Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Roxette, ce scumpilica e buburuza! Am o curiozitate: a plans cand i-ai facut gauri in urechiushe?
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Cand a intepat-o, nu (avea trei zile ), nici cand i-am bagat primul cercel, dar la al doilea, a inceput un show, de asistenta care i le-a afacut s-a speriat (era una tinerica da' cu mana super usoara) si a inceput sa tremure, c-a fost nevoie s-o killer-esc eu si sa i-l bag si pe-al doilea.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Cynthia cum sa-mi impuna 3 banci? S-a dus sotzul cu extrasul de cont de la ultimul meu card (cel de pe care shoppingaresc pe La Redoute) si urmeaza sa primesc pe el banii. Mai stau vreo 2 sapt, vorba lui Ginette, si ma duc peste ei sa vad care-i treaba La mine a fost o incurcatura cu prenatalul, din cauza imbecilei de dr de familie (mi-a dat 1-14 oct prenatal, desi eu ii cerusem concediu medical, apoi am avut medical dat de ginecolog si de la 1 nov am intrat in prenatal...credeam eu; si mi-a dat imbecila prenatal pana am si depasit cele 126 de zile - mai exact 135 de zile - A trebuit sa ma zbat pe la conta sa ma cert cu contabila, cu dr de familie, sa vada ce se putea face sa scap de cele 9 zile in plus. Mi-a dat concediu medical pt copil, dar a tinut sa-mi spuna ca am bagat-o in mare belea, ca ce face ea se numeste fals Mi-e si greatza de ce dr am!).
Na, ca am facut o maaare paranteza, nush cat de coerenta am fost ca m-am 'nerfat, iar, cand mi-am amintit!
Gugule fff frumusel printisor aveti si sunteti o familie frumoasa! Bag de seama ca nu numai Thea mea are par mai putintel si mai rarut ca-i mai dragut
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
LAURICI, noi l/am tuns de Paste. Are freza exact ca tati. De cand s-a nascut are mai putin par in frunte exact ca sotul meu, insa dupa cefulica aia mica e o claie zdravana de par.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Laura Ioana spune:
Si eu as vrea sa o tund la vara dar toata lumea zice: "nuuu, pana la luatul din motz!". Si mititica nici nu mai are par la spate pe o portiune cat un ban maaare, de la cat tot freaca ceafa de paturica.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
ramonab spune:
Salut! Noi nu de mult am venit de pe drumuri.Am fost dupa rezultatele de la urocultura si se pare ca nu am scapat de beleaua de pioceanic.Asa ca am intrat pe injectii o data pe zi.O explicatie ca a contactat virusul asta e ca se poate sa fi fost luat de pe scutece, cica nu ar fi fost depozitate in conditii curate sau nu au fost sigilate bine.A zis ca au mai fost cazuri din astea.
Atata is de necajita, ca eu chiar credeam ca am scapat, in rest el e perfect sanatos.A si inca la putzuca vrea sase uite un doctor chirurg ca sa vada daca e trasa bine. Asta marti cand o sa repetam urocultura dupa tratament.
Nu stiu ce sa fac cu el ca nu vrea biberonul deloc, si eu trebuie sa ii dau bioticsu si altcumva nu pot decat cu biberonul.Asa urat face cand i-l dau de parca l-as taia.Urla ca disperatu si eu is si mai disperata ca mi groaza sa il chuniesc asa.Si ii dau numa 20 ml de lapte cu biotics si nici atata nu vrea.Mai tare ma ingrozesc cand ma gandesc ce o sa ma fac cand nu o sa mai am lapte in tzitzi si a trebui sa ii dau cu bibe.
In alat ordin de idei:
Adela Yasmin Eric si bineinteles Razvanul meu.
Laura I, eu am primit la sf lunii trecute o scrisoare in care mi se zicea ca mi s-a aprobat acordarea indemnizatiei si ca de luna asta o sa primesc.Acuma astept.Alocatia am primit-o de 2 ori.
Am vazut pozici cu Luca cel voinic si fericit.(in poza fericire e un scump), Am vazut si poze cu Bruno si Sacha doi flacai frumosi, si in sf am putut sa vad si pozele cu baby C, extraordinar, foarte frumos facute, si mai ales foarte frumos fotomodelu
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
ginnette spune:
Ramona,
Un pt urari si un pt Razvan ca sa treaca repede beleaua!
Las' c-o sa creasca el si o sa se "razbune" (gen aruncat linguritza prin casa )
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
creata2008 spune:
Cu mare placere, pentru bucalata ta scumpa!! Acum am ajuns din nou la pc si am luat chiar pozele Yasminei la vizionat. Am vazut ca si ea face semne obscene (si eu am prins-o pe Mariuca cand avea vreo luna cu acelasi semn) si ca o deranjeaza si pe ea soarele. E super dulcica, iar cand rade i se lumineaza toata fatuca.
Pupaturi transmise si trimise inapoi catre voi!
PS: daca il vrei si la botez pe Dani, va trebui sa vorbesti din timp cu el, pentru ca deja a inceput nebunia. Alina si Lavinia au avut noroc, in special Lavinia, care a avut sambata. Am vazut ca 8 iunie e duminica, dar totusi da-i un telefon de pe acum.
quote:
Originally posted by zeririlouiza
creato vom apela si noi la pilele tale de la fotograf, iar botezul pe 8 iunie, si cred ca sunt codasa trupei dar asta e si apropo pupici Mariucai
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gugushtiuc spune:
Laurici eu nu prea tin la superstitii.
Ginette te-am intrebat de urechiushe pt ca acum cateva zile am vazut cum i se faceau cu pistolul gaurici la o bubulina de cateva luni. cand am auzit-o cum plange mi s-au taiat genunchii si mi-au dat lacrimile. Mi-am spus in gand: "bine ca am baietel si nu trebuie sa-i fac"(doar daca o vrea el sa-si gaureasca ceva cand v-a fi mare)
GUGU de LUCA 19.12.2007
ginnette spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Laurici eu nu prea tin la superstitii.
Ginette te-am intrebat de urechiushe pt ca acum cateva zile am vazut cum i se faceau cu pistolul gaurici la o bubulina de cateva luni. cand am auzit-o cum plange mi s-au taiat genunchii si mi-au dat lacrimile. Mi-am spus in gand: "bine ca am baietel si nu trebuie sa-i fac"(doar daca o vrea el sa-si gaureasca ceva cand v-a fi mare)
GUGU de LUCA 19.12.2007
Ei, la noi in "epoca de piatra" i le-a facut cu acul pur si simplu
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Ereena spune:
laura i , eu am luat steamerul asta http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Vase_de_gatit_cu_aburi/Moulinex/Vas_cu_aburi_Moulinex_AMA543 ,deja l-am incercat si e super super. pt bebe o sa facem si supe si piueruri de legume asa ca e buna la casa omului. ce ai gasit tu cred ca se poate aplica pe o cratita/oala obisnuita? nu imi dau seama. oricum, cu cel pe care il am eu se fierb relativ repede.eu am laut si storcator de fructe ,ca cel de robot am reusit sa il sparg imediat ce am ajuns cu el acasa ,iar blender am la robot
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
cynthia_ spune:
Da Laura cum ziceau si fetele intai primesti acasa o decizie de la directia muncii sau cam asa ceva ca ti-a fost aprobat dosarul si dupa aia vin si banutii, la propriu ca tare-s putini.
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007