribil.
Nemary, petrecere frumoasa si voua, ca am inteles ca si voi aveti botezul in uieknd-ul acesta.
Edit: Iulia, nu stiu dspre ce e vorba. E prea dureros sa te intreb ce s-a intamplat?
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ereena spune:
iulia,cu siguranta ai povestit intamplarea, insa eu nu stiu, nici nu te rog sa o repeti.numai din ce spui acum imi pot da seama cat suferi.te imbratisez cu mult drag.daca nu poti avea parte de dreptate din partea oamenilor, aici poti cumpara totul cu bani,fii sigura ca pe Dumnezeu nu il pot mitui sa nu ii pedepseasca. inca un pupic pt mamica curajoasa.si sincer ,poate si doc iti va spune, cateva lacrimi sunt bune, te ajuta sa iti descarci sufletul
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI